O nas
Działalność firmy Braci Zakrzewskich posiada wieloletnią tradycję.
Już w roku 1994, jako młodzi przedsiębiorcy, wychodząc naprzeciw zapotrzebowaniom rynkowym, zarejestrowali działalność gospodarczą w miejscowości Rytele Wszołki k.Kosowa Lackiego.
Przedmiot działalności obejmował ubój zwierząt rzeźnych i handel mięsem. Konkurencyjna cena w porównaniu do większych zakładów, które posiadały większy koszt wytworzenia 1 kg danego asortymentu, oraz dobra jakość towaru spowodowała, że pozyskiwano coraz więcej klientów.
Towar trafiał do odbiorców począwszy od rynku lokalnego poprzez Mazowsze, Wielkopolskę, Małopolskę po Śląsk. Rynek zbytu wciąż się poszerzał, stawiał coraz to nowe wymagania, więc dla zapewnienia odpowiedniej ilości towaru o oczekiwanej przez klienta jakości oraz dla zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego oferowanych produktów.
Bracia postanowili wybudować nowoczesny zakład, spełniający wymogi UE. Budowę zakładu rozpoczęto w połowie roku 2002 w miejscowości Kosów Lacki woj. mazowieckie. W marcu 2003 roku nowoczesny zakład z wykwalifikowaną załogą, dostosowany do wymogów UE został uruchomiony. We wrześniu 2003 r. firma zmieniła swoją nazwę z: 'Ubój i Sprzedaż Mięsa' na Zakłady Mięsne 'ZAKRZEWSCY'.
Świadomi zagrożeń, jakie mogą wystąpić podczas produkcji żywności, od pierwszych dni działalności dbamy o dobrą jakość naszych produktów. Działamy zgodnie z zasadami GMP (Good Manufacturing Practice). Zapewniamy załodze odpowiednie szkolenia, poprzez które wiedza i umiejętności pracowników osiągają oczekiwany przez właścicieli poziom. Wychodząc naprzeciw rynkom europejskim wdrożyliśmy system jakości oparty na analizie zagrożeń i krytycznych punktach kontroli - HACCP. Obecnie posługujemy się także Międzynarodowym systemem zarządzania bezpieczeństwem żywności BRC (British Retail Consortium) oraz standardem IFS (International Food Standard).
Oferta handlowa firmy:
Nowoczesny zakład mięsny w Kosowie Lackim zaprasza do współpracy osoby zainteresowane sprzedażą żywca oraz zakupem mięsa i jego elementów. W trakcie działania pozyskaliśmy już znaczną część odbiorców swoich produktów w całym kraju, a także za granicą. Dla zagwarantownia bezpieczeństwa zdrowotnego naszego towaru wprowadziliśmy system HACCP. Oferujemy towar o oczekiwanej przez klienta jakości.
ZAJMUJEMY się:
* skupem żywca wieprzowego i wołowego
* ubojem zwierząt rzeźnych
* sprzedażą mięsa na terenie całego kraju i na rynkach zagranicznych
OFERUJEMY w sprzedaży:
* półtusze wieprzowe
* mięsa drobne, elementy wieprzowe i wołowe
* ćwierci wołowe
* tusze cielęce
* ośrodki wieprzowe
* ośrodki wołowe
* elementy drobiowe
*oferta zawiera również mięsa i elementy pakowane próżniowo VAC
OFERUJEMY WŁASNY TRANSPORT DROGOWY
Już w roku 1994, jako młodzi przedsiębiorcy, wychodząc naprzeciw zapotrzebowaniom rynkowym, zarejestrowali działalność gospodarczą w miejscowości Rytele Wszołki k.Kosowa Lackiego.
Przedmiot działalności obejmował ubój zwierząt rzeźnych i handel mięsem. Konkurencyjna cena w porównaniu do większych zakładów, które posiadały większy koszt wytworzenia 1 kg danego asortymentu, oraz dobra jakość towaru spowodowała, że pozyskiwano coraz więcej klientów.
Towar trafiał do odbiorców począwszy od rynku lokalnego poprzez Mazowsze, Wielkopolskę, Małopolskę po Śląsk. Rynek zbytu wciąż się poszerzał, stawiał coraz to nowe wymagania, więc dla zapewnienia odpowiedniej ilości towaru o oczekiwanej przez klienta jakości oraz dla zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego oferowanych produktów.
Bracia postanowili wybudować nowoczesny zakład, spełniający wymogi UE. Budowę zakładu rozpoczęto w połowie roku 2002 w miejscowości Kosów Lacki woj. mazowieckie. W marcu 2003 roku nowoczesny zakład z wykwalifikowaną załogą, dostosowany do wymogów UE został uruchomiony. We wrześniu 2003 r. firma zmieniła swoją nazwę z: 'Ubój i Sprzedaż Mięsa' na Zakłady Mięsne 'ZAKRZEWSCY'.
Świadomi zagrożeń, jakie mogą wystąpić podczas produkcji żywności, od pierwszych dni działalności dbamy o dobrą jakość naszych produktów. Działamy zgodnie z zasadami GMP (Good Manufacturing Practice). Zapewniamy załodze odpowiednie szkolenia, poprzez które wiedza i umiejętności pracowników osiągają oczekiwany przez właścicieli poziom. Wychodząc naprzeciw rynkom europejskim wdrożyliśmy system jakości oparty na analizie zagrożeń i krytycznych punktach kontroli - HACCP. Obecnie posługujemy się także Międzynarodowym systemem zarządzania bezpieczeństwem żywności BRC (British Retail Consortium) oraz standardem IFS (International Food Standard).
