Zobacz wszystkie (18)
O nas
Na mapie Szczecina „perłą Północy” jest zabytkowy obiekt Jachtowa (były Stettiner Yacht Club – rok budowy 1924). Budynek powstał w 1924 roku i posiadał największą salę balową w Szczecinie. Dzisiaj urzeka ona swoim niepowtarzalnym klimatem oraz wyjątkowym widokiem na Odrę oraz marinę jachtową.
Jachtowa ma do zaoferowania:
· Zabytkową salę weselną – wysoką na 6 m z kasetonowym sufitem ozdobionym złotym wykończeniem komponującym się z dwoma zabytkowymi żyrandolami. Sala jest klimatyzowana/ogrzewana.
· Salę bankietową – wykusze, liczne okna oraz neutralny wystrój tej sali umożliwia przyjęcia w każdym stylu. Z okien roztacza się przepiękny widok na Odrę. Sala posiada klimatyzację.
· Możliwość organizacji ceremonii w ogrodzie nad Odrą.
· Bazę noclegową (54 miejsc noclegowych) – dla Gości Weselnych ceny z rabatem.
· Restaurację specjalizującą się w kuchni polskiej, opierającej się na starannie wyselekcjonowanych produktach.
· Przestronny restauracyjny taras z widokiem na Odrę i sąsiednią Marinę
· Profesjonalną pomoc przy organizacji wesela/przyjęcia – od początku dbamy o każdy szczegół, nasza fachowa kadra chętnie służy pomocą i radą. Współpracujemy z szeregiem usługodawców z Branży Weselnej, dzięki którym każde wesele/przyjęcie jest wyjątkowe.
· Bezpłatny parking – także dla autokarów.
· Świetna lokalizacja – doskonały dojazd samochodem, tramwajem (linia nr 6) czy autobusem miejskim, można do nas także : dopłynąć statkiem/jachtem/ łódką lub przyjechać zabytkowym tramwajem (przystanek vis a vi głównej bramy).
· Plac zabaw dla dzieci w ogrodzie lub kącik zabaw w sali restauracyjnej.
Sala weselna – była największą salą balową w powojennym Szczecinie, a obecnie dzięki możliwości łączenia sal pomieści do 180 gości weselnych. Sala weselna wciąż urzeka swym balowym klimatem i przepychem, a widok z okien na nabrzeże i Odrę stwarza wyjątkowy bajkowy klimat.
Jachtowa ma do zaoferowania:
· Zabytkową salę weselną – wysoką na 6 m z kasetonowym sufitem ozdobionym złotym wykończeniem komponującym się z dwoma zabytkowymi żyrandolami. Sala jest klimatyzowana/ogrzewana.
· Salę bankietową – wykusze, liczne okna oraz neutralny wystrój tej sali umożliwia przyjęcia w każdym stylu. Z okien roztacza się przepiękny widok na Odrę. Sala posiada klimatyzację.
· Możliwość organizacji ceremonii w ogrodzie nad Odrą.
· Bazę noclegową (54 miejsc noclegowych) – dla Gości Weselnych ceny z rabatem.
· Restaurację specjalizującą się w kuchni polskiej, opierającej się na starannie wyselekcjonowanych produktach.
· Przestronny restauracyjny taras z widokiem na Odrę i sąsiednią Marinę
· Profesjonalną pomoc przy organizacji wesela/przyjęcia – od początku dbamy o każdy szczegół, nasza fachowa kadra chętnie służy pomocą i radą. Współpracujemy z szeregiem usługodawców z Branży Weselnej, dzięki którym każde wesele/przyjęcie jest wyjątkowe.
· Bezpłatny parking – także dla autokarów.
· Świetna lokalizacja – doskonały dojazd samochodem, tramwajem (linia nr 6) czy autobusem miejskim, można do nas także : dopłynąć statkiem/jachtem/ łódką lub przyjechać zabytkowym tramwajem (przystanek vis a vi głównej bramy).
· Plac zabaw dla dzieci w ogrodzie lub kącik zabaw w sali restauracyjnej.
Sala weselna – była największą salą balową w powojennym Szczecinie, a obecnie dzięki możliwości łączenia sal pomieści do 180 gości weselnych. Sala weselna wciąż urzeka swym balowym klimatem i przepychem, a widok z okien na nabrzeże i Odrę stwarza wyjątkowy bajkowy klimat.
Opinie
Na Oferteo od 3 lat
5 gwiazdek 100%
4 gwiazdki 0%
3 gwiazdki 0%
2 gwiazdki 0%
1 gwiazdka 0%
910716
markValuePositive
Leszek
p
2024-10-08 14:17:38.444141
-1
false
na dzień 06.10.2024r. mieliśmy zarezerwowaną imprezę urodzinową z rocznicą ślubu jak przybyliśmy do restauracji Jachtowa, a Pani Kamila nas zaprowadziła na sale ,w której 46 lat temu mieliśmy wesele, która byłą przepięknie udekorowana ,to przez chwilę mnie zaszokowało aż nie dowierzałam, że to naprawdę taką niespodziankę nam uszykowano. Przy rezerwacji z Panią Martą wspomnieliśmy, że na tej sali bawiliśmy. Pani Marta, dużo czasu nam poświęciła oraz dużo nam doradziła. Pani Kamila bardzo profesjonalnie nas obsługiwała jest z powołania na swoim stanowisku. Wystrój sali ,obsługa oraz potrawy na bardzo wysokim poziomie. Wszystkim bardzo się podobało i smakowało. Restauracja godna polecenie. Mamy porównanie bo w zeszłym roku też w tym samym czasie biesiadowaliśmy,to jest bardzo duża różnica obecnie na korzyść klienta. Jeszcze raz bardzo dziękujemy całemu personalowi i polecamy wszystkie imprezy, bardzo się starają dogodzić gościom.
false
false
Specjaliści z Twojej okolicy
Specjaliści z branży
Oferty
Menu Komunijne
Obiad komunijny II
Przystawka
Carpaccio z buraka z twarogiem wędzonym i emulsją ziołową
Zupa -waza (jedna do wyboru )
Rosół z lubczykiem i makaronem
Krem z pomidorów z pesto bazyliowym i creme freich
Danie główne – patery (dwa mięsa do wyboru 60 %/60%)
Roladka z kurczaka ze szpinakiem i serem, sos śmietanowy
Tradycyjny scha...bowy
Polędwiczka wieprzowa sous-vide w sosie grzybowym
Dodatki skrobiowe – salaterki (2 dodatki do wyboru)
Kluski śląskie
Ziemniaki pieczone w ziołach
Ziemniaki gotowane z koprem
Dodatki warzywne – salaterki (2 dodatki do wyboru)
Surówka sezonowa
Sałatka ze świeżych warzyw z vinegret
Warzywa gotowane z masłem
Bufet deserowy
Ciasteczka bankietowe
Kawa i herbata
Ciasta – sernik/ ciasto z owocami – 100 g/os – serwowane na paterach w stoły
Napoje
Woda z cytrusami b/o
Soki pomarańcz, jabłko 1 l/ os
• Cena zawiera: menu, media, wystrój ( tj. wyposażenie sali, obrusy, skirtingi, pokrowce na
krzesła, kwiaty świeże, świece w świecznikach, zastawę, serwety), parking, możliwość
korzystania z tarasu widokowego oraz ogrodu z placem zabaw.
• Czas trwania przyjęcia - do 3 h
• Rabat w wysokości 5 % na nocleg (baza noclegowa na 54 miejsc)
• Dzieci w wieku do 2 lat korzystające z Menu Pirat (talerzyk oraz co zrabują z talerza rodzica) –
nieodpłatnie
Menu dziecięce – dla dzieci do 8 lat
Zupa
Rosół z lubczykiem i makaronem
Danie główne
Nuggetsy z kurczaka , frytki z ketchupem , mizeria
Woda z cytrusami b/o
Soki pomarańcz, jabłko 1 l/ os
Deser – kolorowe galaretki
Dla dzieci zapewniamy dodatkowe atrakcje i animacje, które zapewnią wyśmienitą
zabawę najmłodszym, a Państwu chwilę czasu na wspólne rodzinne rozmowy.
*animator od 10 dzieci w obiekcie
Dla dzieci przygotowany jest również plac zabaw w ogrodzie
Dodatkowo oferujemy
Bufet zimny, który zawiera:
Sałatka z kurczakiem, winogron, seler naciowy, orzechy, sos miodowy
Sałatka grecka, oliwki, ser zagrodowy, sos vinegret
Tatar ze śledzia, jabłko, ogórek, piklowana cebula
Do dań z bufetu zimnego serwujemy chrupiące pieczywo i masło smakowe
Deski 1 szt / 10 os
Mięsna - mięsa pieczone, wędliny wędzone, zimne sosy
Rybna - paprykarz ,bagietka , natka
Serowa - sery regionalne, owoce , konfitura. oliwki
• Serwis kelnerki związany z obsługą tortu (możliwość wniesienia własnego tortu)
• Owoce
• Ciasto domowego wypieku : sernik, jabłecznik, ciasto z owocami, czekoladowe z
malinami
• Mini desery : Kinder bueno, tiramisu, bezowa chmurka z malinami, kolorowe galaretki
• Pop-corn
• Dzbanek soku (jabłko/pomarańcz/czarna porzeczka)
• Coca-cola/ fanta/ sprite
• Wódka biała (Żubrówka biała)
• Wino włoskie półwytrawne czerwone/białe podane w karafkach
• Wino hiszpańskie półwytrawne czerwone / białe
Menu Komunijne I
Obia komunijny I
Zupa -waza (jedna do wyboru )
Rosół z lubczykiem i makaronem
Krem z pomidorów z pesto bazyliowym i creme freich
Danie główne – serwis ( jedno do wyboru )
Roladka z kurczaka ze szpinakiem i serem, sos śmietanowy, kluski śląskie, surówka
Tradycyjny schabowy, ziemniaki pieczone w ziołach, surówka
Polędwiczka wiepr...zowa sous-vide w sosie grzybowym , ziemniaki gotowane , surówka
Bufet deserowy
Ciasteczka bankietowe
Kawa i herbata
Ciasta – sernik/ ciasto z owocami – 100 g/os – serwowane na paterach w stoły
Napoje
Woda z cytrusami b/o
Soki pomarańcz, jabłko
• Cena zawiera: menu, media, wystrój ( tj. wyposażenie sali, obrusy, skirtingi, pokrowce
na krzesła, kwiaty świeże, świece w świecznikach, zastawę, serwety), parking,
możliwość korzystania z tarasu widokowego oraz ogrodu z placem zabaw.
• Czas trwania przyjęcia - do 3 h
• Rabat w wysokości 5 % na nocleg (baza noclegowa na 54 miejsc)
• Dzieci w wieku do 2 lat korzystające z Menu Pirat (talerzyk oraz co zrabują z talerza
rodzica) – nieodpłatnie
Menu dziecięce – dla dzieci do 8 lat
Zupa
Rosół z lubczykiem i makaronem
Danie główne
Nuggetsy z kurczaka , frytki z ketchupem , mizeria
Woda z cytrusami b/o
Soki pomarańcz, jabłko 1 l/ os
Deser – kolorowe galaretki
Dla dzieci zapewniamy dodatkowe atrakcje i animacje, które zapewnią wyśmienitą
zabawę najmłodszym, a Państwu chwilę czasu na wspólne rodzinne rozmowy.
*animator od 10 dzieci w obiekcie
Dla dzieci przygotowany jest również plac zabaw w ogrodzie
Dodatkowo oferujemy
Bufet zimny, który zawiera:
Sałatka z kurczakiem, winogron, seler naciowy, orzechy, sos miodowy
Sałatka grecka, oliwki, ser zagrodowy, sos vinegret
Tatar ze śledzia, jabłko, ogórek, piklowana cebula
Do dań z bufetu zimnego serwujemy chrupiące pieczywo i masło smakowe
Deski 1 szt / 10 os
Mięsna - mięsa pieczone, wędliny wędzone, zimne sosy
Rybna - paprykarz ,bagietka , natka
Serowa - sery regionalne, owoce , konfitura. oliwki
• Serwis kelnerki związany z obsługą tortu (możliwość wniesienia własnego tortu)
• Owoce
• Ciasto domowego wypieku : sernik, jabłecznik, ciasto z owocami, czekoladowe z
malinami
• Mini desery : Kinder bueno, tiramisu, bezowa chmurka z malinami, kolorowe galaretki
• Pop-corn
• Dzbanek soku (jabłko/pomarańcz/czarna porzeczka)
• Coca-cola/ fanta/ sprite
• Wódka biała (Żubrówka biała)
• Wino włoskie półwytrawne czerwone/białe podane w karafkach
• Wino hiszpańskie półwytrawne czerwone / białe
Oferta Grillowa
GRILL
Minimalne zamówienie dla danej pozycji – 10 sztuk
Dorada z koprem i cytryną ok.300 g
Mini burgery wołowe 180 g
Kiełbasa swojska 120 g
Kaszanka z papryką i cebulą i ziołami 120 g
Skrzydełka miodowe 150 g
Podudzia marynowane na ostro 150 g
Plastry boczku w ziołach 150 g
Karkówka marynowana w ziołach 150 g
Karkó...wka z dzika 200 g – minimalne zamówienie 15 sztuk
Szaszłyki drobiowe z papryką i cukinią 200 g
Szaszłyki z jelenia – minimalne zamówienie 15 sztuk
Kotlety jagnięce marynowane w ziołach 180 g – minimalne zamówienie 15 sztuk
Szaszłyk warzywny 200 g
Sałatka grecka z serem feta 400 g
Sałatka z marynowanym burakiem, serem wędzonym i czarnuszką 400 g
Piklowana cukinia 150 g
Piklowana rzodkiewka 150 g
Marynowane buraki w ziołach i chili 150 g
Sos tzatziki 25g
Ser halloumi 125 g
Ziemniaki pieczone 150 g
Batat pieczony nadziewany serkiem ziołowym 150 g
Mix sałat z warzywami , winegret 400 g
Bułka czosnkowo – ziołowa
Masło czosnkowe
Sos jogurtowo – czosnkowy
Ostry sos paprykowy
Oliwa z oliwek z ziołami
Ogórek kiszony
Ogórek małosolny
DODATKOWE USŁUGI:
NAPOJE:
Karafka soku (jabłko, pomarańcz , czarna porzeczka )
Karafka wody z cytryną
Lemoniada
Coca cola, fanta , sprite
ALKOHOL :
Wódka biała żubrówka
Wino domu karafka
Wino domu beczka
WAŻNE INFORMACJE :
Minimum zamówienia 10 szt z 1 pozycji.
Rozpalenie grilla plus obsługa kucharza dodatkowo płatne
Menu Okolicznościowe V
Menu V
Zupa - jedna do wyboru
Aromatyczny rosół królewski z własnoręcznie robionym makaronem
Krem z pomidorów z dodatkami
Krem z białych warzyw z grzankami i chipsem warzywnym
Francuska zupa cebulowa z grzanką
Danie główne – trzy mięsa do wyboru – podane na paterach 100/50/50 %
Roladka z kurczak zawijana w szynce ze szpinaki...em i z serem
Sznycel drobiowy w panierce z orzechów podana z sosem żurawinowym
Filet z kurczaka zapiekany pod mozzarellą z pomidorami
Devolay nadziewany masełkiem lub serem
Tradycyjny schabowy
Karkówka długo pieczona w sosie własnym z rozmarynem
Chłopskie bitki wieprzowe z szynki podane w pikantnym sosie lub sosie piwnym
Polędwiczki wieprzowe sous vide z sosem własnym
Dodatki skrobiowe – dwa do wyboru
Ziemniaki gotowane z masłem i koprem
Ziemniaki pieczone w ziołach
Kasza bulgur / pęczak
Pilaw
Kluski śląskie
Dodatki warzywne – dwa do wyboru
Warzywa gotowane z masełkiem
Kompozycja surówek sezonowych
Sałatka ze świeżych warzyw polana sosem vinegret
Słodki stół
Ciasta własnego wypieku (150 g/os) – jabłecznik, sernik, ciasto z owocami
Deser: bezowa chmurka, kolorowe galaretki
Szaszłyki owocowe polane czekoladą
Ciasteczka bankietowe w ozdobnych słojach
Napoje
Woda niegazowana z cytrusami – bez ograniczeń
Woda gazowana – bez ograniczeń
Soki 100 % (pomarańczowy, jabłkowy, czarna-porzeczka) – bez ograniczeń
Napoje gazowane – coca-cola, fanta, sprite – 0,85 l/os
Kawa, herbata – bez ograniczeń
Dodatkowo oferujemy:
Napoje
Domowa lemoniada
Wódka biała (Żubrówka biała)
Wino włoskie półwytrawne czerwone/białe podane w karafkach
Wino włoskie półwytrawne czerwone/białe podane w beczce dębowej
Kolacja -Bufet zimny (6 przystawek do wyboru)
do przystawek zimnych podajemy: pieczywo oraz masło i oliwy smakowe
Schab pieczony ze śliwkami/morelami
Rolada boczkowa
Czosnkowe paluchy z ciasta drożdżowego
Pasztet z żurawiną
Pomidory z mozzarellą i pesto bazyliowym / szaszłyki caprese
Śledź z cebulką
Śledź korzenny z kolorowym pieprzem
Wrapy z tortilli (z kurczakiem, z łososiem i ogórkiem, z warzywami)
Ryba po grecku
Paprykarz a’la Jachtowa podawany na bagietce
Carpaccio z buraka z serem podane na sałatach
Jajka faszerowane
Tartinki
Paszteciki drożdżowe z sosem tzatziki
Sałatka jarzynowa
Sałatka a’la grecka
Bukiet sałat z grillowanym kurczakiem, warzywami i sosem miodowo-musztardowym
Sałatka brokułowa z fetą i sosem czosnkowym
Sałatka z gorgonzolą, gruszką i orzechami włoskimi
Dodatki na słodki stół
Ptysie ze śmietaną/ mini eklerki/ muffinki / mini pączki
Pop-corn/ wata cukrowa
Torty – wycena indywidualna
Menu Okolicznościowe IV
Menu IV
Zupa - jedna do wyboru
Aromatyczny rosół królewski z własnoręcznie robionym makaronem
Krem z pomidorów z dodatkami
Krem z białych warzyw z grzankami i chipsem warzywnym
Francuska zupa cebulowa z grzanką
Danie główne – dwa mięsa do wyboru – podane na paterach 70 %/70 %
Roladka z kurczak zawijana w szynce ze szpinakiem... i z serem
Sznycel drobiowy w panierce z orzechów podana z sosem żurawinowym
Filet z kurczaka zapiekany pod mozzarellą z pomidorami
Devolay nadziewany masełkiem lub serem
Tradycyjny schabowy
Karkówka długo pieczona w sosie własnym z rozmarynem
Chłopskie bitki wieprzowe z szynki podane w pikantnym sosie lub sosie piwnym
Polędwiczki wieprzowe sous vide z sosem własnym
Dodatki skrobiowe – dwa do wyboru
Ziemniaki gotowane z masłem i koprem
Ziemniaki pieczone w ziołach
Kasza bulgur / pęczak
Pilaw
Kluski śląskie
Dodatki warzywne – dwa do wyboru
Warzywa gotowane z masełkiem
Kompozycja surówek sezonowych
Sałatka ze świeżych warzyw polana sosem vinegret
Słodki stół
Ciasta własnego wypieku (150 g/os) – jabłecznik, sernik, ciasto z owocami
Deser: bezowa chmurka, kolorowe galaretki
Szaszłyki owocowe polane czekoladą
Ciasteczka bankietowe w ozdobnych słojach
Napoje
Woda niegazowana z cytrusami – bez ograniczeń
Woda gazowana – 0,3 l/os
Soki 100 % (pomarańczowy, jabłkowy, czarna-porzeczka) – 1 l/os
Kawa, herbata – bez ograniczeń
Dodatkowe informacje
Dla dzieci w wieku od 3 do 7 lat menu dziecięce (rabat 15 % od wybranego menu) :
Set I: Rosół + Nuggetsy z kurczaka, frytki, surówka z marchewki i jabłka + ketchup, Set II: Rosół + Spaghetti, Set III: Zupa pomidorowa z makaronem + Naleśniki z serkiem waniliowym, owocami oraz bitą śmietaną
Dekoracje sali – świeże kwiaty, świece w świecznikach, podtalerze, bieżniki, złote sztućce
Serwis kelnerki związany z obsługą tortu (możliwość wniesienia własnego tortu po okazaniu paragonu)
Czas trwania przyjęcia - do 4 h
Dzieci w wieku do 2 lat korzystające z Menu Pirat (talerzyk oraz co zrabują z talerza rodzica) – nieodpłatnie
Rabat na nocleg (baza noclegowa na 54 miejsc)
Dodatkowo oferujemy:
Napoje
Cola-cola, Fanta, Sprite
Domowa lemoniada
Wódka biała (Żubrówka biała)
Wino włoskie półwytrawne czerwone/białe podane w karafkach
Wino włoskie półwytrawne czerwone/białe podane w beczce dębowej
Kolacja -Bufet zimny (6 przystawek do wyboru)
do przystawek zimnych podajemy: pieczywo oraz masło i oliwy smakowe
Schab pieczony ze śliwkami/morelami
Rolada boczkowa
Czosnkowe paluchy z ciasta drożdżowego
Pasztet z żurawiną
Pomidory z mozzarellą i pesto bazyliowym / szaszłyki caprese
Śledź z cebulką
Śledź korzenny z kolorowym pieprzem
Wrapy z tortilli (z kurczakiem, z łososiem i ogórkiem, z warzywami)
Ryba po grecku
