Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Agata
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: Ketogeniczna
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: za 2-3 miesiące
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: średniej klasy
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: najtańsza
Termin...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: bezbiałkowa, bezglutenowa, wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: Ubogoresztkowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: wysokiej...
|
Kura Domowa Bistro
Jesteśmy firmą działającą na rynku już od kilku lat. Naszą specjalnością są obiady domowe w wersji fit, obiady dla firm, catering oraz catering dietetyczny. Nasze usługi świadczymy w Białymstoku i okolicach. Nasza oferta jest kierowana do przedsiębiorstw z Białegostoku i okolic. Proponujemy...
|
PIOMAR
Kompleksowe usługi budowlane na terenie Szczecina i okolic w zakresie :
-budowa domów od podstaw pod klucz
-remonty , przebudowy i adaptacje pomieszczeeń
-kierowanie i nadzór nad budowami
-sporządzanie kosztorysów i obmiarów robót
-opinie techniczne.
Świadczymy...
|
A&A Foremski Organizajca imprez okolicznościowych
Jesteśmy nową rozwijającą się firmą zajmującą się organizacją wszystkiego rodzaju imprez okolicznościowych rozpoczynając od ślubów poprzez bankiety i imprezy urodzinowe oraz kończąc na tym czego nikt nie lubi czyli organizacji styp. Dysponujemy szerokim wachlarzem sal oraz innych obiektów imprezowych. Posiadamy obszerne Menu dań dzięki...
|
Dieta z Podlasia
Nasza dietę opieramy na produktach najwyższej jakości, dzięki czemu nasze dania są nie tylko zdrowe ale i urzekają smakiem.
Jako członek Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego dążymy do tego, aby nasze dania skomponowane były w...
|
ZUW REMARK MAREK KOŁODZIEJCZYK
Sprzedaż: kamienia naturalnego, elactycznych okładzin z piaskowaca naturalnego,, wyrobów z kamienia: blaty, parapety itp., chemii i narzędzi do...
|
IXO CESJA
Realizowane przez naszą firmę usługi to catering, kuchnia wegańska i wegetarańska, stoły szlacheckie, stoły wiejskie. Oferujemy wędliny i wędzonki staropolskie. Okres naszej działalności rozpoczął...
|
Bistro Duży Talerz
Organizujesz imprezę okolicznościową, konferencję, szkolenie, spotkanie biznesowe lub potrzebujesz pysznych obiadów na co dzień ?
Nie zwlekaj zadzwoń do Nas już dziś - :)
Doświadczony Zespół Bistro&Catering Duży Talerz...
|
USŁUGI GASTRONOMICZNE KAMA TOMASZ WIĘCKOWSKI
Rozpoczęliśmy działalność od 2016.
Nasza firma obsługuje zlecenia z obszaru Warszawy.
Nasza firma realizuje...
|
Hotel Stacja Kutno Sp. z o.o.
Hotel Stacja Kutno oferuje noclegi oraz usługi gastronomiczne na terenie Kutna oraz w promieniu 30 km od Kutna.
Posiadamy największą liczbę pokoi z hoteli kutnowskich, co oznacza, że mamy najbardziej elastyczna ofertę. Jesteśmy w stanie pomieścić do 80 gości jednorazowo.
Zajmujemy się również usługami cateringowymi zarówno dla dla klientów...
|
FHU Zuzanna Szumińska
Firma FHU Zuzanna Szumińska, to firma działająca od 8 maja 2014 roku.
Jako firma oferujemy usługi z kilku różnych branż:
- gastronomicznej
- elektrycznej
- tworzenia tekstów z...
|
Dobry Dzień
Cechuje nas przede wszystkim szczerość oraz otwartość. Jesteśmy rzetelni w tym co robimy, a jeśli już się za coś bierzemy, to staramy się robić to jak najlepiej potrafimy.
Jesteśmy ludźmi, którzy chcą stworzyć taki catering, z którego sami będziemy mogli być dumni, a nawet w pewnym stopniu już troszkę jesteśmy.
Udaje nam się wytrwać już...
|
Da Pietro Elżbieta Nowosad
Da Pietro to jedna z pierwszych znajdujących się na krakowskim rynku prywatnych restauracji. Mimo licznych zmian w Polsce nasza restauracja się nie zmienia i funkcjonuje tak od 25 lat jako miejsce, gdzie zawsze będzie można dobrze zjeść. Nasza restauracja dba o komfort gości, dlatego dążymy do tego, by w restauracji był...
|
St. Benedict M.Zien Sp.J.
St. Benedict to nowatorski koncept kulinarny, połączenie atmosfery francuskiego bistro, kawiarenki, baru z filozofią zdrowego stylu odżywiania.
W codziennym menu znajdują się jogurty, kefiry, twarożki, soki z owoców i warzyw wyciskane na zamówienie klienta ( z...
|
Liczba wyświetleń strony: 5 |