Dominika Belka

Dominika Belka

 
Kędzierzyn-Koźle, Opolskie

O nas

Mgr inż. Biotechnologii Politechnika Łódzka) z prawie 20-letnim doświadczeniem w systemach zarządzania jakością, bezpieczeństwem żywności oraz w zakresie certyfikacji produktów.
Audyty, szkolenia, wdrożenia i konsultacje z zakresu: ISO 9001, ISO 22000, ISO 19011, BRC Food, BRC Packaging, IFS Food, FSSC 22000, HACCP, GHP, GMP, BIO/EKO, Rainforest Alliance.
Ukończone studia podyplomowe (Life coaching), kurs dla trenerów dorosłych osób i liczne szkolenia zawodowe.
Współpracuję zarówno z firmami z wieloletnim doświadczeniem jak i producentami, którzy rozpoczynają swoją działalność.
Oferuję standardową i dedykowaną ofertę szkoleń, warsztatów i konsultacji w zakresie systemów zarządzania jakością oraz bezpieczeństwem żywności.
Od 2018r. prowadzę własną działalność gospodarczą. Współpracuję bezpośrednio z klientami lub realizuję projekty wraz z wiodącymi firmami na rynku szkoleń i wdrożeń.
Wystawiam FV.
Sprawdzona Firma
Zweryfikowaliśmy dane rejestrowe przedsiębiorstwa w GUS i potwierdziliśmy, że wskazana osoba kontaktowa jest reprezentantem firmy. Dlatego firma otrzymała znak Sprawdzona Firma.
Firma sprawdzona w GUS
Zweryfikowaliśmy dane rejestrowe przedsiębiorstwa w GUS.

Opinie

Wykonawca nie ma jeszcze opinii.

Oferty

Wdrożenie systemu BRC, IFS, FSSC 22000.

Wdrożenie systemu BRC, IFS, FSSC 22000.

od 8500 do 17000 zł
Usługa dla producentów żywności, opakowań do żywności i usług magazynowych i transportowych. Obejmuje: audyt zerowy, przygotowanie i przekazanie dokumentacji, audyt wewnętrzny oraz wsparcie podczas audytu certyfikującego. Dokładny zakres usługi - do uzgodnienia. Wystawiam FV.
Audyt dostawców surowców, opakowań i usług dla producentów żywności.

Audyt dostawców surowców, opakowań i usług dla producentów żywności.

od 2500 do 5000 zł
Audyt drugiej strony: ocena zgodności systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności dostawców z wymaganiami klienta. Prowadzę i dokumentuję audyty również w języku angielskim. Wystawiam FV.
Audyt dostawców surowców, opakowań i usług dla producentów żywności.

Audyt dostawców surowców, opakowań i usług dla producentów żywności.

od 2500 do 6500 zł
Audyt drugiej strony: ocena zgodności systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności dostawców z wymaganiami klienta. Prowadzę i dokumentuję audyty również w języku angielskim. Wystawiam FV.
Audyt zerowy, audyt wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.

Audyt zerowy, audyt wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.

od 2500 do 6500 zł
Audyt zerowy i audyt wewnętrzny: ocena zgodności z wymaganiami standardu BRC, IFS, FSSC 22000. Usługa dla producentów żywności, opakowań do żywności, magazynów i firm transportowych. Wystawiam FV.
Audyt zerowy, audyt wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.

Audyt zerowy, audyt wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.

od 2500 do 6500 zł
Audyt zerowy i audyt wewnętrzny: ocena zgodności z wymaganiami standardu BRC, IFS, FSSC 22000. Usługa dla producentów żywności, opakowań do żywności, magazynów i firm transportowych. Wystawiam FV.
Audytor wewnętrzny wg ISO 19011. Szkolenie i wasztaty.

Audytor wewnętrzny wg ISO 19011. Szkolenie i wasztaty.

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Audytor wewnętrzny wg ISO 19011. Szkolenie i warsztaty.

Audytor wewnętrzny wg ISO 19011. Szkolenie i warsztaty.

