Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Karol
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: jak najszybciej
Dodatkowe informacje: Mam insulinoopornosc
...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: średniej klasy
Termin realizacji: jak najszybciej
Dodatkowe informacje: Dieta niskotluszczowa i ma się opierać na gotowanych produktach
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: Obojętnie
Alergia: Ryby i owoce morza
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: 71 i więcej
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wysokoproteinowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, środa, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrzymanie wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: bezglutenowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Elnar
Realizowane przez nas usługi to imprezy okolicznościowe, wesela, catering.
Wykonujemy prace od 1996.
Obszar, na którym jesteśmy dostępni, to powiaty...
|
Bar Ciuchcia
Nasza specjalność to dania kuchni polskiej.
Zajmujemy się sprzedażą od 2016 roku.
Nasza firma obsługuje zlecenia z obszaru Warszawy i okolic.
Realizujemy nasze usługi stawiając zadowolenie Klienta na pierwszym...
|
Cydron Catering
Catering zajmuje się dostarczaniem jedzenia do firm jak i do osób indywidualnych.
Są to zlecenia stałe i okazjonalne typu urodziny pracownika w firmie, imprezy okolicznościowe, otwarcie nowych salonów, bierzemy udział w dniach otwartych sklepów, pikniki itp.Cateringiem zajmujemy się od 2011 roku.
Specjalizujemy się...
|
Jadło u chłopka
Oferujemy catering dla mniejszych i większych firm, obiady domowe, posiłki regeneracyjne, obsługę gastronomiczną uroczystości i imprez, produkty garmażeryjne (pierogi, uszka, krokiety, gołąbki itp.) na zamówienie lub w systematycznej dostawie, wypiek...
|
Restauracja Dwie Trzecie
Restauracja typu fine dining w Centrum Warszawy. Nowoczesna kuchnia śródziemnomorska. Elegancki, modny design.
Pojemność lokalu:
- ustawienie zasiadane do 140 os.
- ustawienie koktajlowe do 170 os.
- vip room/dining room do 20 os.
Wyposażenie (sprzęt):
-...
|
BLACK & WHITE CATERING
Firma Black and White Catering proponuje Państwu współpracę w zakresie kompleksowej obsługi następujących imprez:
IMPREZY FIRMOWE - PRZERWY KAWOWE, SZKOLENIA, PRZYJĘCIA ŚWIĄTECZNE, OBSŁUGA KONFERENCJI
BANKIETY - KOKTAIL PARTY,...
|
Royal Sub Sp. z o.o.
Zapraszamy do skorzystania z oferty naszej restauracji, która zajmuje się przygotowywaniem i sprzedażą świeżych i chrupiących kanapek, przekąsek i sałatek oraz wrapów. Naszą specjalnością jest uczta kanapkowa, składająca się z kanapek różnego rodzaju, idealna na spotkania biznesowe,...
|
Esentra Sp.z o.o.
Wyróżnia nas profesjonalne, kreatywne podejście do każdego tematu.
Organizujemy przyjęcia okolicznościowe, imprezy firmowe,pikniki a także catering (na imprezę, wesele lub do biura).
Nasz Zespół cechuje doświadczenie i zaangażowanie. Wybierając naszą ofertę, mogą...
|
Bistro Finezjia
Dla Was oferujemy:
Najlepsza kuchnia regionalna.
Lokalny produkty.
Pyszne jedzenie według starych receptur.
Przystępne ceny i szybkość obsługi.
Catering.
Obsługa imprez od 10-400 osób.
Obiady dla firm.
Dowóz.
Wynajem sprzętu dla...
|
Margot
Od lat specjalizujemy się w wytwarzaniu tradycyjnych produktów.
Nasza manufaktura specjalizuje się głównie w produkcji ręcznie robionych konfitur.
Na bazie naszych produktów...
|
NALEŚNIKARNIA ANCYMONEK Małgorzata Wójcik
Od wielu lat specjalizujemy się w organizacji bankietów. Przygotowujemy menu tradycyjne, regionalne oraz potrawy z kuchni całego świata. Wszystkie potrawy przygotowywane są z wyselekcjonowanych, najwyższej jakości produktów. Szefowie kuchni zaś stale wzbogacają ofertę. Realizując zlecenia każdorazowo opracowujemy,...
|
Kluska Bar
Realizujemy zlecenia z zakresu cateringu.
W zakres wchodzą:
- posiłki regeneracyjne,
- obiady domowe.
Wykorzystujemy opakowania Duni,...
|
St. Benedict M.Zien Sp.J.
St. Benedict to nowatorski koncept kulinarny, połączenie atmosfery francuskiego bistro, kawiarenki, baru z filozofią zdrowego stylu odżywiania.
W codziennym menu znajdują się jogurty, kefiry, twarożki, soki z owoców i warzyw wyciskane na zamówienie klienta ( z możliwością...
|
Liczba wyświetleń strony: 7 |