Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Karol
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa, wysokoproteinowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: średniej klasy
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: wysokiej klasy
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
Dodatkowe informacje: Bez brokułów , jajek sadzonych
...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: bezbiałkowa, bezglutenowa, niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrzymanie wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: fit
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20 - 30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: bezglutenowa, wegetariańska/wegańska, wysokoproteinowa, niskotłuszczowa
Alergia: mleko
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: wysokiej klasy
Termin realizacji: możliwy...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrzymanie wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: Wegwtarianska
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: Gluten
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: standardowa
Termin...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
VIP Coffee Bar
Wieloletnie doświadczenie w pracy z kawą i ludźmi przekonało nas, że kawa to nieodłączny element spotkań: biznesowych, rodzinnych, wśród znajomych, na imprezach mniejszych i większych, na weselach, czy targach. Kawa pomaga nam nawiązać kontakt z nowym klientem, czy dalszą rodziną, którą...
|
FESTIVALOWA catering service
FESTIVALOWA CATERING rozpoczęła swoją działalność w 2010 roku – oferując profesjonalne usługi w zakresie usług żywienia zbiorowego i cateringu.
Tworzymy zgrany zespół fachowców połączony wiedzą i doświadczeniem w sektorze usług gastronomicznych.
Festiwalowa catering prowadzi następującą działalność:
- produkcja całodziennych posiłków dla zakła...
|
KMI Sp. z o.o.
Firma KMI zajmuje się produkcją , montażem i sprzedażą stolarki aluminiowej. Nasza oferta skierowana jest zarówno do firm z branży budowlanej, dystrybutorów stolarki, ekip montażowych, jak i do indywidualnych...
|
Pensjonat Belweder
Szanowni Państwo
Serdecznie witamy w Perle Beskidu – miejsca pozytywnej energii bijącej ze źródeł: białej i czarnej Wisełki. To tu, bierze swój początek królowa polskich rzek Wisła. Właśnie dlatego, specjalnie dla Państwa stworzyliśmy miejsce wyjątkowe: „BELWEDER” - Wypoczynek... Smak... Elegancja... Obiekt...
|
Fit Project Catering Dietetyczny
Profesjonalny catering dietetyczny to FitProject gdzie doskonale rozumiemy to, że pomiędzy kolejnymi zmaganiami jakie czekają na Ciebie każdego dnia zwyczajnie brakuje Ci czasu, aby zadbać o swoje zdrowie, sylwetkę i prawidłowe żywienie.
Powstaliśmy po to, aby zrobić to za Ciebie! Wspólnie z Tobą określimy Twoje cele oraz potrze...
|
JTK Tomasz Kreft
MIKOŁAJKOWO
ŚWIĄTECZNE
PACZKI ZE SŁODYCZAMI
Z NIEMIEC
RÓŻNE, RODZAJE i WIELKOŚCI
PACZKI ZE SŁODYCZAMI ZAPAKOWANE SĄ W CELAFONOWE WORECZKI OZDOBIONE KOKARDKĄ
OFERUJEMY PAŃSTWU PACZKI W 3TRZECH ROZMIARACH I...
|
Qnik Anna Franaszek
Główny zakres naszej działalności to eventy, catering i organizacja imprez - to mój świat dzielenia się dobrymi emocjami. Realizujemy zlecenia od 2014.
Firma obsługuje woj. dolnośląskie, opolskie i ...
|
Centrum Edukacji i Promocji Regionu
Interesujący program dla grup zorganizowanych i klientów indywidualnych. Zapraszamy do zwiedzania naszego skansenu. Organizujemy także imprezy całodniowe, dwu i trzydniowe z pełnym programem edukacyjnym i turystycznym. W ramach pobytu organizujemy noclegi, udostępniamy zaplecze gastronomiczne oraz...
|
HACCP Creator
Zespół HACCP Creator zaprasza do współpracy.
Celem naszej działalności jest pomoc w stworzeniu, wdrożeniu oraz utrzymaniu systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności GMP, GHP, HACCP.
Realizacja otrzymanych od Państwa zamówień polega na dostosowaniu praktycznych schematów produkcji/obrotu...
|
Fundacja CROSSROADS
Naszą działalność rozpoczęliśmy w 2014 roku jako organizacja pozarządowa, to nie zmienia faktu iż jesteś jednocześnie organizacją non profit. Naszą specjalnością jest działalność społeczna na rzecz dzieci i młodzieży...
|
Liczba wyświetleń strony: 30 |