Zobacz wszystkie (6)
O nas
House of Impact to polska firma szkoleniowo-doradcza, która łączy międzynarodowe doświadczenie Jacka Jaskólskiego w gastronomii z psychologią sprzedaży Adama Pecyny, dodając do tego doświadczenie Sebastiana Figata na rynku Warszawskiej Gastronomii, tworząc unikalną hybrydę kompetencji. Projektujemy spersonalizowane programy realizowane w branży HoReCa. Nasz autorski system, niespotykany dotąd w Polsce, daje wymierne efekty: po szkoleniu w Złotym Linie utarg wzrósł o 18 %, a średni rachunek i opinie Google poszybowały. Z siedzibą w Warszawie obsługujemy lokale w całej Polsce, pomagając im podnosić sprzedaż, rentowność i motywację zespołu oraz zapewniając długofalowy nadzór OTJ. Sprawdź nas i zamów konsultację już dziś!
Opinie
Wykonawca nie ma jeszcze opinii.
Specjaliści z Twojej okolicy
Specjaliści z branży
Oferty
Kompetencje miękkie dla Managerów Gastronomii
do 10000 zł
✅Dla managerów restauracji i hoteli, którzy chcą skuteczniej zarządzać zespołem i relacjami z gośćmi.
✅Dla właścicieli lokali, którzy pełnią funkcję liderów i chcą rozwinąć swoje umiejętności przywódcze.
✅Dla kierowników zmian, supervisorów, kierowników sali i recepcji.
✅Dla osób aspirujących do roli managera, którzy chcą przygotować się do pełn...ienia funkcji lidera.
Kompetencje miękkie dla Managerów Gastronomii
do 10000 zł
✅Dla managerów restauracji i hoteli, którzy chcą skuteczniej zarządzać zespołem i relacjami z gośćmi.
✅Dla właścicieli lokali, którzy pełnią funkcję liderów i chcą rozwinąć swoje umiejętności przywódcze.
✅Dla kierowników zmian, supervisorów, kierowników sali i recepcji.
✅Dla osób aspirujących do roli managera, którzy chcą przygotować się do pełn...ienia funkcji lidera.
Marketing dla Gastronomii
do 10000 zł
✅Właściciele restauracji, kawiarni, barów, pubów, klubów, hoteli, domów weselnych,
✅Managerowie gastronomii odpowiedzialni za sprzedaż i komunikację,
✅Osoby prowadzące social media restauracji,
✅Osoby chcące prowadzić social media restauracji
✅Osoby planujące otwarcie własnego lokalu.
KPI Managera
do 10000 zł
✅Dla managerów gastronomii, którzy chcą świadomie zarządzać finansami lokalu,
✅Dla właścicieli restauracji i hoteli i sal weselnych, którzy chcą lepiej kontrolować koszty i rentowność,
✅Dla kierowników sali i kuchni, którzy odpowiadają za realizację celów kosztowych,
✅Dla osób przygotowujących się do awansu na stanowisko managerskie i chcących n...auczyć się pracy na liczbach
Optymalizacja Kosztów Restauracji
do 10000 zł
Szkolenie skierowane jest do osób, które odpowiadają za rentowność lokalu gastronomicznego:
✅właścicieli restauracji, kawiarni i barów,
✅managerów operacyjnych i kierowników sali,
✅szefów kuchni, szefów baru i managerów,
✅osób odpowiedzialnych za zakupy, kalkulacje i kontrolę kosztów,
✅inwestorów i restauratorów planujących rozwój swoich konc...eptów,
✅osób, które w przyszłości przejmą lokal po innych osobach.
Szkolenie Event Manager w Gastronomii
do 10000 zł
✅Managerów gastronomii, którzy chcą rozwijać ofertę eventową i zwiększać przychody restauracji,
✅Osób zajmujących się organizacją bankietów, konferencji, wesel, imprez firmowych w restauracjach i hotelach,
✅Event managerów rozpoczynających pracę w branży HoReCa,
✅Supervisorów i kierowników sali, którzy odpowiadają za koordynację wydarzeń,
✅Właś...cicieli lokali gastronomicznych chcących profesjonalnie rozwijać segment eventów,
✅Pracowników działów sprzedaży B2B i MICE, którzy chcą lepiej rozumieć specyfikę eventów gastronomicznych.
Dla osób, które chcą zostać managerami, dla nowych managerów, liderów zespołów i osób, któ
do 10000 zł
✅Dla doświadczonych managerów, którzy chcą podnieść swoje kompetencje do poziomu strategicznego i zarządzać lokalem jak prawdziwy biznes.
✅Dla właścicieli lokali, którzy mają problem z odpowiednim wyszkoleniem i doborem managerów i przez to sami toną w pracy, a chcieliby móc to przekazać kompetentnej osobie.
Podstawy Zarządzania Restauracją dla Managera
do 10000 zł
Dla osób, które chcą zostać managerami, dla nowych managerów, liderów zespołów i osób, które awansowały z roli kelnera, barmana lub supervisor’a. To intensywny kurs wprowadzający w świat profesjonalnego zarządzania lokalem gastronomicznym.
Trudny gość
do 10000 zł
✅Dla osób początkujących, lub chcących zacząć pracę w świecie gastronomii, które chcą od razu nauczyć się właściwego reagowania w trudnych sytuacjach.
✅Dla kelnerów z doświadczeniem, którzy czują, że ich najmocniejszą stroną nie jest kontakt z wymagającym gościem i chcą to poprawić.
✅Dla managerów i właścicieli, którzy chcą ułatwić i ulepszyć pra...cę swojego zespołu oraz wyposażyć pracowników w konkretne narzędzia reagowania na trudnych klientów.
✅Dla zespołów obsługi w restauracjach, hotelach, kawiarniach, klubach i podczas eventów.
Agencja Kelnerska – Standardy Profesjonalnej Obsługi
do 10000 zł
✅Dla osób, które chcą zacząć swoją przygodę z gastronomią
✅Dla początkujących kelnerów
✅Dla doświadczonych kelnerów, którzy chcą podnieść swoje kwalifikacje.
✅Dla pracowników agencji kelnerskich, którzy obsługują eventy, wesela, bankiety i kolacje biznesowe.
✅Dla osób pracujących w lokalach premium (restauracje fine dining, hotele, kluby VIP).
...
✅Dla managerów i właścicieli restauracji, którzy chcą wdrożyć ujednolicone standardy obsługi w zespole.
Masterclass Kelnerski
do 10000 zł
✅Kelnerów z minimum kilkumiesięcznym doświadczeniem w gastronomii,
✅Kelnerów z minimum kilkumiesięcznym doświadczeniem w gastronomii,
Osób, które pracują w lokalach, gdzie liczy się nie tylko serwis, ale także sugestywna sprzedaż, storytelling i budowanie lojalności gości,
✅Zespołów, które chcą podnieść standard obsługi do poziomu premium,
✅Osó...b przygotowujących się do pracy w restauracjach fine dining, hotelach 4/5* i lokalach ukierunkowanych na klienta VIP,
✅Kelnerów, którzy chcą zwiększać swoje dochody dzięki umiejętnościom sprzedażowym i eksperckiemu serwisowi
✅Dla managerów, którzy odpowiadają za szkolenie swoich pracowników w lokalach z dużą rotacją kelnerów, chcącym zbudować odpowiednie fundamenty dla swoich nowych pracowników
✅Supervisorów zmiany / starszych kelnerów, którzy w praktyce pełnią rolę mentorów dla młodszych, ale potrzebują narzędzi, aby robić to skutecznie,
✅Kandydatów do awansu na stanowiska supervisora lub managera sali. Szkolenie pomoże im przejść z obsługi, na poziom zarządzania doświadczeniem gościa,
✅Dla restauracji i hoteli, które przygotowują się do zdobycia nagród i chcą dopracować serwis do perfekcji.
Szkolenie Kelnerskie - poziom podstawowy
do 10000 zł
✅Dopiero zaczynają swoją przygodę z gastronomią i chcą zdobyć solidne fundamenty zawodu kelnera,
✅Pracowały do tej pory sezonowo (np. w kawiarniach, barach, food truckach) i chcą wejść na wyższy poziom profesjonalizmu,
✅Mają niewielkie doświadczenie w małych lokalach, ale marzą o pracy w restauracjach średniej i najwyższej klasy,
✅Chcą uporządko...wać swoją wiedzę i nauczyć się sprawdzonych technik obsługi, komunikacji z gościem i sprzedaży,
✅Poszukują jasnego „szkieletu” zasad i reguł, na którym mogą oprzeć dalszy rozwój zawodowy,
✅Stawiają na praktyczne umiejętności i chcą szybko wdrożyć je w swojej codziennej pracy.
✅Studentów szkół gastronomicznych i hotelarskich, którzy chcą przełożyć teorię na praktykę i lepiej przygotować się do pracy zawodowej,
✅Osób przebranżawiających się, które dopiero wchodzą do świata gastronomii i chcą od razu rozpocząć pracę z właściwymi standardami.
Co chcesz zlecić lub kupić?
Wybierz usługę, której potrzebujesz, aby złożyć zapytanie:
Doradztwo, audyt
Biznes plany, audyt i doradztwo
Szkolenia i kursy
Szkolenia ze sprzedaży
Szkolenia z zarządzania
Szkolenia z marketingu
Doskonalenie zawodowe
Marketing, reklama, teksty
Budowa, rozwój marki
Powiązane produkty i usługi:
Audyt, Biuro księgowe, Fundusze europejskie, Kadry, Kancelaria prawna, Księgowość Warszawa, Pomoc psychologiczna Warszawa, Pozycjonowanie Warszawa, Sklep internetowy Warszawa, Strony internetowe Warszawa
O Firmie
Adres
Ulica
Złota 61/101Kod pocztowy
00-879Miasto
WarszawaNIP
527-310-30-49Godziny pracy
Brak informacji
Preferowana forma kontaktu
e-mail, telefon
Obszar działania
Mazowieckie