O nas
Jesteśmy Tiga Bistro – firmą cateringową z siedzibą w Przeźmierowie, działającą od kwietnia 2017 roku. Naszą misją jest dostarczanie smacznych i zdrowych posiłków, które nie tylko wspierają zdrowie, ale również zaspokajają gusta kulinarne naszych klientów.
Specjalizujemy się w:
- cateringu na wydarzenia prywatne,
- obsłudze imprez firmowych,
- dostarczaniu posiłków na różne okazje.
Nasza pasja do gotowania sprawia, że przykładamy dużą wagę do jakości składników oraz staranności w przygotowywaniu potraw. Dążymy do zyskania zaufania naszych klientów poprzez rzetelną i sumienną pracę oraz determinację w dążeniu do wysokich standardów. Obsługujemy obszar powiatu poznańskiego, z myślą o każdym, kto poszukuje smacznego i lekkiego jedzenia bez wysiłku.
Specjalizujemy się w:
- cateringu na wydarzenia prywatne,
- obsłudze imprez firmowych,
- dostarczaniu posiłków na różne okazje.
Nasza pasja do gotowania sprawia, że przykładamy dużą wagę do jakości składników oraz staranności w przygotowywaniu potraw. Dążymy do zyskania zaufania naszych klientów poprzez rzetelną i sumienną pracę oraz determinację w dążeniu do wysokich standardów. Obsługujemy obszar powiatu poznańskiego, z myślą o każdym, kto poszukuje smacznego i lekkiego jedzenia bez wysiłku.
Opinie
Wykonawca nie ma jeszcze opinii.
Co chcesz zlecić lub kupić?
Wybierz usługę, której potrzebujesz, aby złożyć zapytanie:
Usługi gastronomiczne
Catering
O Firmie
Adres
Ulica
Rynkowa 113Kod pocztowy
62-081Miasto
PrzeźmierowoNIP
782-204-30-74Godziny pracy
Brak informacji
Preferowana forma kontaktu
e-mail, telefon
Obszar działania
Dane rejestrowe
Firma
Nazwa firmy
TIGA IRENEUSZ ANDRZEJEWSKI
Imię (pierwsze)
IRENEUSZ
Nazwisko
ANDRZEJEWSKI
Data rozpoczęcia działalności
2017-04-01
NIP
7822043074
Regon
300733532
Siedziba
Kraj
Polska
Województwo
WIELKOPOLSKIE
Powiat
poznański
Gmina
Tarnowo Podgórne
Miejscowość
Przeźmierowo
Kod pocztowy
62081
Poczta
Przeźmierowo
Ulica
ul. Rynkowa
Numer nieruchomości
113
Zakres działalności (PKD)
Kod PKD
Nazwa
5610A
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Przeważające PKD
1039Z
POZOSTAŁE PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE OWOCÓW I WARZYW
1085Z
WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ
1089Z
PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
2511Z
PRODUKCJA KONSTRUKCJI METALOWYCH I ICH CZĘŚCI
2562Z
OBRÓBKA MECHANICZNA ELEMENTÓW METALOWYCH
4619Z
DZIAŁALNOŚĆ AGENTÓW ZAJMUJĄCYCH SIĘ SPRZEDAŻĄ TOWARÓW RÓŻNEGO RODZAJU
4711Z
SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH Z PRZEWAGĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH
4725Z
SPRZEDAŻ DETALICZNA NAPOJÓW ALKOHOLOWYCH I BEZALKOHOLOWYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
5610B
RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
5621Z
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
5629Z
POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA
5630Z
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW
8690A
DZIAŁALNOŚĆ FIZJOTERAPEUTYCZNA