Zapotrzebowanie na personel gastronomiczny, Santok
Karol
Oferteo.pl
Informacja od opiekuna zlecenia
- podano nr telefonu
- potwierdziliśmy e-mail
- zweryfikowaliśmy treść wstępnych oczekiwań
Dane kontaktowe
- Klient:
- J●●●●●●
-
- Tel:
-
+48●●●●●●●●●
pokaż
- E-mail:
-
j●●●●@●●●●●
pokaż
Skontaktuj się
z tym Klientem
Szczegóły zlecenia
Kategoria:
Zlecenia gastronomiczne
Miejsce: Santok - powiat gorzowski, Lubuskie
Szukany personel: kucharz, Obsługa gastronomiczna imprezy masowej
Liczba osób do zatrudnienia: 11-20 osób
Rodzaj imprezy: Dożynki
Forma współpracy: jednorazowa
Dodatkowe informacje: Oferta powinna zawierać:
-piwo do 4.5%
-napoje bezalkoholowe
-zróżnicowane jedzenie (np. grill, hot dogi)
-wyposażenie (stoły, ławy, parasole/ namioty)
-agregat prądotwórczy do własnych potrzeb
Termin wyboru oferty: 2022-08-27
Nr zapytania ofertowego:
9238255