Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Karol
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: 2024-06-01
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: bezglutenowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: za 2-3 miesiące
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: 2024-06-01
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 71 i więcej
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: wysokiej...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: bezglutenowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: wysokiej klasy
Termin realizacji: jak najszybciej
Dodatkowe informacje: Karmie piersia...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: bezglutenowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: Laktoze
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: w ciągu...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: Laktoza
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 71 i więcej
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: cukrzycowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: jak...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: białko mleka, białko jajek
Dni:...
|
SUVIBOX CATERING
Catering Dietetyczny SuViBox dostarcza od niedzieli do piątku zdrowe jedzenie dla osób prywatnych, firm i instytucji. Wszystkie dania są skomponowane przez dietetyków we współpracy z najlepszymi Szefami Kuchni. Wyróżnia nas korzystanie z kuchni Sous Vide przy przygotowywaniu posiłków. To gwarancja zachowania...
|
CAPRI FOOD 2
Ristorante Trattoria "Capri" mieści się przy ulicy Więziennej w Galerii "Italiana" i dysponuje dwiema klimatyzowanymi salami, oraz miejscami w pasażu z wygodnymi kanapami. Każda sala ma inny klimat. W pierwszej sali ciepło domowego ogniska stwarza otwarta kuchnia, gdzie każdy może przyjrzeć się wykonywaniu potraw i poczuć się jak w domu. Klimat drugiej sali...
|
La Boheme
Nasza firma posiada bogate doświadczenie w świadczeniu usług cateringowych, organizacji imprez okolicznościowych, firmowych, plenerowych, spotkań, bankietów czy konferencji.
Obecnie zajmujemy się szeroko rozumianymi usługami...
|
ARDO Investment Artur Dobrowolski
Firma ARDO Investment działa w dwóch branżach: gastronomia oraz prawo. W branży gastronomicznej nasza firma zajmuje się profesjonalnym kateringiem /dostawą żywności w miejsce wskazane przez Zleceniodawcę/ oraz w branży...
|
Centrum Cateringowe
Centrum Cateringowe to marka Grupy CCSS Polska zajmująca się usługami z zakresu cateringu, obiadów dla firm, a także organizacją eventów, dekoracji oraz możliwość imprez plenerowych w Polsce jak i za granicą. Zespół tworzą profesjonalni, zgrani i doświadczeni koordynatorzy, szefowie kuchni oraz kelnerzy....
|
P.H.U Martin
Z przyjemnością przedstawiam i rekomenduje swoje usługi gastronomiczne:
- organizacja komunii świętej.
- organizacja chrzcin
- organizacja różnych uroczystości rodzinnych(urodzin, imienin)
- 18 - stki
- jubileusze
- spotkania firmowe
- catering itd.
...
|
Gastromaniak Robert Nawara
Kochamy dobre jedzenie i odkrywanie nowych smaków. Mamy szczególną słabość do kuchni azjatyckiej i włoskiej, ale podczas przygotowywania menu zaglądamy w najdalsze zakątki świata.
A jak powstała Sham-K? Z miłości do zup!
Wierzymy, że zupa może być pełnoprawnym, sycącym...
|
Josta
Nasza działalność rozpoczęła się w 1989 roku. Nasza specjalność to kuchnia polska i egipska, na terenie Warszawa i okolice.
Cateringiem zajmuje się od wielu lat(od 1989 r).Obsługiwałam wiele imprez o różnym charakterze i potrzebach żywieniowych.
Mam wśród swoich klientów wielu aktorów.
Przygotowywane przeze mnie posiłki i przekąski dopasowuje do...
|
Food Passion
Zapraszamy serdecznie do odwiedzenia najlepszej restauracji w Trójmieście. Nasza kantyna mieści się na terenie Gdańskiego Garnizonu, w ciekawym, nowoczesnym budynku. Szef kuchni poleca bogatą gamę dań z czterech stron świata, a także dania sezonowe...
|
KUŹNIA - HOTEL Klub Restauracja
Kuźnia to klub połączony z restauracją i hotelem. Króluje w nim muzyka lekka i taneczna. Na pewno nie usłyszycie tu techna, ani hip-hopu. Kuźnia powstała w 1995 roku jako klub młodzieżowy. Tyklo przez trzy pierwsze lata działalności na jego scenie wystąpiło ponad 300 wykonawców - i dodajmy - z krajowej i światowej...
|
Liczba wyświetleń strony: 19 |