Wykonanie projektu rozbudowy hotelu, specyfikacja poniżej

2012-02-07
AC
Anna C.
Kielce, Świętokrzyskie
firma
Zaloguj się lub zarejestruj, aby złożyć ofertę
Miejsce
Kielce, powiat Kielce, Świętokrzyskie
Zapraszamy do złożenia oferty na opracowanie koncepcji architektonicznej (funkcjonalno – użytkowej) dla rozbudowy Hotelu. Rozbudowa będzie uwzględniała nową część hotelową w standardzie czterech/pięciu gwiazdek. Oferta powinna zostać przygotowana zgodnie z poniższymi danymi: Przedmiot zamówienia: Rozbudowa zakresem swoim obejmie nowy pawilon hotelowy w standardzie czterech/pięciu gwiazdek (zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów świadczących usługi hotelarskie (Dz. U. Nr 188, poz. 1945)). Nowo projektowana część hotelowa powinna zawierać części usługowe, gastronomiczne, konferencyjne (zawierające 1 piętro budynku), rekreacyjne (zagospodarowanie czasu wolnego gości). - Nowa część powinna zawierać możliwość połączenia nowego budynku wraz z istniejącym hotelem. - Ilość pięter sześć lub siedem oraz piwnice, - Liczba pokoi ok. 50 - Niniejsza koncepcja powinna umożliwić docelowe zaprojektowanie obiektu oraz uzyskanie ostatecznej decyzji o pozwoleniu na budowę. Zamówienie obejmuje wykonanie następujących prac: 1) sporządzenie autorskiej wersji koncepcji, 2) wykonanie właściwej koncepcji zgodnie z wytycznymi inwestora, 3) wykonanie wizualizacji projektowanego budynku i pomieszczeń, itp. 4) wykonanie wstępnego kosztorysu. Charakterystyka terenu: Łączna powierzchnia działek ok. 5 500 m2. Zamawiający wymaga przekazania przedmiotu zamówienia w następującej formie i ilości: 1) wydrukowanej w 3 egzemplarzach 2) elektronicznej w 2-ch egzemplarzach na płytach CD lub DVD w postaci: - zbiorów danych w formacie PDF stanowiących odzwierciedlenie opracowań projektowych w formie wydruku, - zbiorów danych w formacie plików tworzonych przez program CAD (rzuty, przekroje, rysunki, wizualizacje, itp.). Zamawiający wymaga, aby: 1) dokumentacja projektowa stanowiąca przedmiot zamówienia została wykonana zgodnie z zasadami wiedzy technicznej, normami technicznymi, obowiązującymi przepisami prawa i według wymogów Zamawiającego określonych w zapytaniu ofertowym oraz na etapie realizacji prac, 2) przedmiot zamówienia musi być sporządzony z uwzględnieniem celu na jaki będzie spożytkowany, czyli dostosowania obiektu do: - obecnie obowiązujących przepisów techniczno-budowlanych, - przepisów ochrony pożarowej dla tego typu obiektów. W składanej ofercie powinny się znaleźć referencje w zakresie projektowania obiektów hotelowych jak również (do wglądu ) wizualizacje i rozwiązania koncepcyjne z wcześniej wykonanych projektów z branży hotelarsko gastronomicznej. Opcjonalnie wstępną wizualizacja bryły budynku oraz wstępna koncepcja zagospodarowania powierzchni obiektu. Kryteria wyboru oferty: • Cena • Czas realizacji zamówienia • Wskazane rozwiązania koncepcyjne • Preferowane formy płatności Zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi jedynie na te oferty, które są najbardziej zgodne z naszymi oczekiwaniami. Dla wszystkich zainteresowanych dostępne są następujące dokumenty: Mapa sytuacyjna Mapa ewidencyjna Termin wykonania projektu: do połowy marca 2012r. Proszę o oferty.
Forma kontaktu
Telefon, Email, Czat
Liczba wyświetleń strony
762
Identyfikator zapytania
257611

Aby uzyskać dostęp do
danych Klienta załóż konto

Lub

Zaloguj się, aby uzyskać dostęp
do danych Klienta:

Formularz logowania do serwisu Oferteo. Użyj formularza, aby się zalogować. Naciśnij Escape, aby zamknąć okno.

Przypomnij hasło