Paprykarz a’la Jachtowa podawany na bagietce
Carpaccio z buraka z serem podane na sałatach
Jajka faszerowane
Tartinki
Paszteciki drożdżowe z sosem tzatziki
Sałatka jarzynowa
Sałatka a’la grecka
Bukiet sałat z grillowanym kurczakiem, warzywami i sosem miodowo-musztardowym
Sałatka brokułowa z fetą i sosem czosnkowym
Sałatka z gorgonzolą, gruszką i orzechami włoskimi
Dodatki na słodki stół
Mini desery (ok. 90 g) : Tiramisu, Kinder bueno, Bezowa chmurką z maliną, kolorowe galaretki
Ptysie ze śmietaną/ mini eklerki/ muffinki / mini pączki
Pop-corn/ wata cukrowa
Torty – wycena indywidualna
Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą i zapraszamy serdecznie do Jachtowej
Menu Okolicznościowe III
Menu III
Zupa - jedna do wyboru
Aromatyczny rosół królewski z własnoręcznie robionym makaronem
Krem z pomidorów z pesto bazyliowym i śmietaną
Krem z białych warzyw z grzankami i chipsem warzywnym
Francuska zupa cebulowa z grzanką
Danie główne - jedno do wyboru - serwis
Roladka z kurczaka zawijana w szynce ze szpinakiem i z se...rem, ziemniaki pieczone w ziołach, świeże warzywa polane sosem vinegret
Filet z kurczaka zapiekany z mozzarellą z pomidorami, ziemniaki gotowane z masłem i koprem, surówka sezonowa
Sznycel drobiowy w panierce z orzechów podany z sosem żurawinowym, ziemniaki gotowane z masłem i koprem, surówka sezonowa
Devolay nadziewany masełkiem lub serem, kluski śląskie, surówka sezonowa
Tradycyjny schabowy, ziemniaki pieczone w ziołach, surówka z białej kapusty
Karkówka długo pieczona w sosie własnym z rozmarynem, kluski śląskie, surówka sezonowa
Chłopskie bitki wieprzowe z szynki podane w pikantnym sosie, ziemniaki pieczone w ziołach, świeże warzywa polane sosem vinegret
Polędwiczka wieprzowa sous vide z sosem własnym, kluski śląskie, surówka sezonowa
Słodki stół - bufet
Ciasta własnego wypieku (150 g/os) – jabłecznik, sernik, ciasto z owocami
Ciasteczka bankietowe w ozdobnych słojach
Napoje
Woda niegazowana z cytrusami – bez ograniczeń
Woda gazowana – 0,3 l/os
Soki 100 % (pomarańczowy, jabłkowy, czarna-porzeczka) – 1 l/os
Kawa, herbata – bez ograniczeń
Dodatkowe informacje
Dla dzieci w wieku od 3 do 7 lat menu dziecięce (rabat 15 % od wybranego menu) :
Set I: Rosół + Nuggetsy z kurczaka, frytki, surówka z marchewki i jabłka + ketchup, Set II: Rosół + Spaghetti, Set III: Zupa pomidorowa z makaronem + Naleśniki z serkiem waniliowym, owocami oraz bitą śmietaną
Dekoracje sali – świeże kwiaty, świece w świecznikach, podtalerze, bieżniki, złote sztućce
Serwis kelnerki związany z obsługą tortu (możliwość wniesienia własnego tortu po okazaniu paragonu)
Czas trwania przyjęcia - do 4 h
Dzieci w wieku do 2 lat korzystające z Menu Pirat (talerzyk oraz co zrabują z talerza rodzica) – nieodpłatnie
Rabat na nocleg (baza noclegowa na 54 miejsc)
Dodatkowo oferujemy:
Napoje
Cola-cola, Fanta, Sprite
Domowa lemoniada
Wódka biała (Żubrówka biała)
Wino włoskie półwytrawne czerwone/białe podane w karafkach
Wino włoskie półwytrawne czerwone/białe podane w beczce dębowej
Kolacja -Bufet zimny (6 przystawek do wyboru)
do przystawek zimnych podajemy: pieczywo oraz masło i oliwy smakowe
Schab pieczony ze śliwkami/morelami
Rolada boczkowa
Czosnkowe paluchy z ciasta drożdżowego
Pasztet z żurawiną
Pomidory z mozzarellą i pesto bazyliowym / szaszłyki caprese
Śledź z cebulką
Śledź korzenny z kolorowym pieprzem
Wrapy z tortilli (z kurczakiem, z łososiem i ogórkiem, z warzywami)
