Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Karolina
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: Na Grzyby
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: za 2-3 miesiące
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: bezglutenowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: najtańsza
Termin...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 51-60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3 posiłki dziennie
Typ diety: dieta niskotłuszczowa
Alergia: brak alergii
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wegetariańska/wegańska, cukrzycowa, niskowęglowodanowa
Alergia: Laktoza gluten
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 1
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: standardowa
Termin...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa
Alergia: Orzechy włoskie jabłka pomidory
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
PRIME Eliza Byzdra-Mól
Specjalizujemy się w obsłudze gastronomicznej podczas eventów, konferencji, imprez firmowych i rodzinnych. Oferujemy usługi na najwyższym, profesjonalnym poziomie. Impreza z naszym udziałem gwarantuje niezapomniane...
|
Per Tutti
Realizujemy prace od 2018.
Specjalizujemy się w cateringu, imprezach firmowych, cukiernictwie, organizacji imprez plenerowych, dostawie żywności.
Jesteśmy dostępni dla...
|
CENTRUM KSZTAŁCENIA "MONA-LISA" JADWIGA GAPYS
Rozpoczęliśmy działalność w 2001 roku.
Dla Klientów zapewniamy organizację cateringu dla takich uroczystości, jak:
- wesela,
- komunie,
- eventy,
- chrzciny,
- urodziny,
- osiemnastki,
- imprezy na sali w domu klienta,
- uroc...
|
Rest . Gracja
Obsługa imprez firmowych, wesel, urodzin, bankietów. , plener itp.od 100 do 3000 os. firma od 2014 r. Współpraca z zespołami muzycznymi, DJ . Oferujemy Super Grilla, Szaszłykarnia, szaszłyki na szpadach obrotowy . na życzenie może być pieczony Dzik . pokazy artystyczne , {taniec z ogniem } Rollbar piwo z beczki jasne i cie...
|
PPHU Lukfarm Lucjan GRZYWA Restauracja-Pub PRIMA-SORT
Restauracja PRIMA-SORT i firma cateringowa PPHU LUKFARM Lucjan Grzywa świadczymy usługi gastronomiczne wszelkiego typu- imprezy okolicznościowe,przyjęcia,wesela,imprezy integracyjne dla firm,posiłki...
|
Party Service Usługi Gastronomiczne
Moja firma zajmuje się szeroko pojętym serwisem gastronomicznym . Jestem na bieżąco z nowymi trendami i rozwiązaniami w dzisiejszej sztuce kulinarnej .
Świadczę swoje usługi w wielu aspektach gastronomii, pomagam restauratorom w czasach braku dobrego kapitału ludzkiego do prowadzenia biznesu .
Chcieliby Państwo abym...
|
Grzegorz Lewandowski Mała Gastronomia Lewandowski
Wykonujemy zlecenia od 2012.
Nasz zakres działania to catering, gastronomia, usługi elektryczne.
Jesteśmy dostępni dla Klientów na...
|
HACCP Creator
Zespół HACCP Creator zaprasza do współpracy.
Celem naszej działalności jest pomoc w stworzeniu, wdrożeniu oraz utrzymaniu systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności GMP, GHP, HACCP.
Realizacja otrzymanych...
|
Rogatka
Zakład Gastronomiczny ROGATKA Krasocin powstał w 1991r . Zakład oferuję Catering / katering - dowozimy dania gotowe pod wskazany adres. Dania przygotowane są i dostarczone tak aby można było je podać bezpośrednio na stół. Polecamy dania pierwsze, drugie, przystawki, tzw. zimną...
|
Weranda Catering & Events
Weranda Catering & Events
Zorganizujemy catering na szkolenia i konferencje. Z dbałością o najmniejszy detal,
skomponujemy wyjątkowe menu i zadbamy o niepowtarzalną atmosferę. Nie ma dla nas rzeczy niemożliwych, dlatego realizujemy nawet...
|
Gastromaniak Robert Nawara
Kochamy dobre jedzenie i odkrywanie nowych smaków. Mamy szczególną słabość do kuchni azjatyckiej i włoskiej, ale podczas przygotowywania menu zaglądamy w najdalsze zakątki świata.
A jak powstała Sham-K? Z...
|
Bat 61 & Company
Nasza firma jest jedynym dystrybutorem kawy REKICO na terenie naszego kraju. Popularna we Włoszech i na Zachodzie Europy wreszcie może trafić w ręce naszych rodaków. Prowadzimy sprzedaż hurtową jak i detaliczną. Kawa jest sprowadzana bezpośrednio z koncerny REKICO we Włoszech. Istnieje możliwość zorganizowania transportu...
|
Piotr Ufa
Ufa Team istnieje na łódzkim rynku gastronomicznym od stycznia 2017 roku. Zajmujemy się organizacją wszelkiego rodzaju imprez okolicznościowych, cateringiem (również dietetycznym), a także prowadzimy Bar Bistro, gdzie serwujemy potrawy, których smak i aromat przypomina obiady serwowane przez nasze...
|
Adrian
Rozpoczęliśmy działalność w 2006. Obsługujemy Klientów z lokalizacji takich jak Warszawa, okolice.
Specjalizujemy się w lunchach, organizacjach...
|
Firmaplus5
Temat: roboty blacharsko-dekarskie/remontowo-budowlane
Treść: poszukujemy zleceń na prace ;
blacharsko-dekarskie
remontowo-budowlane
wykończeniowe
doświadczenie w/w zawodach,profesjonalizm,gwarancja a przedewszystkim
uczciwość.
Kontakt;
firmaplus5@gmail.com
Ogłoszeniodawca: firma/osoba fizyczna...
|
Liczba wyświetleń strony: 30 |