Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Agata
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: utrzymanie wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wysokoproteinowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: średniej klasy
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena...
|
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 71 i więcej
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa, wysokoproteinowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: średniej klasy
Termin realizacji:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: bezglutenowa,...
|
SMAKOVNIA
Nasza działalność rozpoczęła się w 2015 roku. Nasza specjalność to usługi cateringowe dla firm i osób prywatnych, na terenie woj. wielkopolskiego i nie tylko.
Wyróżniamy się:
• zbilansowanymi posiłkami skomponowanymi przez dietetyków,
• różnorodnością menu,
• wysokiej jakości składnikami od sprawdzonych...
|
Catering Zielony Smok
W dzisiejszych czasach pojawia się coraz to więcej zawodów, jakie wymagają od robotników bycia w ciągłym ruchu, trwałego siedzenia przy biurku lub ewentualnie w innych miejscach, a nigdy nie kończąca się doba pracująca powoduje, iż pauza obiadowa odchodzi w zapomnienie. W wielu punktach pracy nie ma restauracji, sklepu czy stołówki. W związku z...
|
Bogust
Zakład krawiecki przyjmie przeszycia działamy na rynku od 12 lat nasza firma bazujena na przeszyciach wykonywalismy kontrakty dla firm torela,gracja,lima,bonetta,krawpol,desperado,orsej naszym atutem jest profesionalizm nasza lokalizacja to rawa maz...
|
Feel Coffee
Bar mobilny, przerwa kawowa.
Dzięki doświadczonym baristom, oraz atmosferze która potrafimy stworzyć przy barze.
Dzięki nam mogą państwo spróbować najlepszych mieszanek kawy.
Najnowsze Australijskie...
|
SATYNA
Satyna jest firmą zajmującą się projektowaniem i wykonawstwem dekoracji okiennych w pełni słowa tego znaczeniu. Projektujemy, szyjemy i montujemy . Zajmujemy się również sprzedażą detaliczna tkanin dekoracyjnych, karniszy , rolet , rolet rzymskich.Szyjemy również narzuty na łoża sypialniane,...
|
www.modrykociolek.pl
Zakres świadczonych przez nas usług to usługi remontowo-wykończeniowe.
Firma świadczy usługi na obszarze takim jak woj. mazowieckie,...
|
La venda sp z o o
Wykonamy dla Ciebie prace w zakresie cateringu, dostaw.
Rozpoczęliśmy działalność od 2013.
Obszar, na którym...
|
BOMBA TRUCK PAULINA KUNC
Dzień dobry, jesteśmy firmą zajmującą się serwowaniem pysznych dań prosto z FOOD TRUCKA. Specjalizujemy się w grillowanych ciabattach/ burgerach z sezonowaną wołowiną. Kuchnia meksykańska, wegańska czy wegetariańska również nie jest nam obca. W swojej ofercie posiadamy również finger food oraz inne...
|
Wilcza8 cafe & restaurant
Działamy od 2014 roku.
Nasza oferta:
- organizacja wesel, imprez,
- catering dietetyczny,
- catering dla firm i instytucji,
- catering na imprezy i święta,
- usługi cukiernicze.
Obszar działania obejmuje województwo dolnośląskie.
Zależy nam, by Klienci byli...
|
SOEURS FOOD S.C.
Nasze bistro „Sweet and fresh” znajduje się w budynku biurowym Skanska w Warszawie przy ul. Pruszkowskiej 17. Jesteśmy siostrami i już od najmłodszych lat pasjonowałyśmy się gotowaniem. Nasze potrawy opierają się na tradycyjnych smakach kuchni polskiej wyniesionych z...
|
Przepis Studio Kulinarne Agnieszka Marczewska
Zapraszamy do kontaktu, jeżeli usługi, których szukasz to catering okolicznościowy, zdrowe posiłki, warsztaty kulinarne. Wykonujemy zlecenia od 2017.
Terenem...
|
Langsteiner
Z pasji do gotowania i dbałości o jakość i formę serwowanych potraw, narodziła się w 1996 r. w Krakowie Fa. Langsteiner. Nabyte w ciągu tych lat doświadczenie w organizowaniu eventów, kongresów, przyjęć oraz imprez okolicznościowych pozwoliło...
|
Liczba wyświetleń strony: 10 |