Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Joanna
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 71 i więcej
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: Bez Ryb, wysokoproteinowa
Alergia: Ryby
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: bezglutenowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: Bez laktozy i ryb
Alergia: Laktoze, ryby, sezam, kakao, drożdże, wiśnie, kokos
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: bezbiałkowa, wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wegetariańska/wegańska, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: Keto, niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: bezbiałkowa, cukrzycowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Restauracja Dwie Trzecie
Restauracja typu fine dining w Centrum Warszawy. Nowoczesna kuchnia śródziemnomorska. Elegancki, modny design.
Pojemność lokalu:
- ustawienie zasiadane do 140 os.
- ustawienie koktajlowe do 170 os.
- vip room/dining room do 20 os.
Wyposażenie...
|
Martico Marcin Kozera
Zajmujemy się pośrednictwem w sektorze B2B.
Współpracujemy z Agencją Bokser w zakresie Ochrony Osób i Mienia,
Obsługujemy fim w zakresie dostaw wody źródlanej oraz kawy.
Współpracujemy także z firmą OVB w zakresie szeroko pojętej...
|
IXO CESJA
Realizowane przez naszą firmę usługi to catering, kuchnia wegańska i wegetarańska, stoły szlacheckie, stoły wiejskie. Oferujemy wędliny i wędzonki staropolskie. Okres naszej działalności rozpoczął się w 1990. Terenem naszej działalności jest woj. mazowieckie, opolskie,...
|
SWOJSKA KUCHNIA
Rozpoczęliśmy działalność w 2012 r roku. Nasza specjalność to Catering, Obiady Pracownicze, Posiłki Regeneracyjne dla Firm , OBIADY ABONAMENTOWE, Pizza, Sałatki na terenie Opalenica, Grodzisk...
|
Sala weselna Zawiercie - Zajazd Jurajski
Wszystkich mieszkańców Zawiercia, okolic i województwa śląskiego planujących przyjęcie weselne, wszelkiego typu imprezy okolicznościowe, konferencje, imprezy firmowe, imprezy integracyjne itd. serdecznie zapraszamy do zainteresowania się ofertą domu weselnego „Zajazd Jurajski”....
|
Bistro Nad Brdą
Nasz zakres działania to catering, imprezy okolicznościowe.
Działamy na rynku od 2012.
Obsługujemy Klientów z lokalizacji takich jak Bydgoszcz.
Najważniejsze...
|
FIESTA Hubert Wisiński
Fiesta Catering to warszawskie przedsiębiorstwo prowadzące działalność od 2003 roku. Od początku istnienia nasza firma świadczy usługi cateringowe. Celem naszego działania jest zapewnienie klientom maksymalnej satysfakcji z wykonania zleconych prac. W tym celu dobieramy wysokiej jakości składniki, z których doświadczeni kucharze...
|
CONSONNI BARTELAK SPÓŁKA CYWILNA
Consonni to rodzinna firma założona w 1911 roku w Verdano al Lambro w Lombardii we Włoszech. W latach 90-tych została przeniesiona do Polski, gdzie zarządzana jest przez rodzinę Bartelak w małej wsi Kamyk pod Częstochową.
Klientami Consonni są koneserzy dobrego smaku, instytucje i ludzie, którzy cenią sobie wysoką...
|
Hotel Restauracja Nekla
Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia Hotelu Nekla! Oferujemy wyjątkowo przytulne pokoje, które z pewnością zachwycą Cię swoim standardem. Doskonała lokalizacja naszego obiektu sprawia, że cieszy się on dużym zainteresowaniem Klientów. Odwiedzające nas osoby bardzo miło...
|
Mirex Pol
Obsługa gastronomi : restauracje, hotele, sale weselne. Produkujemy wyroby swojskie na stoły wiejskie na wesela już ponad 25 lat. Zaczynał mój dziadek potem tata a kontynuuję do tej pory Ja Konrad...
|
Po Świecie Kuchni
W 2001 roku z inicjatywy zaprzyjaźnionych szefów kuchni, kucharzy oraz kelnerów z najlepszych lokali gastronomicznych w Bielsku-Białej i okolic powstała firma cateringowa Po Świecie Kuchni. Od początku naszej działalności zorganizowaliśmy ogromną ilość różnego rodzaju przyjęć i imprez. Większość z nich odbywała się lokalach, siedzibach...
|
Bogust
Zakład krawiecki przyjmie przeszycia działamy na rynku od 12 lat nasza firma bazujena na przeszyciach wykonywalismy kontrakty dla firm...
|
P. W. Lolek
Dziedzina, w której się specjalizujemy to transport, obsługa gastronomiczna i kelnerska imprez, sprzątanie, pielęgnacja ogrodów, remonty i wykończenia.
Działamy w naszej branży od 2016.
Obszar, na którym jesteśmy...
|
Liczba wyświetleń strony: 63 |