Zobacz wszystkie (24)
O nas
Jesteśmy nową firmą na wrocławskim rynku, zdecydowaliśmy się na własną działalność, by dzielić się pasją z naszymi gośćmi. Mamy 10 lat doświadczenia w zawodzie jako kucharze i szefowie kuchni. Do każdego zlecenia podchodzimy indywidualnie i z pełnym zaangażowaniem. W gotowanie wkładamy serce i starannie dobieramy składniki najwyższej jakości od lokalnych dostawców.
Specjalizujemy się w cateringu lunchowym, Finder food na imprezy oraz kolacjach typu live cooking. Działamy na terenie Wrocławia i okolic.
Specjalizujemy się w cateringu lunchowym, Finder food na imprezy oraz kolacjach typu live cooking. Działamy na terenie Wrocławia i okolic.
Opinie
Na Oferteo od 2 lat
5 gwiazdek 100%
4 gwiazdki 0%
3 gwiazdki 0%
2 gwiazdki 0%
1 gwiazdka 0%
820439
markValuePositive
Paweł
L
2024-01-30 20:49:09.07614
-1
false
Wyśmienite, cymes, gites... nie spodziewałem się aż tak. Dziękuję
false
false
Specjaliści z Twojej okolicy
Co chcesz zlecić lub kupić?
Wybierz usługę, której potrzebujesz, aby złożyć zapytanie:
Catering
Catering dla firm i instytucji
Catering na imprezy i święta
Usługi gastronomiczne
Usługi cukiernicze
Imprezy i uroczystości
Organizacja imprez
Powiązane produkty i usługi:
Animator dla dzieci, Catering dietetyczny, Ciasta na zamówienie, Torty na zamówienie, Torty weselne, Urodziny dla dzieci Wrocław, Wynajem namiotów Wrocław, Zespół muzyczny Wrocław, Zespół na wesele Wrocław
O Firmie
Adres
Ulica
Ul. Śrutowa 10aKod pocztowy
50-256Miasto
WrocławNIP
9141576149Godziny pracy
Brak informacji
Preferowana forma kontaktu
e-mail, telefon
Obszar działania
Dolnośląskie
Dane rejestrowe
Firma
Nazwa firmy
PHU Patryk Laszczyński Projekt Przepis
Imię (pierwsze)
PATRYK
Nazwisko
LASZCZYŃSKI
Data rozpoczęcia działalności
2023-10-25
NIP
9141576149
Regon
526773841
Siedziba
Kraj
Polska
Zakres działalności (PKD)
Kod PKD
Nazwa
1071Z
PRODUKCJA PIECZYWA; PRODUKCJA ŚWIEŻYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK
Przeważające PKD
5630Z
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW
5629Z
POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA
5621Z
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
5610B
RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
5610A
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
1089Z
PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
1085Z
WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ
1072Z
PRODUKCJA SUCHARÓW I HERBATNIKÓW; PRODUKCJA KONSERWOWANYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK