Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Karol
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa, wysokoproteinowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: za 2-3 miesiące
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: jak najszybciej
Dodatkowe informacje: Mam insulinoopornosc
...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: średniej klasy
Termin realizacji: jak najszybciej
Dodatkowe informacje: Dieta niskotluszczowa i ma się opierać na gotowanych produktach
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa, wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: bezbiałkowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: cukrzycowa, wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: Jaja, orzechy,mleko
Dni: niedziela,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: standardowa
Termin...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni:...
|
AS Szostak Andrzej
Właścicielem naszej firmy cateringowej jest wybitny kuchmistrz Andrzej Szostak. W swojej karierze, pracując w ambasadach (m.in. w Moskwie, Strasburgu) ugaszczał wybitnych polityków, znane głowy państwa, a także przedstawicieli świata kultury. Może niejedną anegdotę opowiedzieć o spotkaniach z prezydentami Polski oraz Rosji, a...
|
Delta-Bis s.c.
Chcesz zorganizować przyjęcie dla siebie lub swojego dziecka? Możesz być pewny, że nasza firma zrobi to tak dobrze jak tylko potrafi. W cenie usługi jest organizacja wszelkich spraw związanych ze stworzeniem odpowiedniego klimatu przyjęcia. Zajmujemy się wypożyczeniem sprzętu, przygotowaniem przekąsek lub dań oraz...
|
Chochotka Polska Kuchnia
Zapraszamy wszystkich sympatyków dobrego, domowego jedzenia do nowo otwartej knajpki z pysznym, świeżym i niedrogim jedzeniem na wagę. Zachęcamy do zapoznania się z ofertą przygotowaną specjalnie dla naszych nowych i obecnych klientów, która- oprócz ciekawej oferty kulinarnej oferuje miłe spędzenie czasu przy kawie i ciastku.
Jesteśmy nowopowstałą...
|
Petits Fours
Zapraszamy do składania zamówień w Petits Fours. Oferujemy jedzenie w lokalu jak i na wynos. Dostawa obejmuje cały Wrocław i okolice. Świadczymy także usługi cateringowe. W cateringu...
|
Dawid Mieszała
Pracuję w gastronomii od 1999. W 2004 uzyskałem w Zgorzelcu tytuł Technika technologii żywienia ze specjalizacją w żywieniu zbiorowym.
Od 2008 roku zdobywałem doświadczenie w najlepszych restauracjach na wrocławskim rynku. Zasad rzemiosła i reguł Sztuki uczył mnie pan Jarosław Bugajski. Jeden z czołowych szefów kuchni Wrocławia, z ponad 40 letnim...
|
Wynajem zjeżdżalni dmuchanych, obsługa imprez plenerowych, dmuchańce, byk rodeo Rzeszów
Niezależnie od tego, czy organizują Państwo urodziny dla dzieci czy zabawę integracyjną dla współpracowników, dmuchańce są doskonałym uzupełnieniem planowanej zabawy. W wielu przypadkach stają się wręcz jej główną atrakcją. Oferujemy Państwu wynajem urządzeń, których głównym zadaniem jest dostarczać rozrywki. Wśród naszych...
|
FIESTA Hubert Wisiński
Fiesta Catering to warszawskie przedsiębiorstwo prowadzące działalność od 2003 roku. Od początku istnienia nasza firma świadczy usługi cateringowe. Celem naszego działania jest zapewnienie klientom...
|
Lightbox
Lightbox to wysokiej jakości catering dietetyczny, który pozwoli Ci na zaoszczędzenie cennego czasu. Nasze posiłki są przygotowywane pod okiem profesjonalnych kucharzy oraz dietetyków z wysokiej jakości składników...
|
Art-cafe restauracja
Nasza restauracja powstała w 2003r tak tak proszę państwa to już 10 lat - kiedy to minęło - niejednokrotnie zadajemy sobie to pytanie wszystkie te lata poświęciliśmy na doskonalenie sztuki kulinarnej, na poszerzanie wachlarza usług...
|
Josta
Nasza działalność rozpoczęła się w 1989 roku. Nasza specjalność to kuchnia polska i egipska, na terenie Warszawa i okolice.
Cateringiem zajmuje się od wielu lat(od 1989 r).Obsługiwałam wiele imprez o różnym charakterze i potrzebach żywieniowych.
Mam wśród swoich klientów wielu aktorów.
Przygotowywane przeze mnie posiłki i przekąski...
|
SMAK I TRADYCJA S.C.
Zestawy obiadowe, sałatki, surówki, mięsa pieczone, pasztety mięsne i wegetariańskie, paszteciki, krokiety, pierogi, naleśniki, wyroby garmażeryjne z mięs, warzyw, ryb, itp. Teren Warszawy, dla firm i organizacji, FAKTURA...
|
Liczba wyświetleń strony: 1 |