Szczegóły zlecenia
Kategoria:
Zlecenia
Miejsce: Sosnowiec - , Śląskie
1. Piec konwekcyjno parowy elektryczny automatyczny
847*771*1071 400V
2. Kuchnia gazowa z piekarnikiem gazowym 1200*700*850
3. Płyta bezpośredniego smażenia 800*700*850
4. Taboret gazowy 580*580*440
5. Patelnia elektryczna 800*700*850
6. Frytkownica elektryczna 2*10l 800*700*850
7. Zestaw taboretów elektrycznych średnica płyty 400mm
600*650*400 -2szt.
8. Zlewozmywak 1-komorowy LEWY z półką z otworem pod
baterie, po lewej stronie szuflady typ A
9. Stół do pracy z półką
10.Coutter-Wilk
11.Umywalka z maskownicą
12.Zlewozmywak 1-komorowy LEWY z półką z otworem pod
baterie typ A
13.Stół z szufladami i półką typ A
14.Szafa chłodnicza wersja tropic 700l 4* ruszt GN 2/1,
stal nierdzewna, drzwi przeszklone
15.Stół do pracy z półką typ A
16.Stół do pracy z 2* półką i szufladami typ A
17.Stół ze zlewem L i półką typ A, z prawej strony ścięcie
400*400
18.Stół z półką rant tylni i lewy
19.Stół z półką i szufladami po lewej stronie typ A
20.Stół ze zlewem P i półką typ A ścięcie z lewej strony
400*400
21.Stół do pracy z półką typ A
22.Szatkownica
23.Zestaw tarcz do szatkownicy (1-tarcza do kostki 10mm,
1-tarcza odcinająca do kostki 11, 2-wiórki, 1-miazga,
plastry regulowana 1-10mm, 1-paski regulowane 4mm
1-10mm, 1-sierp do pomidorów, 1-plastry faliste)
24.Basen 2-komorowy
25.Spryskiwacz z wylewką
26.Stół do pracy z półką i szufladami
27.Regał perforowany na naczynia
28.Zestaw półek wiszących podwójnych -4szt.
Wyszczególnione sprzęty i narzędzia są niezbędne do funkcjonowania lokalu gastronomicznego. Jest to podstawowe wyposażenie kuchenne konieczne do przechowywania produktów i przygotowywania posiłków.
Dodatkowe wymagania:
Płatność przelewem.
Dostawa:
Dostawa na adres firmy. Transport własny. Termin realizacji dwa tygodnie po podpisaniu umowy.
Nr zapytania ofertowego:
81890