O nas
Mgr inż. Biotechnologii Politechnika Łódzka) z prawie 20-letnim doświadczeniem w systemach zarządzania jakością, bezpieczeństwem żywności oraz w zakresie certyfikacji produktów.
Audyty, szkolenia, wdrożenia i konsultacje z zakresu: ISO 9001, ISO 22000, ISO 19011, BRC Food, BRC Packaging, IFS Food, FSSC 22000, HACCP, GHP, GMP, BIO/EKO, Rainforest Alliance.
Ukończone studia podyplomowe (Life coaching), kurs dla trenerów dorosłych osób i liczne szkolenia zawodowe.
Współpracuję zarówno z firmami z wieloletnim doświadczeniem jak i producentami, którzy rozpoczynają swoją działalność.
Oferuję standardową i dedykowaną ofertę szkoleń, warsztatów i konsultacji w zakresie systemów zarządzania jakością oraz bezpieczeństwem żywności.
Od 2018r. prowadzę własną działalność gospodarczą. Współpracuję bezpośrednio z klientami lub realizuję projekty wraz z wiodącymi firmami na rynku szkoleń i wdrożeń.
Wystawiam FV.
Audyty, szkolenia, wdrożenia i konsultacje z zakresu: ISO 9001, ISO 22000, ISO 19011, BRC Food, BRC Packaging, IFS Food, FSSC 22000, HACCP, GHP, GMP, BIO/EKO, Rainforest Alliance.
Ukończone studia podyplomowe (Life coaching), kurs dla trenerów dorosłych osób i liczne szkolenia zawodowe.
Współpracuję zarówno z firmami z wieloletnim doświadczeniem jak i producentami, którzy rozpoczynają swoją działalność.
Oferuję standardową i dedykowaną ofertę szkoleń, warsztatów i konsultacji w zakresie systemów zarządzania jakością oraz bezpieczeństwem żywności.
Od 2018r. prowadzę własną działalność gospodarczą. Współpracuję bezpośrednio z klientami lub realizuję projekty wraz z wiodącymi firmami na rynku szkoleń i wdrożeń.
Wystawiam FV.
Sprawdzona Firma
Zweryfikowaliśmy dane rejestrowe przedsiębiorstwa w GUS i potwierdziliśmy, że wskazana osoba kontaktowa jest reprezentantem firmy. Dlatego firma otrzymała znak Sprawdzona Firma.
Firma sprawdzona w GUS
Zweryfikowaliśmy dane rejestrowe przedsiębiorstwa w GUS.
Opinie
Wykonawca nie ma jeszcze opinii.
Specjaliści z Twojej okolicy
Oferty
Wdrożenie systemu BRC, IFS, FSSC 22000.
od 8500 do 17000 zł
Usługa dla producentów żywności, opakowań do żywności i usług magazynowych i transportowych. Obejmuje: audyt zerowy, przygotowanie i przekazanie dokumentacji, audyt wewnętrzny oraz wsparcie podczas audytu certyfikującego.
Dokładny zakres usługi - do uzgodnienia.
Wystawiam FV.
Audyt dostawców surowców, opakowań i usług dla producentów żywności.
od 2500 do 5000 zł
Audyt drugiej strony: ocena zgodności systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności dostawców z wymaganiami klienta.
Prowadzę i dokumentuję audyty również w języku angielskim.
Wystawiam FV.
Audyt dostawców surowców, opakowań i usług dla producentów żywności.
od 2500 do 6500 zł
Audyt drugiej strony: ocena zgodności systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności dostawców z wymaganiami klienta.
Prowadzę i dokumentuję audyty również w języku angielskim.
Wystawiam FV.
Audyt zerowy, audyt wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.
od 2500 do 6500 zł
Audyt zerowy i audyt wewnętrzny: ocena zgodności z wymaganiami standardu BRC, IFS, FSSC 22000.
Usługa dla producentów żywności, opakowań do żywności, magazynów i firm transportowych.
Wystawiam FV.
Audyt zerowy, audyt wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.
od 2500 do 6500 zł
Audyt zerowy i audyt wewnętrzny: ocena zgodności z wymaganiami standardu BRC, IFS, FSSC 22000.
Usługa dla producentów żywności, opakowań do żywności, magazynów i firm transportowych.
Wystawiam FV.
Audytor wewnętrzny wg ISO 19011. Szkolenie i wasztaty.
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Audytor wewnętrzny wg ISO 19011. Szkolenie i warsztaty.
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Znakowanie produktów spożywczych zgodnie z wymaganiami prawnymi.
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i konsultacje (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Znakowanie produktów spożywczych zgodnie z wymaganiami prawnymi.
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i konsultacje (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Przygotowanie do certyfikacji Rainforest Alliance 2020. Obsługa portalu RACP i MultiTrace.
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i konsultacje (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Przygotowanie do certyfikacji Rainforest Alliance 2020. Obsługa portalu RACP i MultiTrace.
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i konsultacje (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Wymagania standardów GFSI: IFS, BRC i FSSC 22000. Szkolenie i warsztaty dla producentów.
