Podstawowe wyposażenie gastronomiczne do minibaru

2011-04-05
WB
Wiesław B.
Ostrołeka, Mazowieckie
osoba prywatna
Zaloguj się lub zarejestruj, aby złożyć ofertę
Miejsce
Ostrołeka, powiat Ostrołęka, Mazowieckie
Zwracam się do Państwa z zapytaniem o możliwość zakupu urządzeń (wyposażenia) do gastronomii w następujących planowanych rodzajach działalności: 1. Pizzeria: - tu myślę o piecu dwukomorowym (na 8-12 pizze 33”). 2. Kebab: - jeden normalny, drugi drobiowy, - hamburgery, - hot-dog, - zapiekanki, 3. Mini kuchnia chińska itp.: - parę podstawowych dań 4. Bar włoski: - parę podstawowych dań - gofry + pierogi + naleśniki 5. Kącik sałatkowy: 6. Kącik ciast: - kawa + herbata + gorąca czekolada + lody + napoje, soki Interesuje mnie podstawowe wyposażenie niezbędne do prowadzenia wymienionej w zarysie działalności gastronomicznej oraz przypuszczalny jego koszt w poszczególnych kuchniach jak i całości razem. Biorąc Państwa doświadczenie w tym zakresie mam nadzieję, że Państwa ewentualna propozycją będzie rzetelną i fachową i wyjdzie naprzeciw moim oczekiwaniom a co za tym idzie stworzy możliwość nawiązania współpracy.
Forma kontaktu
Telefon, Email, Czat
Liczba wyświetleń strony
1086
Identyfikator zapytania
192111

Podobne zlecenia

Aby uzyskać dostęp do
danych Klienta załóż konto

Lub

Zaloguj się, aby uzyskać dostęp
do danych Klienta:

Formularz logowania do serwisu Oferteo. Użyj formularza, aby się zalogować. Naciśnij Escape, aby zamknąć okno.

Przypomnij hasło