Opracowanie koncepcji architektonicznej hotelu - trzy/cztery gwiazdki

2010-05-31
P
Piotr
Sandomierz, Świętokrzyskie
firma
Zaloguj się lub zarejestruj, aby złożyć ofertę
Miejsce
Sandomierz, , Świętokrzyskie
Zapraszamy do złożenia propozycji państwa firmy w zakresie opracowania koncepcji architektonicznej (funkcjonalno – użytkowej) dla projektowanego hotelu w Sandomierzu w standardzie trzech/czterech gwiazdek. Oferta powinna zostać przygotowana zgodnie z poniższymi danymi: Przedmiot zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest opracowanie kompleksowej koncepcji architektonicznej (funkcjonalno – użytkowej) dla projektowanego hotelu w Sandomierzu w standardzie trzech/czterech gwiazdek zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów świadczących usługi hotelarskie (Dz. U. Nr 188, poz. 1945). Niniejsza koncepcja powinna umożliwić docelowe zaprojektowanie obiektu oraz uzyskanie ostatecznej decyzji o pozwoleniu na budowę. Zamówienie obejmuje wykonanie następujących prac: 1) sporządzenie autorskiej wersji koncepcji, 2) wykonanie właściwej koncepcji zgodnie z wytycznymi inwestora, 3) uzgodnienie zabudowy z właściwymi miejscowo i rzeczowo stosownymi organami administracyjnymi, 4) wykonanie wizualizacji projektowanego budynku i pomieszczeń, itp. 5) wykonanie wstępnego kosztorysu. Charakterystyka terenu: Zapytanie ofertowe dot. nieruchomości położonej w Sandomierzu przy ul.••••••••••••••••. Świętokrzyskie. Powierzchnia działki 0,3321 ha (działka o nr ewidencyjnym 988/3). Przeznaczenie nieruchomości – w mpzp os.”Starówka” nieruchomość położona na terenie oznaczonym 93-UT/UKs – przeznaczenie podstawowe - usługi turystyki, uzupełniające – usługi komunikacyjne. Zamawiający wymaga przekazania przedmiotu zamówienia w następującej formie i ilości: 1) wydrukowanej: - koncepcji w 3 egzemplarzach 2) elektronicznej w 2-ch egzemplarzach na płytach CD lub DVD w postaci: - zbiorów danych w formacie PDF stanowiących odzwierciedlenie opracowań projektowych w formie wydruku, - zbiorów danych w formacie plików tworzonych przez program CAD (rzuty, przekroje, rysunki, wizualizacje, itp.). Zamawiający wymaga, aby: 1) dokumentacja projektowa stanowiąca przedmiot zamówienia została wykonana zgodnie z zasadami wiedzy technicznej, normami technicznymi, obowiązującymi przepisami prawa i według wymogów Zamawiającego określonych w zapytaniu ofertowym oraz na etapie realizacji prac, 2) przedmiot zamówienia musi być sporządzony z uwzględnieniem celu na jaki będzie spożytkowany, czyli dostosowania obiektu do: - obecnie obowiązujących przepisów techniczno-budowlanych, - przepisów ochrony pożarowej dla tego typu obiektów. Uwaga: W składanej ofercie powinny się znaleźć: wskazanie dotychczasowego doświadczenia w zakresie projektowania obiektów hotelowych (referencje) jak również wizualizacje i rozwiązania koncepcyjne z wcześniej wykonanych projektów z branży hotelarsko gastronomicznej. Opcjonalnie wstępną wizualizacja bryły budynku oraz wstępna koncepcja zagospodarowania powierzchni obiektu. Kryteria wyboru oferty: • Cena • Czas realizacji zamówienia • Wskazane rozwiązania koncepcyjne • Preferowane formy płatności 3. Zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi jedynie na te oferty, które są najbardziej zgodne z naszymi oczekiwaniami. Dla wszystkich zainteresowanych dostępne są następujące dokumenty: Mapa sytuacyjna Mapa ewidencyjna Wypis z MPZP
Forma kontaktu
Email, Czat
Liczba wyświetleń strony
1270
Identyfikator zapytania
127089

Aby uzyskać dostęp do
danych Klienta załóż konto

Lub

Zaloguj się, aby uzyskać dostęp
do danych Klienta:

Formularz logowania do serwisu Oferteo. Użyj formularza, aby się zalogować. Naciśnij Escape, aby zamknąć okno.

Przypomnij hasło