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Znakowanie produktów spożywczych zgodnie z wymaganiami prawnymi.

Znakowanie produktów spożywczych zgodnie z wymaganiami prawnymi.

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i konsultacje (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Znakowanie produktów spożywczych zgodnie z wymaganiami prawnymi.

Znakowanie produktów spożywczych zgodnie z wymaganiami prawnymi.

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i konsultacje (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Przygotowanie do certyfikacji Rainforest Alliance 2020. Obsługa portalu RACP i MultiTrace.

Przygotowanie do certyfikacji Rainforest Alliance 2020. Obsługa portalu RACP i MultiTrace.

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i konsultacje (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Przygotowanie do certyfikacji Rainforest Alliance 2020. Obsługa portalu RACP i MultiTrace.

Przygotowanie do certyfikacji Rainforest Alliance 2020. Obsługa portalu RACP i MultiTrace.

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i konsultacje (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Wymagania standardów GFSI: IFS, BRC i FSSC 22000. Szkolenie i warsztaty dla producentów.

Wymagania standardów GFSI: IFS, BRC i FSSC 22000. Szkolenie i warsztaty dla producentów.

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Wymagania standardów GFSI: IFS, BRC i FSSC 22000. Szkolenie i warsztaty dla producentów.

Wymagania standardów GFSI: IFS, BRC i FSSC 22000. Szkolenie i warsztaty dla producentów.

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Higiena w produkcji żywności. GHP, GMP, HACCP.

Higiena w produkcji żywności. GHP, GMP, HACCP.

od 450 do 750 zł
Szkolenie (zdalnie i stacjonarnie), kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Grupa szkoleniowa - min. 5 osób. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Higiena w produkcji żywności. GHP, GMP, HACCP.

Higiena w produkcji żywności. GHP, GMP, HACCP.

od 450 do 750 zł
Szkolenie (zdalnie i stacjonarnie), kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Grupa szkoleniowa - min. 5 osób. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Oszustwa produktowe (Food Fraud) - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.

Oszustwa produktowe (Food Fraud) - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Oszustwa produktowe (Food Fraud) - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.

Oszustwa produktowe (Food Fraud) - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Alergeny - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.

Alergeny - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Alergeny - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.

Alergeny - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Ciała obce - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.

Ciała obce - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Ciała obce - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.

Ciała obce - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Wymagania standardów GFSI: IFS, BRC i FSSC 22000. Szkolenie i warsztaty dla producentów.

Wymagania standardów GFSI: IFS, BRC i FSSC 22000. Szkolenie i warsztaty dla producentów.

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Wymagania standardów GFSI: IFS, BRC i FSSC 22000. Szkolenie i warsztaty dla producentów.

Wymagania standardów GFSI: IFS, BRC i FSSC 22000. Szkolenie i warsztaty dla producentów.

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Znakowanie produktów spożywczych zgodnie z wymaganiami prawnymi.

Znakowanie produktów spożywczych zgodnie z wymaganiami prawnymi.

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Znakowanie produktów spożywczych zgodnie z wymaganiami prawnymi.

Znakowanie produktów spożywczych zgodnie z wymaganiami prawnymi.

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Alergeny - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS I BRC

Alergeny - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS I BRC

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Oszustwa produktowe (Food Fraud) - ograniczenie ryzyka wg IFS i BRC.

Oszustwa produktowe (Food Fraud) - ograniczenie ryzyka wg IFS i BRC.

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Oszustwa produktowe (Food Fraud) - ograniczenie ryzyka wg IFS i BRC.

Oszustwa produktowe (Food Fraud) - ograniczenie ryzyka wg IFS i BRC.

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Ciała obce - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.

Ciała obce - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.
Ciała obce - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.

Ciała obce - ograniczenie ryzyka w produkcji żywności wg IFS i BRC.

od 750 do 2100 zł
Szkolenie i warsztaty (zdalnie i stacjonarnie) - realizuję dla jednego uczestnika lub grupy. Szkolenie kończy się egzaminem i wydaniem certyfikatów dla uczestników. Uczestnicy otrzymują materiały ze szkolenia w formie elektronicznej. Wystawiam FV.

