Podany adres e-mail nie jest powiązany
z żadnym zapytaniem.
 
Zapytanie ofertowe nr 3302077

Zlecę opracowanie HACCP dla cukierni, Trąbki

 
 

Informacja od opiekuna zlecenia

  • podano nr telefonu
  • potwierdziliśmy e-mail
  • zweryfikowaliśmy treść wstępnych oczekiwań

Dane kontaktowe

Klient:
M●●●●●● C●●●●●●●●
Tel:
500 ●●● ●●●  pokaż
E-mail:
m●●●●@●●●●●  pokaż
  Skontaktuj się  
z tym Klientem

Szczegóły zlecenia



Kategoria: Zlecenia dla specjalistów od bhp, ppoż i bezpieczeństwa

Miejsce:    Trąbki - powiat stargardzki, Zachodniopomorskie

Potrzebuję opracowanego HACCP dla cukierni.

Produkcja ciast, głównie miękkich na śmietanie, pod zamówienie klienta.

Lokal jest użyczony dla mnie przez jego właściciela.

W ciągu dnia (6.00-22.00)jest użytkowany przez właściciela jako kuchnia, gdzie przygotowywane są posiłki z półproduktów, dla gości pensjonatu.

Natomiast w godzinach 22.00-6.00 będzie użytkowany przeze mnie lub pracownika przez 2-3 godziny, 2-3 razy w tygodniu na potrzeby cukierni.

Badania mikrobiologiczne na ciasto mokre oraz po obróbce termicznej uzyskałam, zgoda na ich wytwarzanie.

Wszystkie media i koszty lokalu są liczone ryczałtowo i płacone o też przeze mnie właścicielowi.

Wyposażenie kuchni wraz ze sprzętem i urządzeniami i powierzchnia i roboczym jest wykorzystywane przeze mnie i właściciela lokalu i odkażane po zakończonej pracy przez każdego użytkującego lokal.

Do kontroli i zatwierdzenia lokalu brakuje mi tylko HACCP wg wytycznych sanepidu.

Termin skorzystania z oferty jak najszybciej.

Proszę o oferty.

Nr zapytania ofertowego: 3302077

 
Skontaktuj się z tym Klientem