Zapotrzebowanie na personel gastronomiczny, Opole
Maciej
Oferteo.pl
Informacja od opiekuna zlecenia
- potwierdziliśmy nr telefonu SMS'em
- potwierdziliśmy e-mail
- zweryfikowaliśmy treść wstępnych oczekiwań
Dane kontaktowe
- Klient:
- D●●●●●● S●●●●●●●●
-
- Tel:
-
692●●●●●●
pokaż
- E-mail:
-
d●●●●@●●●●●
pokaż
- Firma:
- D●●●●●●●●
Skontaktuj się
z tym Klientem
Szczegóły zlecenia
Kategoria:
Zlecenia gastronomiczne
Miejsce: Opole - powiat Opole, Opolskie
Szukany personel: kucharz
Liczba osób do zatrudnienia: 1 osób
Rodzaj imprezy: targi
Forma współpracy: jednorazowa
Dodatkowe informacje: Potrzebujemy osoby do krojenia szynki parmeńskiej (Cała noga), trzeba również pokroić ser dojrzewający (grana padano), melona oraz wyłożyć winogrono. Godziny pracy Piątek od 08:00 - 17:30 oraz w sobotę od 08:00 - 14:00. Miejsce : InterHotel
Kamieńskiego 205, Wrocław
Termin wyboru oferty: 2022-06-10
Nr zapytania ofertowego:
8732186