Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Adam
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrzymanie wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrzymanie wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: bezbiałkowa, bezglutenowa, cukrzycowa, niskowęglowodanowa, wysokoproteinowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: średniej klasy
Termin realizacji: 2024-05-06
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: cukrzycowa, niskowęglowodanowa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa, wysokoproteinowa, niskotłuszczowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 6
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa, wysokoproteinowa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: cukrzycowa, niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrzymanie wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena...
|
Handel, Gastronomia, Catering Jacek Zając
Usługi Gastronomiczne- Catering w tym Weselny Kompleksowa organizacja przyjęć
okolicznościowych Stół Wiejski, Pieczony prosiak. Catering dla szkół i firm.Obszar działalności dolnośląskie.
Działamy od...
|
Restauracja VNS
Restauracja VNS jest miejscem o niepowtarzalnym uroku oraz szczególnym charakterze. Do dyspozycji Gości oddajemy salę restauracyjną, a także w sezonie letnim zapraszamy na otwarty taras z grillem.
Organizujemy imprezy okolicznościowe, spotkania biznesowe,...
|
PIOMAR
Kompleksowe usługi budowlane na terenie Szczecina i okolic w zakresie :
-budowa domów od podstaw pod klucz
-remonty , przebudowy i adaptacje pomieszczeeń
-kierowanie i nadzór nad budowami
-sporządzanie kosztorysów i obmiarów robót
-opinie techniczne.
Świadczymy...
|
Food Catering&Lunch
Realizujemy zlecenia od 2014.
W ramach działalności wykonujemy catering domowy, przerwy kawowe, finger food, kanapki bankietowe, lunch dla firm.
Firma obsługuje Poznań, Przeźmierowo, Skórzewo, Tarnowo Podgórne i...
|
Art'Impression Catering sp. z o.o.
Firma Art'Impression Catering zajmuje się profesjonalną obsługą klientów w zakresie usług cateringowych.Posiadamy własną salę weselną, restaurację,profesjonalny personel,duże doświadczenie w prowadzeniu usług gastronomicznych na każdej płaszczyźnie( pikniki,...
|
As Na 102
Pan ZŁOTA RĄCZKA usunie drobne usterki w Twoim domu, na terenie Warszawy i okolic.
•Prace budowlane
•hydrauliczne /wymiana baterii, umywalki, syfonu, naprawa kranów/
•elektryczne /np. montaż kinkietu, lampy, wymiana...
|
""Społem"" PSS w Gliwicach
Początki ruchu spółdzielczego w Gliwicach sięgają 1.08.1945 roku, kiedy to prawie równocześnie z uruchomieniem po wyzwoleniu większych zakładów pracy zaczęły przy nich powstawać Spółdzielnie Spożywców będące pierwszymi zalążkami handlu uspołecznionego.
Spółdzielnia zrzeszona jest w Krajowym Związku Rewizyjnym Spółdzielni Spożywców „Społem” w...
|
Obiadek
Chcielibyśmy przedstawić Państwu ofertę naszej firmy w zakresie usług cateringowych. Posiadamy ponad 10-letnie doświadczenie w branży gastronomicznej.
Zajmujemy się kompleksową obsługą cateringową na terenie miasta...
|
Gastro-Pol Sylwia Nowak
Kompleksowe wyposażenie gastronomiczne kuchni, lokali gastronomicznych, pizzerii, piekarni, cukierni.
Oferujemy wyposażenie szkół, hoteli, obiektów małej gastronomii.
Sprzedaż i serwis sprzętu gastronomicznego, niskie ceny,...
|
Zebra Resto
Witajcie,
wyróżniamy się wyjątkowym smakiem ,estetyką Naszych potraw i przekąsek, bazując na wieloletnim doświadczeniu Naszych pracowników.
Zawsze staramy się spełniać oczekiwania naszych Klientów, stosując najwyższej jakości składniki.
Zdajemy sobie sprawę, jak istotny...
|
DUET Renata Pietrasiewicz-Heliniak
Firma DUET Renata Pietrasiewicz - Heliniak
oferuje dania kuchni polskiej i regionalnej.Aktualnie prowadzi Bufet studencki Wyzszej Szkoly Inzynieryjno-Ekonomicznej w Rzeszowie. Obsluguje zgodnie z zamowieniami...
|
Pierogarnia na Deptaku
„Pierogarnia na Deptaku Bogusława” w Szczecinie serwuje swoim klientom przede wszystkim pierogi, ale istnieje również możliwość zakupu innych posiłków i napojów, które można spożywać w lokalu oraz znajdującym się przy nim ogródku. Należy również pamiętać, że opisywany lokal...
|
St. Benedict M.Zien Sp.J.
St. Benedict to nowatorski koncept kulinarny, połączenie atmosfery francuskiego bistro, kawiarenki, baru z filozofią zdrowego stylu odżywiania.
W codziennym menu znajdują się jogurty, kefiry, twarożki, soki z owoców i warzyw wyciskane na zamówienie klienta ( z możliwością własnej...
|
Healthful by Oliwia Gawron to miejsce, które powstało z miłości do pomocy innym. Moją misją jest pokazanie Ci, że odpowiecie odżywianie zapewni Ci dłuższe, lepsze życie.
Z mojej strony zapewnię Ci indywidualne podejście do Ciebie i Twoich potrzeb. W czasie współpracy oferuję Ci indywidualnie...
|
Liczba wyświetleń strony: 8 |