Oferta handlowa firmy:
Nowoczesny zakład mięsny w Kosowie Lackim zaprasza do współpracy osoby zainteresowane sprzedażą żywca oraz zakupem mięsa i jego elementów. W trakcie działania pozyskaliśmy już znaczną część odbiorców swoich produktów w całym kraju, a także za granicą. Dla zagwarantownia bezpieczeństwa zdrowotnego naszego towaru wprowadziliśmy system HACCP. Oferujemy towar o oczekiwanej przez klienta jakości.
ZAJMUJEMY się:
* skupem żywca wieprzowego i wołowego
* ubojem zwierząt rzeźnych
* sprzedażą mięsa na terenie całego kraju i na rynkach zagranicznych
OFERUJEMY w sprzedaży:
* półtusze wieprzowe
* mięsa drobne, elementy wieprzowe i wołowe
* ćwierci wołowe
* tusze cielęce
* ośrodki wieprzowe
* ośrodki wołowe
* elementy drobiowe
*oferta zawiera również mięsa i elementy pakowane próżniowo VAC
OFERUJEMY WŁASNY TRANSPORT DROGOWY
Opinie
Wykonawca nie ma jeszcze opinii.
Specjaliści z Twojej okolicy
Specjaliści z branży
Oferty
Transport hakowy, chłodnia, kontener, palety
Polska
- Kosów Lacki
4.16 zł
Oferujemy stałe załadunki na trasach powrotnych Naszych samochodów. Możliwe stałe zlecenia na terenie europy oraz całego kraju. Najczęstsze trasy Holandia>Polska, Niemcy>Polska, Włochy>Polska
Transport hakowy, chłodnia, kontener, palety
Polska
- Kosów Lacki
4.16 zł
Oferujemy stałe załadunki na trasach powrotnych Naszych samochodów. Możliwe stałe zlecenia na terenie europy oraz całego kraju. Najczęstsze trasy Holandia>Polska, Niemcy>Polska, Włochy>Polska
Transport hakowy, chłodnia, kontener, palety
Polska
- Kosów Lacki
4.00 zł
Oferujemy stałe załadunki na trasach powrotnych Naszych samochodów. Możliwe stałe zlecenia na terenie całego kraju. Najczęstsze trasy północ>centrum, południe>centrum Polski.
Transport hakowy, chłodnia, kontener, palety
Mazowieckie
- Kosów Lacki
4.00 zł
Oferujemy stałe załadunki na trasach powrotnych Naszych samochodów. Możliwe stałe zlecenia na terenie całego kraju. Najczęstsze trasy północ>centrum, południe>centrum Polski.
Co chcesz zlecić lub kupić?
Wybierz usługę, której potrzebujesz, aby złożyć zapytanie:
Transport
Inne usługi transportowe
Transport busem krajowy
Transport busem międzynarodowy
Transport ciężarowy krajowy
Transport ciężarowy międzynarodowy
Rolnictwo
Bydło
Drób
Trzoda
Powiązane produkty i usługi:
Giełda transportowa, Malowanie, Malowanie biur, Remonty, Remonty mieszkań, Rozbiórki budynków Sokołów Podlaski, Transport mebli Sokołów Podlaski, Wykończenia wnętrz Sokołów Podlaski
O Firmie
Adres
Ulica
Wiejska 7Kod pocztowy
08-330Miasto
Kosów LackiNIP
823-14-45-462Godziny pracy
Brak informacji
Preferowana forma kontaktu
e-mail, telefon
Obszar działania
Pomorskie, Śląskie, Wielkopolskie
Dane rejestrowe
Firma
Nazwa firmy
ZAKŁADY MIĘSNE "ZAKRZEWSCY" DARIUSZ ZAKRZEWSKI, JANUSZ ZAKRZEWSKI SPÓŁKA JAWNA
Data rozpoczęcia działalności
1999-09-15
NIP
8231445462
Regon
711648759
Siedziba
Kraj
Polska
Województwo
MAZOWIECKIE
Powiat
sokołowski
Gmina
Kosów Lacki
Miejscowość
Kosów Lacki
Kod pocztowy
08330
Poczta
Kosów Lacki
Ulica
ul. Wiejska
Numer nieruchomości
7
Zakres działalności (PKD)
Kod PKD
Nazwa
1011Z
PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU
Przeważające PKD
8299Z
POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ WSPOMAGAJĄCA PROWADZENIE DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
5210B
MAGAZYNOWANIE I PRZECHOWYWANIE POZOSTAŁYCH TOWARÓW
4941Z
TRANSPORT DROGOWY TOWARÓW
4711Z
SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH Z PRZEWAGĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH
4632Z
SPRZEDAŻ HURTOWA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA
4624Z
SPRZEDAŻ HURTOWA SKÓR
4623Z
SPRZEDAŻ HURTOWA ŻYWYCH ZWIERZĄT
1013Z
PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO
1012Z
PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA Z DROBIU