Zlecenie dla lokalu gastronomicznego, 20-30 osób, Gorzów Wielkopolski
Karol
Oferteo.pl
Informacja od opiekuna zlecenia
- podano nr telefonu
- potwierdziliśmy e-mail
- zweryfikowaliśmy treść wstępnych oczekiwań
Dane kontaktowe
- Klient:
- Ł●●●●●● P●●●●●●●●
-
- Tel:
-
729●●●●●●
pokaż
- E-mail:
-
l●●●●@●●●●●
pokaż
- Firma:
- N●●●●●●●●
Skontaktuj się
z tym Klientem
Szczegóły zlecenia
Kategoria:
Zlecenia dla agencji eventowej
Miejsce: Gorzów Wielkopolski - powiat Gorzów Wielkopolski, Lubuskie
Szukany lokal: restauracja
Rodzaj uroczystości: Kumunia sw.
Dania: obiad, zakąski, kawa i ciasto, owoce, napoje, alkohole, Cieple przekaski
Sposób serwowania posiłków: przy stole
Rodzaj kuchni: polska
Obsługa: przygotowanie sali, sprzątanie po imprezie, kelnerzy
Ilość gości: 20-30 osób
Wycena szukanej usługi: standardowa
Czas uroczystości: po południu
Zlecenie od: osoby prywatnej
Termin: 2020-05-17
Nr zapytania ofertowego:
3117419