Zapotrzebowanie na personel gastronomiczny, Łódź
Agata
Oferteo.pl
Informacja od opiekuna zlecenia
- potwierdziliśmy nr telefonu SMS'em
- potwierdziliśmy e-mail
- zweryfikowaliśmy treść wstępnych oczekiwań
Dane kontaktowe
- Klient:
- J●●●●●● C●●●●●●●●
-
- Tel:
-
785●●●●●●
pokaż
- E-mail:
-
j●●●●@●●●●●
pokaż
- Firma:
- C●●●●●●●●
Skontaktuj się
z tym Klientem
Szczegóły zlecenia
Kategoria:
Zlecenia gastronomiczne
Miejsce: Łódź - powiat Łódź, Łódzkie
Szukany personel: kucharz
Liczba osób do zatrudnienia: 100 osób
Rodzaj imprezy: Rizwoj dań gotowych do klientow
Forma współpracy: do ustalenia
Dodatkowe informacje: Dostępność w tygodniu. Ustalone godziny pracy. 3 osiby do pomocy. Szczegóły do ustalenia. Tworzenie produktów dla klientów sieciowych
Termin wyboru oferty: możliwe od zaraz
Nr zapytania ofertowego:
10451982