1. Smaki Kremów do wyboru:
-Oreo
-Trufla
-Czekolada
-Orzech
-Malina
-Porzeczka czarna (sezonowo czerwona)
-Śmietanka
-Wiśnia
-Jagoda
-Cytryna
-Chałwa
Smaki można mieszać dowolnie.
2. Rodzaje biszkoptów:
-Tradycyjny
-Czekoladowy
-Lawendowy
-Szpinakowy
3. Zdobienie tortu omawiam indywidualnie.
Rodzaje zdobień:
-Figurki z masy cukrowej
-Wydruk na opłatku bądź masie cukrowej
-Świeże owoce
-Świeże kwiaty
-Drip czekoladowy
-Posypki cukrowe, koraliki, gwiazdki, perełki itp.
-Bezy kolorowe bądź białe.
- Każdy pomysł jest brany pod uwagę, powyżej znajdują się tylko przykładowe możliwości zdobień.
4. Kształt tortu
-okrągły
-prostokątny
-Istnieje możliwość szablonowania tortu np. serce.
-Torty piętrowe.
Informacje ogólne:
-Na życzenie klienta wykonuję balony bądź kule wypełnione ryżem preparowanym z miodem.
-Możliwość wydruku na opłatku i masie cukrowej.
-Minimalna ilość porcji 10.
-Możliwość wykonania tortu o mniejszej zawartości cukru bądź zastąpieniem ksylitolem
-Wszystkie torty wykonywane są na naturalnych składnikach.
-Biszkopty wykonuję bez użycia spulchniaczy.
-Ozdoby są w pełni jadalne. Świeże kwiaty są odpowiednio zabezpieczone przed włożeniem do tortu.
-Kremy nie zawierają żelatyny.
-Na życzenie klienta możliwość wykonania topperów personalizowanych np. „chrzest Święty Kamila"
Rodzaj, smak i wygląd tortu ogranicza jedynie nasza wyobraźnia.
Na wszystkie pytania chętnie odpowiem, zapraszam do kontaktu.
Śląskie, Opolskie, Małopolskie, Łódzkie
Potwierdziliśmy tożsamość właściciela konta na podstawie jego dokumentów identyfikacyjnych.
Zweryfikowaliśmy dane rejestrowe tego Wykonawcy w GUS i potwierdziliśmy, że wskazana osoba kontaktowa jest reprezentantem tego Wykonawcy. Dlatego ten Wykonawca otrzymał znak Sprawdzona Firma.
Zweryfikowaliśmy dane rejestrowe tego Wykonawcy w GUS i potwierdziliśmy, że wskazana osoba kontaktowa jest reprezentantem tego Wykonawcy. Dlatego ten Wykonawca otrzymał znak Sprawdzona Firma.
Każda Sprawdzona Firma może zdobyć certyfikat Polecają Nas Klienci.
Firma posiada pozytywne opinie i jest polecana przez swoich Klientów oraz partnerów biznesowych. Ma również status Sprawdzonej Firmy. Dlatego została nagrodzona certyfikatem Polecają Nas Klienci.
Wykonawca potwierdził ekspercką wiedzę branżową publikując lub recenzując Artykuł Eksperta w Serwisie Oferteo. Więcej w Regulaminie.
Specjalista z sukcesem ukończył szkolenie z zakresu profesjonalnej obsługi Klienta.
Chcesz znaleźć się na liście? Załóż bezpłatne konto.
Kolejność na liście zależy m.in. od wykupienia przez firmę opcji promowania, liczby złożonych ofert, opinii poprzednich klientów oraz stopnia wypełnienia wizytówki. Dowiedz się więcej.
Zasady publikacji opinii w naszym
Serwisie sa opisane w Regulaminie
Tę opinię wystawiła osoba, która skorzystała z usługi lub nabyła produkt od tego Wykonawcy. Więcej o opiniach
w Regulaminie.
Niestety nie udało nam się potwierdzić, że tę opinię wystawiła osoba, która skorzystała
z usługi lub nabyła produkt od tego Wykonawcy. Więcej o opiniach
w Regulaminie.
Klient i Wykonawca potwierdzili współpracę pomiędzy sobą.
Dbamy o bezpieczną realizację Twojego
zlecenia. Więcej informacji tutaj.
Powiązane produkty i usługi: Animatorzy dla dzieci, Ciasta na zamówienie, Dmuchańce, Fotografia, Gastronomia, Torty na zamówienie Bytom, Torty weselne Bytom, Urodziny dla dzieci Bytom, Zespół muzyczny Bytom, Zespół na wesele Bytom
Nazwa firmy | Pracownia Tortów Sweet Cakes Aleksandra Borkowska |
Imię (pierwsze) | ALEKSANDRA |
Drugie imię | KATARZYNA |
Nazwisko | BORKOWSKA |
Data rozpoczęcia działalności | 2019-09-10 |
NIP | 6262849171 |
Regon | 240571461 |
Kraj | Polska |
Województwo | ŚLĄSKIE |
Powiat | Bytom |
Gmina | Bytom |
Miejscowość | Bytom |
Kod pocztowy | 41907 |
Ulica | ul. Pomorska |
Numer nieruchomości | 2 |
Numer lokalu | 8 |
olcia1804@op.pl |
Kod i nazwa podstawowej formy prawnej | 9 - Osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą |
Kod i nazwa szczegółowej formy prawnej | 099 - Osoby fizyczne prowadzące działalność gospodarczą |
Kod i nazwa formy własności | 214 - Własność krajowych osób fizycznych |
Data wpisu do bazy REGON | 2019-09-11 |
Data powstania | 2019-09-10 |
Data rozpoczęcia działalności | 2019-09-10 |
Data zawieszenia działalności | 2022-01-27 |
Kod PKD | Nazwa |
1071Z |
PRODUKCJA PIECZYWA; PRODUKCJA ŚWIEŻYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK Przeważające PKD |
Dane zostaną pobrane i zaktualizowane w ciągu kilku minut.
W razie potrzeby prosimy o kontakt przez Formularz kontaktowy.
Rewelacja! To mało powiedziane, serdecznie polecam.