Zlecę wykonanie projektu technicznego małej gastronomii, 43m2

2013-02-27
Edyta Ś.
Rokietnica, Wielkopolskie
osoba prywatna
Zaloguj się lub zarejestruj, aby złożyć ofertę
Kategoria
Miejsce
Rokietnica, powiat poznański, Wielkopolskie
Zlecę wykonanie projektu technicznego małej gastronomii: kurczaki z rożna + w panierce+ produkcja surówek , lokal z małą salą + na wynos + dowozy Projekt potrzebny do sanepidu. Możliwy również zakup nowego wyposażenia od firmy, która wykona projekt. Powierzchnia lokalu: 43m2 (z czego trzeba wydzielić salę) Wymiary: 8,5x5m Termin realizacji: jak najszybciej Proszę o oferty.
Forma kontaktu
Telefon, Email, Czat
Liczba wyświetleń strony
578
Identyfikator zapytania
348792

Aby uzyskać dostęp do
danych Klienta załóż konto

Lub

Zaloguj się, aby uzyskać dostęp
do danych Klienta:

Formularz logowania do serwisu Oferteo. Użyj formularza, aby się zalogować. Naciśnij Escape, aby zamknąć okno.

Przypomnij hasło