Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Karol
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: 2024-06-01
...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 71 i więcej
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: wysokiej klasy
Termin realizacji: 2024-05-13
...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: średniej klasy
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa, wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena...
|
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 1
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: cukrzycowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: grzyby, owoce morza
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: cukrzycowa, Hashimoto
Alergia: Na laktozę
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa,...
|
PAN DPT Wierzba
Nasz obiekt malowniczo położony na półwyspie u styku trzech jezior, w sercu Puszczy Piskiej oferuje wysokiej jakości usługi hotelarskie zarówno dla gości indywidualnych, jak i dla grup.
Na terenie ośrodka znajduje się restauracja serwująca bogaty wybór dań kuchni regionalnej, staropolskiej oraz...
|
PIKNIK
Nasza firma zajmuję się głuwnie gastronomiją ,gotujemy potrawy z kuchni Polskej,Amerykańskej,Ukrainskej,Gruzinskiej,Europejskiej,robimy...
|
Axionea
Świadczymy usługi kreacji, marketingu i PR, wzmacniające wizerunek marki oraz skutecznie promujące produkty i usługi za pomocą tradycyjnych nośników (na które składają się projektowanie materiałów marketingowych, copywriting, organizowanie imprez branżowych, czy audyt usług marketingowych), jak i technologii internetowych (e-marketing, e-PR, Social...
|
SMAKART
Firma cateringowa SMAKART oferuje Państwu szeroki wachlarz sałatek lunchowych oraz klasyczne zestawy obiadowe dla pracowników. Ponadto zajmujemy się imprezami okolicznościowymi dla osób...
|
Partyfood
Jesteśmy na rynku od 2005 roku.
Nasza specjalność to catering w tym również cateing dietetyczny, catering na uroczystości, spotkania - bez ograniczeń jeśli...
|
MR GASTRO STAL
Firma MR GASTRO STAL S.C. zajmuje się profesjonalną obsługą klientów w zakresie mebli i urządzeń gastronomicznych ze stali nierdzewnej, przewidzianych do wyposażenia kuchni w różnego typu obiektach gastronomicznych takich jak: hotele, restauracje, bary, stołówki,...
|
MENUet catering s.c.
Szanowni Państwo
Bardzo dziękujemy za zaufanie jakim darzą Państwo naszą Firmę powierzając żywienie Państwa i Państwa Dzieci
Chcielibyśmy Państwa poinformować że zajmujemy się również
Bankietami
Konferencjami
eventami
Imprezami firmowymi
Imprezami...
|
Spółdzielnia Socjalna "Podkówka"
Spółdzielnia Socjalna "Podkówka" to Restauracja i miejsce gdzie można przyjść i zjeść pyszny, ciepły, świeży obiad jak u mamy. Spotkać się z przyjaciółmi, odpocząć, wypić dobrą kawę i zjeść pyszne ciacho własnej roboty. Dbając o swoich klientów...
|
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Usługowo Handlowe Natalia Madej
Firma obsługuje Klientów w zakresie catering, przygotowania i dostarczania posiłków.
Okres naszej działalności rozpoczął się w 2005. Obsługujemy szpitale, szkoły,...
|
Hotel Restauracja Nekla
Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia Hotelu Nekla! Oferujemy wyjątkowo przytulne pokoje, które z pewnością zachwycą Cię swoim standardem. Doskonała lokalizacja naszego obiektu sprawia, że cieszy się on dużym zainteresowaniem Klientów. Odwiedzające nas osoby bardzo miło wspominają pobyt w naszym Hotelu oraz chętnie wracają do nas ponownie....
|
Restauracja PASJA
Na wstępie dziękuję za okazanie zainteresowania naszą firmą mam nadzieję , że oferta jaką przygotowaliśmy w pełni Państwa usatysfakcjonuje. Restauracja Pasja jest innowacyjną firmą od 3 lat na rynku, dzięki naszemu zaangażowaniu i kreatywności mamy stałych gości , którzy chętnie do nas wracają . Nam nie są potrzebne „Kuchenne Rewolucje” ….
Naszym zadaniem jest...
|
Liczba wyświetleń strony: 10 |