Cuisine Artistique
Kuchnia artystyczna
Zajmujemy się cateringiem w formie bufetów, finger food, kolacji zasiadanej i każdego rodzaju formą podania jedzenia w czasie przerw kawowych, eventów, imprez prywatnych oraz firmowych.
Działamy w całej Polsce a nasze...
Wytwornia Artykułów Spożywczych "AGA" W.Jakubowski W.Kuliński sc.
Firma zajmuje sie prodykcja ryzu prazonego zwyklego i o smaku owocowym ,a takze chrupek pszenicznych,zwyklych i w miodzie. Chrupki sa doskonala przekaska, a jednoczesnie bardzo dobrym dodatkiem do mleka,jogurtow czy deserow. Mamy...
Cukiernia Cieplak
Nasz zakres działania to torty, ciasta, pączki, słodkie cateringi, lody rzemieślnicze. Rozpoczęliśmy działalność od 1956.
Jesteśmy dostępni dla Klientów na terenie...
Błaszkiewicz
Wykonuję torty artystyczne oraz desery na słodkie stoły na każdą okazję. Swoje słodkości wykonuję z wysokiej jakości produktów, wiejskich jaj oraz własnych owoców. Przygotowuję wycenę oraz propozycje i indywidualnych zamówień. swoją pasję rozwijam od kilku już...
Yummy Catering
Jesteśmy firmą ze Skierniewic, działamy w branży od 2016 roku.
Nasza specjalność to catering dla firm jak i osób prywatnych. Oferujemy posiłki regeneracyjne oraz zbilansowany catering pudełkowy, przerwy...
Weindich Sp.J.
Kompleksowe wyposażenie kuchni i zaplecza kuchennego w hotelach, restauracjach, stołówkach państwowych, wszędzie tam gdzie potrzebny jest profesjonalny sprzęt gastronomiczny.
Oprócz tego zajmujemy się:
- Fachowe doradztwo...
Restauracja Zonia
Restauracja ZONIA to miejsce idealne nie tylko na szybki obiad, lunch, kawę, deser czy romantyczną kolację dla dwojga ale także doskonały teren na spotkanie biznesowe, towarzyskie czy imprezę...
PIOTR JAKÓBIEC FROZEN ROLLS POLSKA
Nasza specjalność to profesjonalny serwis lodów tajskich na konferencjach, targach, bankietach, eventach firmowych, imprezach plenerowych i weselach. Posiadamy wieloletnią praktykę w opracowywaniu receptur oraz przygotowywaniu deserów lodowych. Od samego początku kładziemy szczególny nacisk na wykorzystanie świeżych...
Wojciech Golic
Receptura to miejsce, w którym tradycja przeplata się z nowoczesnością.
Wszystkie wyroby powstają na miejscu od pomysłu, aż do realizacji, przyrządzane z wyjątkową precyzją. Receptura bazuje na sezonowości oraz...