Zapytanie ofertowe nr 257611

Wykonanie projektu rozbudowy hotelu, specyfikacja poniżej

 
 

Informacja od opiekuna zlecenia

  • telefonicznie potwierdziliśmy gotowość Klienta do zakupu
  • potwierdziliśmy dane kontaktowe
  • uzgodniliśmy z Klientem wstępne oczekiwania

Dane kontaktowe

Klient:
A●●●●●● C●●●●●●●●
Tel:
695 ●●● ●●●  pokaż
E-mail:
a●●●●@●●●●●  pokaż
Firma:
H●●●●●●●●
  Skontaktuj się  
z tym Klientem

Szczegóły zlecenia



Kategoria: Zlecenia dla architektów

Miejsce:    Kielce - powiat Kielce, Świętokrzyskie

Zapraszamy do złożenia oferty na opracowanie koncepcji architektonicznej (funkcjonalno – użytkowej) dla rozbudowy Hotelu.

Rozbudowa będzie uwzględniała nową część hotelową w standardzie czterech/pięciu gwiazdek.

Oferta powinna zostać przygotowana zgodnie z poniższymi danymi:

Przedmiot zamówienia:

Rozbudowa zakresem swoim obejmie nowy pawilon hotelowy w standardzie czterech/pięciu gwiazdek (zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów świadczących usługi hotelarskie (Dz. U. Nr 188, poz. 1945)).

Nowo projektowana część hotelowa powinna zawierać części usługowe, gastronomiczne, konferencyjne (zawierające 1 piętro budynku), rekreacyjne (zagospodarowanie czasu wolnego gości).

- Nowa część powinna zawierać możliwość połączenia nowego budynku wraz z istniejącym hotelem.
- Ilość pięter sześć lub siedem oraz piwnice,
- Liczba pokoi ok. 50
- Niniejsza koncepcja powinna umożliwić docelowe zaprojektowanie obiektu oraz uzyskanie ostatecznej decyzji o pozwoleniu na budowę.

Zamówienie obejmuje wykonanie następujących prac:
1) sporządzenie autorskiej wersji koncepcji,
2) wykonanie właściwej koncepcji zgodnie z wytycznymi inwestora,
3) wykonanie wizualizacji projektowanego budynku i pomieszczeń, itp.
4) wykonanie wstępnego kosztorysu.

Charakterystyka terenu:

Łączna powierzchnia działek ok. 5 500 m2.


Zamawiający wymaga przekazania przedmiotu zamówienia w następującej formie i ilości:
1) wydrukowanej w 3 egzemplarzach
2) elektronicznej w 2-ch egzemplarzach na płytach CD lub DVD w postaci:
- zbiorów danych w formacie PDF stanowiących odzwierciedlenie opracowań projektowych w formie wydruku,
- zbiorów danych w formacie plików tworzonych przez program CAD (rzuty, przekroje, rysunki, wizualizacje, itp.).

Zamawiający wymaga, aby:
1) dokumentacja projektowa stanowiąca przedmiot zamówienia została wykonana zgodnie
z zasadami wiedzy technicznej, normami technicznymi, obowiązującymi przepisami prawa
i według wymogów Zamawiającego określonych w zapytaniu ofertowym oraz na etapie realizacji prac,
2) przedmiot zamówienia musi być sporządzony z uwzględnieniem celu na jaki będzie spożytkowany, czyli dostosowania obiektu do:
- obecnie obowiązujących przepisów techniczno-budowlanych,
- przepisów ochrony pożarowej dla tego typu obiektów.

W składanej ofercie powinny się znaleźć referencje w zakresie projektowania obiektów hotelowych jak również (do wglądu ) wizualizacje i rozwiązania koncepcyjne z wcześniej wykonanych projektów z branży hotelarsko gastronomicznej.
Opcjonalnie wstępną wizualizacja bryły budynku oraz wstępna koncepcja zagospodarowania powierzchni obiektu.

Kryteria wyboru oferty:
• Cena
• Czas realizacji zamówienia
• Wskazane rozwiązania koncepcyjne
• Preferowane formy płatności

Zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi jedynie na te oferty, które są najbardziej zgodne z naszymi oczekiwaniami.

Dla wszystkich zainteresowanych dostępne są następujące dokumenty:

Mapa sytuacyjna
Mapa ewidencyjna

Termin wykonania projektu: do połowy marca 2012r.

Proszę o oferty.

Nr zapytania ofertowego: 257611

 
Skontaktuj się z tym Klientem