Co chcesz zlecić lub kupić?

Wybierz usługę, której potrzebujesz, aby złożyć zapytanie:
Doradztwo, audyt
Certyfikacje, atesty
Szkolenia i kursy
Szkolenia techniczne
Inne szkolenia i kursy

O Firmie

Adres
Ulica
Koszykowa 23 lok. 7
Kod pocztowy
47-224
Miasto
Kędzierzyn-Koźle
NIP
947-144-73-89
Godziny pracy
Brak informacji
Preferowana forma kontaktu
e-mail, telefon

Obszar działania

Opolskie, Małopolskie, Lubelskie, Świętokrzyskie, Łódzkie, Podlaskie, Mazowieckie, Pomorskie, Zachodniopomorskie, Śląskie, Lubuskie, Podkarpackie, Dolnośląskie, Wielkopolskie, Warmińsko-mazurskie, Kujawsko-pomorskie
Odpowiedz na kilka pytań, a zainteresowani Wykonawcy sami zgłoszą się do Ciebie z ofertą.
Rozpocznij

Dane rejestrowe

Firma
Nazwa firmy
DOMINIKA BELKA
Imię (pierwsze)
DOMINIKA
Drugie imię
MAGDALENA
Nazwisko
BELKA
Data rozpoczęcia działalności
2018-06-13
NIP
9471447389
Regon
380281792
Siedziba
Kraj
Polska
Województwo
OPOLSKIE
Powiat
kędzierzyńsko-kozielski
Gmina
Kędzierzyn-Koźle
Miejscowość
Kędzierzyn-Koźle
Kod pocztowy
47224
Poczta
Kędzierzyn-Koźle
Ulica
ul. Koszykowa
Numer nieruchomości
23
Zakres działalności (PKD)
Kod PKD
Nazwa
7022Z
POZOSTAŁE DORADZTWO W ZAKRESIE PROWADZENIA DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ I ZARZĄDZANIA
Przeważające PKD
1082Z
PRODUKCJA KAKAO, CZEKOLADY I WYROBÓW CUKIERNICZYCH
4617Z
DZIAŁALNOŚĆ AGENTÓW ZAJMUJĄCYCH SIĘ SPRZEDAŻĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH
4636Z
SPRZEDAŻ HURTOWA CUKRU, CZEKOLADY, WYROBÓW CUKIERNICZYCH I PIEKARSKICH
4791Z
SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA PRZEZ DOMY SPRZEDAŻY WYSYŁKOWEJ LUB INTERNET
5621Z
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
6201Z
DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z OPROGRAMOWANIEM
6202Z
DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z DORADZTWEM W ZAKRESIE INFORMATYKI
6311Z
PRZETWARZANIE DANYCH; ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI (HOSTING) I PODOBNA DZIAŁALNOŚĆ
6312Z
DZIAŁALNOŚĆ PORTALI INTERNETOWYCH
6399Z
POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA W ZAKRESIE INFORMACJI, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
8292Z
DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z PAKOWANIEM
8559B
POZOSTAŁE POZASZKOLNE FORMY EDUKACJI, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
8560Z
DZIAŁALNOŚĆ WSPOMAGAJĄCA EDUKACJĘ
8690D
DZIAŁALNOŚĆ PARAMEDYCZNA
8690E
POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ W ZAKRESIE OPIEKI ZDROWOTNEJ, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
9003Z
ARTYSTYCZNA I LITERACKA DZIAŁALNOŚĆ TWÓRCZA
Zainteresował Cię ten Wykonawca?
Złóż zapytanie i otrzymaj oferty od tego
i kilku podobnych Wykonawców.
Reklama
Miejsce na reklamę
Wiadomość została wysłana

Trzymaj rękę na pulsie! Wykonawca
niedługo
powinien się z Tobą
skontaktować.

Wiadomość do: