Pozyskanie dotacji UE na otwarcie punktu gastronomicznego
Karol
Oferteo.pl
Informacja od opiekuna zlecenia
- podano nr telefonu
- potwierdziliśmy e-mail
- zweryfikowaliśmy treść wstępnych oczekiwań
Dane kontaktowe
- Klient:
- T●●●●●● B●●●●●●●●
-
- Tel:
-
886 ●●● ●●●
pokaż
- E-mail:
-
b●●●●@●●●●●
pokaż
Skontaktuj się
z tym Klientem
Szczegóły zlecenia
Kategoria:
Zlecenia na dotacje unijne
Miejsce: - , Lubuskie
Mały punkt gastronomiczny w mieście do 30 tys. mieszkańców przy jednym z marketów.
Potrzebuje środków na zakup przyczepy gastronomicznej. Jest to koszt około 25tys zł dodatkowo wyposażenie jej w takie sprzęty jak: kuchenki gazowe mikrofalowe opiekacze rożna opiekacze do kebabów.
Po otwarciu takiego punktu po jakimś czasie byłbym w stanie utworzyć dodatkowe 5 miejsc pracy tj. 4 osoby do obsługi klientów 1 osoba jako kierowca zaopatrzeniowiec.
Po przepracowaniu 6 m-cy w podobnym punkcie dysponuje dostateczną wiedzą aby prowadzić punk gastronomiczny.
Nr zapytania ofertowego:
94807