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Wymagania standardów GFSI: IFS, BRC i FSSC 22000. Szkolenie i warsztaty dla producentów.
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Higiena w produkcji żywności. GHP, GMP, HACCP.
od 450 do 750 zł
Szkolenie (zdalnie i stacjonarnie), kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Grupa szkoleniowa - min. 5 osób.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Higiena w produkcji żywności. GHP, GMP, HACCP.
od 450 do 750 zł
Szkolenie (zdalnie i stacjonarnie), kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Grupa szkoleniowa - min. 5 osób.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Oszustwa produktowe (Food Fraud) - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Oszustwa produktowe (Food Fraud) - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Alergeny - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Alergeny - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Ciała obce - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Ciała obce - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Wymagania standardów GFSI: IFS, BRC i FSSC 22000. Szkolenie i warsztaty dla producentów.
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Wymagania standardów GFSI: IFS, BRC i FSSC 22000. Szkolenie i warsztaty dla producentów.
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Znakowanie produktów spożywczych zgodnie z wymaganiami prawnymi.
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Znakowanie produktów spożywczych zgodnie z wymaganiami prawnymi.
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Alergeny - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS I BRC
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Oszustwa produktowe (Food Fraud) - ograniczenie ryzyka wg IFS i BRC.
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Oszustwa produktowe (Food Fraud) - ograniczenie ryzyka wg IFS i BRC.
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Ciała obce - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Ciała obce - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.
od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników.
Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej.
Wystawiam FV.
Co chcesz zlecić lub kupić?
Wybierz usługę, której potrzebujesz, aby złożyć zapytanie:
Doradztwo, audyt
Certyfikacje, atesty
Szkolenia i kursy
Szkolenia techniczne
Inne szkolenia i kursy
Powiązane produkty i usługi:
Elektryk, Kierownik budowy, Kursy komputerowe, Nadzór budowlany, Projektowanie inżynieryjne, Instalacje Kędzierzyn-Koźle, Szkolenia bhp Kędzierzyn-Koźle
O Firmie
Adres
Ulica
Koszykowa 23 lok. 7Kod pocztowy
47-224Miasto
Kędzierzyn-KoźleNIP
947-144-73-89Godziny pracy
Brak informacji
Preferowana forma kontaktu
e-mail, telefon
Obszar działania
Opolskie, Małopolskie, Lubelskie, Świętokrzyskie, Łódzkie, Podlaskie, Mazowieckie, Pomorskie, Zachodniopomorskie, Śląskie, Lubuskie, Podkarpackie, Dolnośląskie, Wielkopolskie, Warmińsko-mazurskie, Kujawsko-pomorskie
Dane rejestrowe
Firma
Nazwa firmy
DOMINIKA BELKA
Imię (pierwsze)
DOMINIKA
Drugie imię
MAGDALENA
Nazwisko
BELKA
Data rozpoczęcia działalności
2018-06-13
NIP
9471447389
Regon
380281792
Siedziba
Kraj
Polska
Województwo
OPOLSKIE
Powiat
kędzierzyńsko-kozielski
Gmina
Kędzierzyn-Koźle
Miejscowość
Kędzierzyn-Koźle
Kod pocztowy
47224
Poczta
Kędzierzyn-Koźle
Ulica
ul. Koszykowa
Numer nieruchomości
23
Zakres działalności (PKD)
Kod PKD
Nazwa
7022Z
POZOSTAŁE DORADZTWO W ZAKRESIE PROWADZENIA DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ I ZARZĄDZANIA
Przeważające PKD
1082Z
PRODUKCJA KAKAO, CZEKOLADY I WYROBÓW CUKIERNICZYCH
4617Z
DZIAŁALNOŚĆ AGENTÓW ZAJMUJĄCYCH SIĘ SPRZEDAŻĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH
4636Z
SPRZEDAŻ HURTOWA CUKRU, CZEKOLADY, WYROBÓW CUKIERNICZYCH I PIEKARSKICH
4791Z
SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA PRZEZ DOMY SPRZEDAŻY WYSYŁKOWEJ LUB INTERNET
5621Z
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
6201Z
DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z OPROGRAMOWANIEM
6202Z
DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z DORADZTWEM W ZAKRESIE INFORMATYKI
6311Z
PRZETWARZANIE DANYCH; ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI (HOSTING) I PODOBNA DZIAŁALNOŚĆ
6312Z
DZIAŁALNOŚĆ PORTALI INTERNETOWYCH
6399Z
POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA W ZAKRESIE INFORMACJI, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
8292Z
DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z PAKOWANIEM
8559B
POZOSTAŁE POZASZKOLNE FORMY EDUKACJI, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
8560Z
DZIAŁALNOŚĆ WSPOMAGAJĄCA EDUKACJĘ
8690D
DZIAŁALNOŚĆ PARAMEDYCZNA
8690E
POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ W ZAKRESIE OPIEKI ZDROWOTNEJ, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
9003Z
ARTYSTYCZNA I LITERACKA DZIAŁALNOŚĆ TWÓRCZA