Ryba po grecku
Paprykarz a’la Jachtowa podawany na bagietce
Carpaccio z buraka z serem podane na sałatach
Jajka faszerowane
Tartinki
Paszteciki drożdżowe z sosem tzatziki
Sałatka jarzynowa
Sałatka a’la grecka
Bukiet sałat z grillowanym kurczakiem, warzywami i sosem miodowo-musztardowym
Sałatka brokułowa z fetą i sosem czosnkowym
Sałatka z gorgonzolą, gruszką i orzechami włoskimi
Dodatki na słodki stół
Mini desery (ok. 90 g) : Tiramisu, Kinder bueno, Bezowa chmurką z maliną, kolorowe galaretki
Ptysie ze śmietaną/ mini eklerki/ muffinki / mini pączki
Pop-corn/ wata cukrowa
Torty – wycena indywidualna
Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą i zapraszamy serdecznie do Jachtowej
Menu Okolicznościowe II
Menu II
Zupa - jedna do wyboru
Aromatyczny rosół królewski z własnoręcznie robionym makaronem
Krem z pomidorów z dodatkami
Krem z białych warzyw z grzankami i chipsem warzywnym
Danie główne – dwa mięsa do wyboru – podane na paterach 70 %/70 %
Roladka z kurczak zawijana w szynce ze szpinakiem i z serem
Sznycel drobiowy w pan...ierce z orzechów podana z sosem żurawinowym
Filet z kurczaka zapiekany pod mozzarellą z pomidorami
Devolay nadziewany masełkiem lub serem
Tradycyjny schabowy
Karkówka długo pieczona w sosie własnym z rozmarynem
Chłopskie bitki wieprzowe z szynki podane w pikantnym sosie lub sosie piwnym
Polędwiczki wieprzowe sous vide z sosem własnym
Dodatki skrobiowe – dwa do wyboru
Ziemniaki gotowane z masłem i koprem
Ziemniaki pieczone w ziołach
Kasza bulgur / pęczak
Pilaw
Kluski śląskie
Dodatki warzywne – dwa do wyboru
Warzywa gotowane z masełkiem
Kompozycja surówek sezonowych
Sałatka ze świeżych warzyw polana sosem vinegret
Deser - jeden do wyboru - serwis
Szarlotka z lodami waniliowymi
Sernik z sosem karmelowym
Napoje
Woda z cytrusami bez ograniczeń
Dodatkowe informacje
Dla dzieci w wieku od 3 do 7 lat menu dziecięce (rabat 15 % od wybranego menu) :
Set I: Rosół + Nuggetsy z kurczaka, frytki, surówka z marchewki i jabłka + ketchup, Set II: Rosół + Spaghetti, Set III: Zupa pomidorowa z makaronem + Naleśniki z serkiem waniliowym, owocami oraz bitą śmietaną
Dekoracje sali – świeże kwiaty, świece w świecznikach, podtalerze, bieżniki, złote sztućce
Serwis kelnerki związany z obsługą tortu (możliwość wniesienia własnego tortu po okazaniu paragonu)
Czas trwania przyjęcia - do 4 h
Dzieci w wieku do 2 lat korzystające z Menu Pirat (talerzyk oraz co zrabują z talerza rodzica) – nieodpłatnie
Rabat na nocleg (baza noclegowa na 54 miejsc)
Dodatkowo oferujemy:
Napoje
Napoje bez ograniczeń (soki 100 % - pomarańcz, jabłko, nektar z czarnej porzeczki, woda gazowana)
Bufet kawowy : kawa, herbata, mleko, cukier, cytryna, ciasteczka bankietowe
Dzbanek soku (jabłko/pomarańcz/czarna porzeczka)
Cola-cola, Fanta, Sprite
Domowa lemoniada
Wódka biała (Żubrówka biała)
Wino włoskie półwytrawne czerwone/białe podane w karafkach
Wino włoskie półwytrawne czerwone/białe podane w beczce dębowej
Kolacja -Bufet zimny (6 przystawek do wyboru)
do przystawek zimnych podajemy: pieczywo oraz masło i oliwy smakowe
Schab pieczony ze śliwkami/morelami
Rolada boczkowa
Czosnkowe paluchy z ciasta drożdżowego
Pasztet z żurawiną
Pomidory z mozzarellą i pesto bazyliowym / szaszłyki caprese
Śledź z cebulką
Śledź korzenny z kolorowym pieprzem
Wrapy z tortilli (z kurczakiem, z łososiem i ogórkiem, z warzywami)
Ryba po grecku
