Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Karolina
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, sobota
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrzymanie wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: 2024-05-20
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni: wtorek, środa, czwartek
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: Oczyszczenie organizmu
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: Dr. Ewy Dąbrowskiej
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni: niedziela, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: oczyszczenie organizmu
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: nie znam sie
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: średniej klasy
Termin...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji:...
|
GARMAŻER
Firma "GARMAŻER" powstała w 1991 r w Bytomiu. Od początku istnienia naszym głównym celem było dostarczenie produktów najwyższej jakości, wykonanych według tradycyjnych przepisów bez użycia konserwantów i chemicznych ulepszaczy. Dzięki naszym staraniom "GARMAŻER" jest dziś firmą dobrze znaną na terenie Górnego Śląska oraz cenioną przez klientów. Zaopatrujemy...
|
Catering Dietetyczny Blue
Prawdziwa reforma zdrowia może się zacząć nie w Sejmie, tylko z nami w Twojej kuchni.
To, co znajduje się na naszym talerzu, a później w naszym żołądku, wpływa na nasze zdrowie, samopoczucie, a także ogólny wygląd.
Poniżej znajdują się nasze autorskie, a...
|
TATIN Bistro
Tatin Bistro – Francuskie smaki w sercu Nadodrza
Zlokalizowane na parterze nowoczesnego budynku kliniki Medicus przy placu Strzeleckim, bistro Tatin zza szyby wygląda jak niepozorna kawiarenka. W ciepłym, ale eleganckim wnętrzu, w którym dominuje naturalne...
|
Qchnia Light Catering Daniel Piotr Łukasik, Olga Wojtkielewicz S.C.
Catering dietetyczny Qchnia light dostarcza Państwu całodniowe pakiety posiłków.
Naszym największym atutem jest fakt, iż jesteśmy lokalną firmą zajmującą się cateringiem dietetycznym, a nie ogromną sieciówką, która przygotowuje posiłki dla tysięcy os...
|
Hotel i Restauracja Nowy Dwór w Świlczy, Rzeszów
Trzygwiazdkowy Hotel i Restauracja Nowy Dwór z siedzibą w Świlczy to "bliźniacza" placówka Hotelu o tej samej nazwie, mieszczącego się w Zaczerniu pod Rzeszowem. W lokalu mieszczą się:
-hotel
-restauracja serwująca dania kuchni polskiej i...
|
FHU UNAS
-pogotowie kawowe ( mobilna kawiarnia-Coffee Cool'a ) : eventy, koncerty, imprezy masowe, obsługa cateringowa szkoleń i konferencji, targi, imprezy plenerowe, obszar działania -woj.śląskie
-sprzedaż hurtowa kawy i herbaty liściaste konfekcjonowane w Polsce( 100% arabica i...
|
Caffe&Restaurant RAGAZZO
Szanowni Państwo!
Firma Gastronomiczna „RAGAZZO” kultywująca tradycyjną kuchnię włoską zaprasza do skorzystania ze swoich usług w zakresie kompleksowej i profesjonalnej organizacji cateringów, bankietów czy imprez.
Posiadamy wieloletnie doświadczenie oraz wyspecjalizowane zaplecze gastronomiczne .
Zatrudniamy fachowy i miły personel, po to...
|
Zielone Pudełko Catering dietetyczny
Na co dzień gotujemy dla naszych klientów, ponieważ to nasza pasja. Rozumiemy że nie każdy ma czas na gotowanie. My lubimy się dzielić smakołykami dlatego stworzyliśmy ofertę cateringu dietetycznego.
Pamiętając aby posiłki...
|
Vanilla Catering
Vanilla Catering szyty na miarę Twoich potrzeb !
Prowadzimy firmę od 2011 roku. Naszą pasją jest gotowanie i organizacja przyjęć. Mamy ogromną satysfakcję że od lat tworzymy cateringi smaczne i do tego za rozsądną cenę ! Jesteśmy...
|
Ahiro
Nasza firma specjalizuje się kuchnią Dalekiego Wschodu, jednakże doświadczenie praktyczne zdobyte w japońskiej restauracji w Manili, pozwala nam na eksperymentowanie z klasycznymi recepturami, zmiany smaków i modyfikowanie zestawów tak, by podróż kulinarna nigdy nie miała końca. Mamy nadzieję, że poprzez pracę, jaką wkładamy w rozwój...
|
Liczba wyświetleń strony: 10 |