Projekt zaplecza gastronomicznego, z wymogami sanepidu, 20m2, Poznań

2017-11-21
JJ
Joanna J.
Poznań, Wielkopolskie
osoba prywatna
Zaloguj się lub zarejestruj, aby złożyć ofertę
Miejsce
Poznań, powiat Poznań, Wielkopolskie
Rodzaj zlecenia: wykonanie projektu zaplecza gastronomicznego zgodnie z wymogami sanepidu Rodzaj obiektu: obiekt handlowo-usługowy lub przemysłowy Powierzchnia obiektu: 20m2 Termin skorzystania z oferty: w ciągu miesiąca
Forma kontaktu
Telefon, Email, Czat
Liczba wyświetleń strony
127
Identyfikator zapytania
1323732

Aby uzyskać dostęp do
danych Klienta załóż konto

Lub

Zaloguj się, aby uzyskać dostęp
do danych Klienta:

Formularz logowania do serwisu Oferteo. Użyj formularza, aby się zalogować. Naciśnij Escape, aby zamknąć okno.

Przypomnij hasło