O nas
Mariusz Staśczak to firma cateringowa działająca w branży gastronomicznej, która oferuje szeroki wachlarz usług. Specjalizujemy się w tworzeniu różnorodnych menu, oferujących zdrowe opcje żywieniowe. Dzięki elastyczności w podejściu do klientów, dostosowujemy nasze usługi do indywidualnych potrzeb, co przyczynia się do zapewnienia satysfakcji klientów.
Zakres usług obejmuje:
1. Catering na różne okazje,
2. Organizację wydarzeń gastronomicznych,
3. Przygotowywanie posiłków dostosowanych do wymagań dietetycznych,
4. Wsparcie w planowaniu i realizacji imprez okolicznościowych.
Działamy głównie na terenie powiatu wieluńskiego, zapewniając terminową realizację zamówień. Mariusz Staśczak rozpoczął swoją działalność w listopadzie 2012 roku, co świadczy o solidnym doświadczeniu w branży gastronomicznej.
Zakres usług obejmuje:
1. Catering na różne okazje,
2. Organizację wydarzeń gastronomicznych,
3. Przygotowywanie posiłków dostosowanych do wymagań dietetycznych,
4. Wsparcie w planowaniu i realizacji imprez okolicznościowych.
Działamy głównie na terenie powiatu wieluńskiego, zapewniając terminową realizację zamówień. Mariusz Staśczak rozpoczął swoją działalność w listopadzie 2012 roku, co świadczy o solidnym doświadczeniu w branży gastronomicznej.
Opinie
Wykonawca nie ma jeszcze opinii.
Co chcesz zlecić lub kupić?
Wybierz usługę, której potrzebujesz, aby złożyć zapytanie:
Usługi gastronomiczne
Catering
Powiązane produkty i usługi:
Catering, Usługi cateringowe
O Firmie
Adres
Ulica
Kopernika 2/29Kod pocztowy
98-300Miasto
WieluńNIP
832-189-33-88Godziny pracy
Brak informacji
Preferowana forma kontaktu
e-mail, telefon
Obszar działania
Dane rejestrowe
Firma
Nazwa firmy
Mariusz Staśczak
Imię (pierwsze)
MARIUSZ
Nazwisko
STAŚCZAK
Data rozpoczęcia działalności
2012-11-17
NIP
8321893388
Regon
101476776
Siedziba
Kraj
Polska
Województwo
ŁÓDZKIE
Powiat
wieluński
Gmina
Wieluń
Miejscowość
Wieluń
Kod pocztowy
98300
Poczta
Wieluń
Ulica
os. Mikołaja Kopernika
Numer nieruchomości
2
Numer lokalu
29
Zakres działalności (PKD)
Kod PKD
Nazwa
5610A
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Przeważające PKD
1032Z
PRODUKCJA SOKÓW Z OWOCÓW I WARZYW
1071Z
PRODUKCJA PIECZYWA; PRODUKCJA ŚWIEŻYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK
1085Z
WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ
5621Z
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
5630Z
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW