Oferujemy pod wynajm na bardzo korzystnych warunkach pomieszczenie około 100m2 wykończone pod laboratorium mikrobiologiczne wraz z następującym wyposażeniem:
-łażnia wodna
-lodówka laboratoryjna
-waga laboratoryjna
-wirówka
-stomacher
-lampa bakteriobójcza przepływowa
-komora termostatyczna 4 szt /wzorcowanie ,sprawdzanie okresowe ,sprawdzanie bieżące
-mikroskop /identyfikacja mikroskopowa mikroorganizmów/
-komora laminarna /warunki sterylne ,szczepy bakterii/
-autoklaw /sterylizacja/
-demineralizator /oczyszczanie wody
-densytometr
Wszystkie urządzenia są nowe
Obiekt znajduje się w Święcku k/ Kłodzka umiejscowiony jest w niedużym zakładzie przetwórstwa mięsnego, zakładamy bliską współpracę.
Potwierdziliśmy tożsamość właściciela konta na podstawie jego dokumentów identyfikacyjnych.
Zweryfikowaliśmy dane rejestrowe tego Wykonawcy w GUS i potwierdziliśmy, że wskazana osoba kontaktowa jest reprezentantem tego Wykonawcy. Dlatego ten Wykonawca otrzymał znak Sprawdzona Firma.
Zweryfikowaliśmy dane rejestrowe tego Wykonawcy w GUS i potwierdziliśmy, że wskazana osoba kontaktowa jest reprezentantem tego Wykonawcy. Dlatego ten Wykonawca otrzymał znak Sprawdzona Firma.
Każda Sprawdzona Firma może zdobyć certyfikat Polecają Nas Klienci.
Firma posiada pozytywne opinie i jest polecana przez swoich Klientów oraz partnerów biznesowych. Ma również status Sprawdzonej Firmy. Dlatego została nagrodzona certyfikatem Polecają Nas Klienci.
Wykonawca potwierdził ekspercką wiedzę branżową publikując lub recenzując Artykuł Eksperta w Serwisie Oferteo. Więcej w Regulaminie.
Specjalista z sukcesem ukończył szkolenie z zakresu profesjonalnej obsługi Klienta.
Chcesz znaleźć się na liście? Załóż bezpłatne konto.
Kolejność na liście zależy m.in. od wykupienia przez firmę opcji promowania, liczby złożonych ofert, opinii poprzednich klientów oraz stopnia wypełnienia wizytówki. Dowiedz się więcej.
Zasady publikacji opinii w naszym
Serwisie sa opisane w Regulaminie
Tę opinię wystawiła osoba, która skorzystała z usługi lub nabyła produkt od tego Wykonawcy. Więcej o opiniach
w Regulaminie.
Niestety nie udało nam się potwierdzić, że tę opinię wystawiła osoba, która skorzystała
z usługi lub nabyła produkt od tego Wykonawcy. Więcej o opiniach
w Regulaminie.
Klient i Wykonawca potwierdzili współpracę pomiędzy sobą.
Dbamy o bezpieczną realizację Twojego
zlecenia. Więcej informacji tutaj.
Nazwa firmy | PIOTR CARYK Zdrowiej-my |
Imię (pierwsze) | PIOTR |
Drugie imię | JAN |
Nazwisko | CARYK |
Data rozpoczęcia działalności | 2011-06-01 |
NIP | 8951825891 |
Regon | 021534076 |
Kraj | Polska |
Województwo | DOLNOŚLĄSKIE |
Powiat | kłodzki |
Gmina | Kłodzko |
Miejscowość | Święcko |
Kod pocztowy | 57441 |
Numer nieruchomości | 12A/12B |
ZDROWIEJMY@GMAIL.COM |
Organ rejestrowy | MINISTER ROZWOJU, PRACY I TECHNOLOGII |
Data powstania | 2011-05-31 |
Data wznowienia działalności | 2015-04-01 |
Kod PKD | Nazwa |
5629Z |
POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA Przeważające PKD |
7211Z | BADANIA NAUKOWE I PRACE ROZWOJOWE W DZIEDZINIE BIOTECHNOLOGII |
7120B | POZOSTAŁE BADANIA I ANALIZY TECHNICZNE |
7120A | BADANIA I ANALIZY ZWIĄZANE Z JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI |
5630Z | PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW |
5621Z | PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING) |
5610B | RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
5610A | RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
5520Z | OBIEKTY NOCLEGOWE TURYSTYCZNE I MIEJSCA KRÓTKOTRWAŁEGO ZAKWATEROWANIA |
5210B | MAGAZYNOWANIE I PRZECHOWYWANIE POZOSTAŁYCH TOWARÓW |
4799Z | POZOSTAŁA SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA POZA SIECIĄ SKLEPOWĄ, STRAGANAMI I TARGOWISKAMI |
4729Z | SPRZEDAŻ DETALICZNA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
4725Z | SPRZEDAŻ DETALICZNA NAPOJÓW ALKOHOLOWYCH I BEZALKOHOLOWYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
4722Z | SPRZEDAŻ DETALICZNA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
4721Z | SPRZEDAŻ DETALICZNA OWOCÓW I WARZYW PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
4719Z | POZOSTAŁA SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
4638Z | SPRZEDAŻ HURTOWA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI, WŁĄCZAJĄC RYBY, SKORUPIAKI I MIĘCZAKI |
4631Z | SPRZEDAŻ HURTOWA OWOCÓW I WARZYW |
1105Z | PRODUKCJA PIWA |
1089Z | PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA |
1085Z | WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ |
1073Z | PRODUKCJA MAKARONÓW, KLUSEK, KUSKUSU I PODOBNYCH WYROBÓW MĄCZNYCH |
1032Z | PRODUKCJA SOKÓW Z OWOCÓW I WARZYW |
1031Z | PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE ZIEMNIAKÓW |
1020Z | PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE RYB, SKORUPIAKÓW I MIĘCZAKÓW |
1013Z | PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO |
1012Z | PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA Z DROBIU |
1011Z | PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU |
0163Z | DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA NASTĘPUJĄCA PO ZBIORACH |
Dane zostaną pobrane i zaktualizowane w ciągu kilku minut.
W razie potrzeby prosimy o kontakt przez Formularz kontaktowy.