O nas
Jesteśmy firmą, świadczącą szereg usług outsourcingowych dla podmiotów zewnętrznych z branży produkcyjnej, głównie spożywczej.
Nasz obszar działania obejmuje województwa: łódzkie i wielkopolskie.
Zespół FOOD PROJECT MANAGEMENT składa się z ludzi o wysokich kwalifikacjach zawodowych, w którym wzajemna wymiana bogatych doświadczeń przekłada się na sukces firm, z którymi podjęliśmy współpracę.
Wiedząc, że najlepszą ofertą handlową, może być tylko taka, którą przygotujemy wspólnie z kontrahentem, stworzyliśmy szereg niezbędnych narzędzi pozwalających zrozumieć Państwa potrzeby i oczekiwania.
Chcąc zaprosić Państwa do współpracy, pozwoliliśmy sobie przedstawić oferowane przez nas usługi:
•Pełna obsługa pracowników w zakresie Kadr i Płac, oraz obsługa cudzoziemców w zakresie legalizacji ich pobytu na terenie Rzeczpospolitej Polskiej.
•Wewnętrzne szkolenia pracowników w zakresu zarządzania bezpieczeństwem żywności GHP, GMP, i bezpieczeństwem higieny pracy.
•Optymalizacja, planowanie i kontrola kosztów związanych z zatrudnianiem pracowników produkcyjnych.
Nasz obszar działania obejmuje województwa: łódzkie i wielkopolskie.
Zespół FOOD PROJECT MANAGEMENT składa się z ludzi o wysokich kwalifikacjach zawodowych, w którym wzajemna wymiana bogatych doświadczeń przekłada się na sukces firm, z którymi podjęliśmy współpracę.
Wiedząc, że najlepszą ofertą handlową, może być tylko taka, którą przygotujemy wspólnie z kontrahentem, stworzyliśmy szereg niezbędnych narzędzi pozwalających zrozumieć Państwa potrzeby i oczekiwania.
Chcąc zaprosić Państwa do współpracy, pozwoliliśmy sobie przedstawić oferowane przez nas usługi:
•Pełna obsługa pracowników w zakresie Kadr i Płac, oraz obsługa cudzoziemców w zakresie legalizacji ich pobytu na terenie Rzeczpospolitej Polskiej.
•Wewnętrzne szkolenia pracowników w zakresu zarządzania bezpieczeństwem żywności GHP, GMP, i bezpieczeństwem higieny pracy.
•Optymalizacja, planowanie i kontrola kosztów związanych z zatrudnianiem pracowników produkcyjnych.
Opinie
Wykonawca nie ma jeszcze opinii.
Specjaliści z Twojej okolicy
Specjaliści z branży
Co chcesz zlecić lub kupić?
Wybierz usługę, której potrzebujesz, aby złożyć zapytanie:
Szkolenia i kursy
Szkolenia kadrowe
Szkolenia BHP i przeciwpożarowe
Materiały i surowce
Opakowania przemysłowe
Księgowość
Uproszczona księgowość
Kadry i płace
Pełna księgowość
Rejestracja spółek
Inne usługi księgowe
Artykuły spożywcze
Mrożonki
Bakalie, orzechy, pestki
Dodatki do żywności
Koncentraty
Doradztwo, audyt
BHP, ppoż, bezpieczeństwo
Rolnictwo
Mięso
Powiązane produkty i usługi:
Agencja marketingowa, Doradztwo podatkowe, Drewno konstrukcyjne, Instalacje elektryczne, Kursy komputerowe Łódź, Elektryk Łódź
Kontakt
Adres
Ulica
Łagiewnicka 54/56 l. 4.15Kod pocztowy
91-463Miasto
ŁódźNIP
9471909884Godziny pracy
Brak informacji
Preferowana forma kontaktu
e-mail, telefon
Obszar działania
Wielkopolskie, Łódzkie
Dane rejestrowe
Firma
Nazwa firmy
Food Project Management Magdalena Żuchowska
Imię (pierwsze)
MAGDALENA
Drugie imię
ANNA
Nazwisko
ŻUCHOWSKA
Data rozpoczęcia działalności
2016-07-27
NIP
9471909884
Regon
365031489
Siedziba
Kraj
Polska
Województwo
ŁÓDZKIE
Powiat
Łódź
Gmina
Łódź-Bałuty
Miejscowość
Łódź
Kod pocztowy
91463
Poczta
Łódź
Ulica
ul. Łagiewnicka
Numer nieruchomości
54/56
Numer lokalu
4.15
Zakres działalności (PKD)
Kod PKD
Nazwa
7490Z
POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ PROFESJONALNA, NAUKOWA I TECHNICZNA, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
Przeważające PKD