Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Justyna
Oferteo.pl
2
dni
10 gru 11:34
Zweryfikowaliśmy dane rejestrowe przedsiębiorstwa w GUS i potwierdziliśmy, że wskazana osoba kontaktowa jest reprezentantem firmy. Dlatego firma otrzymała znak Sprawdzona Firma.
Od wielu lat specjalizujemy się w organizacji bankietów. Przygotowujemy menu tradycyjne, regionalne oraz potrawy z kuchni całego świata. Wszystkie potrawy przygotowywane są z wyselekcjonowanych, najwyższej jakości produktów. Szefowie kuchni zaś stale wzbogacają ofertę. Realizując zlecenia każdorazowo opracowujemy, dopasowując do miejsca i charakteru bankietu, koncepcję aranżacji stołów, menu i ...
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: Penicillin
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: 2024-05-04
...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: bezglutenowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety: to bez różnicy
Alergia: brak
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wegetariańska/wegańska, niskotłuszczowa
Alergia: Orzechy włoskie
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wegetariańska/wegańska, wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrzymanie wagi
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: bezbiałkowa, niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa, wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: bezglutenowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 71 i więcej
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni:...
|
ACHERON-ARKADIA MAŁGORZATA SUWIŃSKA
Rozpoczęliśmy działalność od 2010.
Specjalizujemy się w komuniach, chrzcinach, weselach, imprezach firmowych.
Nasze usługi świadczymy w Raciążu, powiecie płońskim, woj. mazowieckim. Zależy nam na...
|
Telebarek Sp. z o.o.
Oferujemy szeroki wybór dań kuchni polskiej, meksykańskiej oraz burgerów.
Nasze dania dostarczamy na terenie Mokotowa, Ursynowa i Wilanowa.
Posiadamy atrakcyjną ofertę lunchową dla firm i instytucji. Organizujemy imprezy...
|
SMACZEK
Okres naszej działalności rozpoczął się w 2018. Nasza firma obsługuje zlecenia z obszaru województw lubuskiego, dolnośląskiego, wielkopolskiego. Nasze pole działania to imprezy integracyjne, grill, itp....
|
Good Taste s.c.
Nasza firma jest dla Ciebie, jeśli szukasz ofert na catering, jedzenie, eventy.
Działamy na rynku od 2011. Nasza firma obsługuje zlecenia z...
|
Cafe & Bistro Pozytywka
Cafe & Bistro ''Pozytywka" to połączenie kawiarni i restauracji. To lokal, w którym w miłej atmosferze zjesz pyszny deser, smaczny obiad lub kolację, zdrową sałatkę lub przekąski. Wszystko to...
|
Piotr Kleban Gastro Consulting
Jesteśmy na rynku od 2013 roku. Nasza specjalność to Gastronomia i catering
Paczki dla pracowników
Sprzątanie specjalistyczne i zwykle...
|
Restauracja Pizzeria YOU
Wykonujemy zlecenia od 2016.
Obszar, na którym obsługujemy Klientów to Tczew i okolice.
Dziedzina, w której się specjalizujemy to dania obiadowe, pizza, catering dietetyczny. Liczymy, iż będą Państwo...
|
SE-DA Sp. z o.o.
Firma SE-DA istnieje na rynku produkcji, handlu i usług w branży wyposażania hoteli, restauracji, sal konferencyjnych, domów i mieszkań prywatnych w tekstylia już od 1990 roku. Zatrudniamy ponad 100...
|
Beata Chmielewska
Reprezentuje niezależną firmę, nie związaną kapitałowo z żadną instytucją finansową.
Oferuje szeroką gamę nowoczesnych produktów dla różnych grup klientów – zarówno dla klientów indywidualnych jak i przedsiębiorstw.
Indywidualna analiza finansowa to podstawa do przygotowania...
|
Kamil Zdziebko Treningi Personalne Gliwice
Trener Personalny z pasji, Fizjoterapeuta z wykształcenia, Fotomodel i Fitness Motywator.
Młody, ale ambitny, uwielbia ciężka pracę, nienawidzi wymówek. Dyscyplina i określony cel jest drogą do sukcesu.
Wieloletnie doświadczenie z...
|
St. Benedict M.Zien Sp.J.
St. Benedict to nowatorski koncept kulinarny, połączenie atmosfery francuskiego bistro, kawiarenki, baru z filozofią zdrowego stylu odżywiania.
W codziennym menu znajdują się jogurty, kefiry, twarożki, soki z owoców i warzyw wyciskane na zamówienie klienta ( z możliwością własnej kompozycji), kanapki z...
|
Od wielu lat specjalizujemy się w organizacji bankietów. Przygotowujemy menu tradycyjne, regionalne oraz potrawy z kuchni całego świata. Wszystkie potrawy przygotowywane są z wyselekcjonowanych, najwyższej jakości produktów. Szefowie kuchni zaś stale wzbogacają ofertę. Realizując zlecenia...
|
Liczba wyświetleń strony: 9 |