Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Adam
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa, wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: 2024-11-01
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, środa, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
Dodatkowe informacje: Bartłomiej Jaje
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: wysokiej...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: Fasola , krewetki
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wegetariańska/wegańska,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: dziecięcym
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: bezglutenowa
Alergia: Gluten
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji:...
|
Cel cateringu dietetycznego: Ożywienie organizmu po ciągu alkoholowym
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: Wysokoproteinowa i błonnikiem
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Łukasz Pieprzyca Gastrocaterinfo
Zapraszamy do kontaktu, jeżeli potrzebujesz ofert w zakresie otwarcia restauracji.
Realizujemy prace od 2000.
Jesteśmy dostępni dla Klientów na...
|
Gordon blu sp.z.o.o
Firma Cateringowa Gordon Blu Zapewni
państwu usługi cateringowe, świadczone na terenie całego woj świętokrzyskiego Obsługujemy gale, kongresy, konferencje, eventy firmowe, szkolenia oraz przyjęcia okolicznościowe. Zapewniamy kompleksową usługę – począwszy od spersonalizowanego menu, poprzez aranżację stołów...
|
Diecezjalny Dom Formacyjny
Diecezjalny Dom Formacyjny oferuje noclegi w Śródmieściu Nysy. Posiadamy 57 miejsc noclegowych w pokojach 1, 2, 3 osobowych z łazienką i telefonem. Śniadanie wliczone jest w cenę noclegu, oferujemy możliwość całodziennego wyżywienia.
Naszymi...
|
Restauracja Brzozowy Gaj
Restauracja Brzozowy Gaj to wyjątkowe miejsce, gdzie zasmakować mogą Państwo w daniach przygotowanych według tradycyjnych receptur kuchni polskiej. Niezwykły wystrój i lokalizacja na krakowskim Kazimierzu wprowadzi Państwa w niepowtarzalny klimat.
Brzozowy Gaj składa się z trzech sal o niezwykłym wystroju, w których łącznie znajduje się 70...
|
Foodpassion
Firma FoodPassion powstała z miłości do gotowania i dobrego jedzenia. Nasza praca poparta jest wieloletnim doświadczeniem wywodzącym się z Hotelu Orle.
Naszym początkowym projektem jest Kantyna znajdująca...
|
MLJ Catering sc
Jesteśmy rodzinną firmą działającą od 2011 roku. Zajmujemy się organizacją cateringów firmowych oraz obsługą imprez rodzinnych. Naszą specjalnością jest kuchnia polska ale nie są dla nas problemem dania włoskie czy tajskie.
Naszą ofertę zawsze staramy się dostosować do charakteru imprezy oraz preferencji Klienta. Dbamy aby nasze...
|
FHU "u Godzica"
Dziedzina, w której się specjalizujemy to wyburzenia, rozbiórki.
Świadczymy usługi na rynku od 2000. Jesteśmy dostępni dla Klientów na terenie Małopolski,...
|
The Wings
W naszym lokalu zorganizujesz wesele, bankiet, szkolenie, spotkanie firmowe bądź inną imprezę okolicznościową, jak również będziesz miał okazję uczestniczyć w pokazach tanecznych, zajęciach kulinarnych, imprezach...
|
Kucharz w pogotowiu
Witam,
Świadczymy usługi z branży gastronomicznej tj:
Wesela
Catering
Obiady dzienne
Komunie
Swoje usługi świadczymy na terenie powiatu Dzierżoniowskiego woj.dolnośląskie
Jesteśmy młodym i zgranym zespołem.
Wyróżniamy się tym czego nie mają inni:
Smak, jakość produktów, obsługa klienta
Swoje usługi...
|
Firma Handlowo-Usługowa Mirosława Celka-Sójka
Catering, obiady do domu i pracy, współpraca z firmami, najlepsza pizza w okolicy zdrowe jedzenie, kuchnia nowoczesna i tradycyjna. Nam możesz zaufać - mamy za sobą 20 lat doświadczenia. Stodoła to silna marka, to firma kreatywna dbająca
o swój pozytywny wizerunek. Jesteśmy dla każdego kto ceni dobre...
|
DOM SUSHI Restauracje Japońskie
Usiądź wygodnie na wysokim krześle i rozpocznij łowy w rzece sushi. Nasi mistrzowie spełnią Twoje najbardziej wyszukane zachcianki kulinarne! DOM SUSHI to pierwszy kaitenzushi bar w formie pływających łódeczek sushi w Gdańsku! Musisz to zobaczyć! Spróbuj...
|
Poler
Gotowalnia Lunch & caffee.
Jesteśmy firmą gastronomiczna powstałą w 2018 roku jako lunch bar. Siedziba - Kraków Nowa Huta. Dostarczamy obiady dla pracowników w menuboxach.
Codziennie mamy do wyboru 2 zupy...
|
INNOCOM sp. z o. o.
W branży związanej z organizacją różnego rodzaju imprez integracyjnych działamy od 2013 roku. Przez ten czas poszerzaliśmy nieustannie horyzonty i doprowadzaliśmy do rozwoju spółki. Aktualnie naszą specjalnością jest organizacja:
- imprez firmowych
- spotkań integracyjnych
-...
|
Restauracja Dwie Trzecie
Restauracja typu fine dining w Centrum Warszawy. Nowoczesna kuchnia śródziemnomorska. Elegancki, modny design.
Pojemność lokalu:
- ustawienie zasiadane do 140 os.
- ustawienie koktajlowe do 170 os.
- vip room/dining room do 20 os.
Wyposażenie (sprzęt):
-...
|
Liczba wyświetleń strony: 22 |