Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Karol
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: bezglutenowa
Alergia: laktoze i gluten
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrzymanie wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: cukrzycowa, niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: Laktoze, fruktoza, gluten
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek,...
|
Fundacja CROSSROADS
Naszą działalność rozpoczęliśmy w 2014 roku jako organizacja pozarządowa, to nie zmienia faktu iż jesteś jednocześnie organizacją non profit. Naszą specjalnością jest działalność społeczna na rzecz dzieci i młodzieży...
|
Cafe & Bistro Pozytywka
Cafe & Bistro ''Pozytywka" to połączenie kawiarni i restauracji. To lokal, w którym w miłej atmosferze zjesz pyszny deser, smaczny obiad lub kolację, zdrową sałatkę lub przekąski. Wszystko to jest przygotowywane ze świeżych produktów. W Bistro wypijesz pyszną kawę, lemoniady i świeżo...
|
Ciabbatta Catering
Kompleksowa obsługa gastronomiczna imprez i wydarzeń towarzyskich to dla nas „bułka z masłem”. Od 2009 roku przygotowujemy oprawy kulinarne bankietów, imprez firmowych, spotkań biznesowych, przyjęć...
|
Slow Life Catering
Wyróżnia nas PASJA do tego co robimy. Mamy ponad 10 lat doświadczenia na rynku gastronomicznym. Gotujemy z najlepszych produktów, mamy najlepszą obsługę. Pomożemy zaplanować Event i zadbamy o sprawne jego przeprowadzenie....
|
SPEC Sp. z o.o. Sp.k.
Szanowni Klienci,
Firma Spec rozpoczęła swoją działalność w 2010 roku, jesteśmy więc młodą, prężnie rozwijającą się firmą która dzięki wysoko wykwalifikowanej kadrze ugruntowała swoje miejsce na rynku.
Naszym celem jest zapewnienie odbiorcom...
|
VIP Coffee Bar
Wieloletnie doświadczenie w pracy z kawą i ludźmi przekonało nas, że kawa to nieodłączny element spotkań: biznesowych, rodzinnych, wśród znajomych, na imprezach mniejszych i większych, na weselach, czy targach. Kawa pomaga nam nawiązać kontakt z nowym klientem, czy dalszą rodziną, którą widzimy pierwszy raz od kilkunastu lat....
|
Restauracja Brzozowy Gaj
Restauracja Brzozowy Gaj to wyjątkowe miejsce, gdzie zasmakować mogą Państwo w daniach przygotowanych według tradycyjnych receptur kuchni polskiej. Niezwykły wystrój i lokalizacja na krakowskim Kazimierzu wprowadzi Państwa w niepowtarzalny klimat.
Brzozowy Gaj składa się z trzech sal o niezwykłym wystroju, w których łącznie znajduje się 70...
|
Jakub Modzelewski
Obszar działania obejmuje województwa lubelskie, łódzkie, mazowieckie, podlaskie.
Zajmujemy się organizowaniem imprez okolicznościowych oraz usługami gastronomicznymi - catering dietetyczny, dla firm i instytucji,...
|
Smak Tradycji
TRADYCJA | HARMONIA | SMAK
Smak Tradycji
Telefon: lub
ul. Jana i Jędrzeja Śniadeckich 39, 85-011 Bydgoszcz
Smak Tradycji to efekt wieloletniego doświadczenia zdobytego podczas pracy w hotelach oraz w restauracjach,
W naszym...
|
Idea Puzzel Catering
ZIELONY PUZZEL - CATERING OKOLICZNOŚCIOWY
Ciesz się chwilami, gotowanie zostaw nam!
Dlaczego My?
Jesteśmy podkarpacką firmą. Na rynku cateringowym działamy nieprzerwanie od 2015r.
Dostarczamy codziennie zestawy cateringu do ponad 200 klientów w 30 miejscowościach woj. podkarpackiego i świętokrzyskiego.
Posiad...
|
Restauracja Napoli
CATERING Restauracja-Pizzeria Napoli jest czymś więcej niż typową restauracją. Tylko u nas możesz skosztować niezwykłe dania kuchni polskiej i europejskiej, w której się specjalizujemy jak i delektować się wspaniałymi smakami ciast , które pieczemy .
Gotujemy dla Państwa nieprz...
|
Dawid Mieszała
Pracuję w gastronomii od 1999. W 2004 uzyskałem w Zgorzelcu tytuł Technika technologii żywienia ze specjalizacją w żywieniu zbiorowym.
Od 2008 roku zdobywałem doświadczenie w najlepszych restauracjach na wrocławskim rynku. Zasad rzemiosła i reguł Sztuki...
|
IXO CESJA
Realizowane przez naszą firmę usługi to catering, kuchnia wegańska i wegetarańska, stoły szlacheckie, stoły wiejskie. Oferujemy wędliny i wędzonki staropolskie. Okres naszej działalności rozpoczął się w 1990. Terenem naszej działalności jest woj....
|
Liczba wyświetleń strony: 10 |