Szczegóły zlecenia
Kategoria:
Zlecenia na catering dla firm
Miejsce: Puchały - powiat pruszkowski, Mazowieckie
Typ obsługi cateringowej: jednorazowa
Rodzaj uroczystości: Wigilia Firmowa
Dania: kolacja, desery, obiad
Sposób serwowania posiłków: bufet
Rodzaj kuchni: polska, Wigilijne potrawy
Miejsce usługi: firma
Obsługa: żadna, tylko dowiezienie jedzenia
Dostęp do kuchni: tak, częściowo wyposażona kuchnia
Ilość gości: 61-80 osób
Wycena szukanej usługi: najtańsza
Potrzebne wyposażenie: naczynia jednorazowe
Czas uroczystości: po południu
Zlecenie od: firmy
Termin: 2018-12-20
Dodatkowe informacje: Wigilię organizujemy 20.12.2018 w naszej Firmie (Mosso Kewpie Poland Wirażowa 43 Puchały)- w dwóch różnych pomieszczeniach
Wigilia dla Administracji- 35 osób +/-
Wigilia dla Produkcji- 45osób +/-
Sumując 80 osób.
Po ustaleniach doszliśmy do porozumienia szwedzkiego bufetu „ na półmisku”- bez podgrzewanych metalowych półmisków - to ma być szybka, symboliczna wigilia w czasie godzin pracy (czas trwania 1-2h). Więc prędzej chcemy się skupić na wagowym przeliczeniu niż na osobę.
„Plastiki” jak najbardziej się zgadzamy (naczynia, kubki, szcztućce itd.)
ROZPATRYWANE MENU:
Barszcz czerwony (bez uszek)
Sałatka warzywna/jarzynowa
Śledzie, na oliwie z cebulką i np. na śmietanie
ryba po grecku
Wybór pieczywa (ziarniste, bułeczki pszenne, na zakwasie)
pierogi z kapustą i grzybami
Kapusta wigilijna z grzybami
Cząstki jaj dekorowane różnorodnymi pastami
Ciasta: Sernik,Piernik,Makowiec
Bez napoi.
Nr zapytania ofertowego:
2187318