Paprykarz a’la Jachtowa podawany na bagietce
Carpaccio z buraka z serem podane na sałatach
Jajka faszerowane
Tartinki
Paszteciki drożdżowe z sosem tzatziki
Sałatka jarzynowa
Sałatka a’la grecka
Bukiet sałat z grillowanym kurczakiem, warzywami i sosem miodowo-musztardowym
Sałatka brokułowa z fetą i sosem czosnkowym
Sałatka z gorgonzolą, gruszką i orzechami włoskimi
Słodki stół Premium
4 rodzaje ciast bankietowych – 150 g/os (sernik, szarlotka, ciasto czekoladowe z kremem, ciasto z owocami), mini desery – 4 rodzaje, ciasteczka bankietowe w ozdobnych słojach, szaszłyki owocowe polane czekoladą
Dodatki na słodki stół
Mini desery (ok. 90 g) : Tiramisu, Kinder bueno, Bezowa chmurką z maliną, kolorowe galaretki
Ptysie ze śmietaną/ mini eklerki/ muffinki / mini pączki
Pop-corn/ wata cukrowa
Torty – wycena indywidualna
Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą i zapraszamy serdecznie do Jachtowej
Menu okolicznościowe I
Menu I
Zupa - jedna do wyboru
Aromatyczny rosół królewski z własnoręcznie robionym makaronem
Krem z pomidorów z pesto bazyliowym i śmietaną
Francuska zupa cebulowa z grzanką
Danie główne - jedno do wyboru - serwis
Roladka z kurczaka zawijana w szynce ze szpinakiem i z serem, ziemniaki pieczone w ziołach, świeże warzywa polane sos...em vinegret
Filet z kurczaka zapiekany z mozzarellą z pomidorami, ziemniaki gotowane z masłem i koprem, surówka sezonowa
Sznycel drobiowy w panierce z orzechów podany z sosem żurawinowym, ziemniaki gotowane z masłem i koprem, surówka sezonowa
Devolay nadziewany masełkiem lub serem, kluski śląskie, surówka sezonowa
Tradycyjny schabowy, ziemniaki pieczone w ziołach, surówka z białej kapusty
Karkówka długo pieczona w sosie własnym z rozmarynem, kluski śląskie, surówka sezonowa
Chłopskie bitki wieprzowe z szynki podane w pikantnym sosie, ziemniaki pieczone w ziołach, świeże warzywa polane sosem vinegret
Polędwiczka wieprzowa sous vide z sosem własnym, kluski śląskie, surówka sezonowa
Deser - jeden do wyboru
Szarlotka z lodami waniliowymi
Sernik z karmelowym sosem
Napoje
Woda z cytrusami bez ograniczeń
Dodatkowe informacje
Dla dzieci w wieku od 3 do 7 lat menu dziecięce (rabat 15 % od wybranego menu) :
Set I: Rosół + Nuggetsy z kurczaka, frytki, surówka z marchewki i jabłka + ketchup, Set II: Rosół + Spaghetti, Set III: Zupa pomidorowa z makaronem + Naleśniki z serkiem waniliowym, owocami oraz bitą śmietaną
Dekoracje sali – świeże kwiaty, świece w świecznikach, podtalerze, bieżniki
Serwis kelnerki związany z obsługą tortu (możliwość wniesienia własnego tortu po okazaniu paragonu)
Czas trwania przyjęcia - do 4 h
Dzieci w wieku do 2 lat korzystające z Menu Pirat (talerzyk oraz co zrabują z talerza rodzica) – nieodpłatnie
Rabat na nocleg (baza noclegowa na 54 miejsc)
Dodatkowo oferujemy:
Napoje
Napoje bez ograniczeń (soki 100 % - pomarańcz, jabłko, nektar z czarnej porzeczki, woda gazowana)
Bufet kawowy : kawa, herbata, mleko, cukier, cytryna, ciasteczka bankietowe
Dzbanek soku (jabłko/pomarańcz/czarna porzeczka)
Cola-cola, Fanta, Sprite
Domowa lemoniada
Wódka biała (Żubrówka biała)
Wino włoskie półwytrawne czerwone/białe podane w karafkach
Wino włoskie półwytrawne czerwone/białe podane w beczce dębowej
Kolacja -Bufet zimny (6 przystawek do wyboru)
do przystawek zimnych podajemy: pieczywo oraz masło i oliwy smakowe
Schab pieczony ze śliwkami/morelami
Rolada boczkowa
Czosnkowe paluchy z ciasta drożdżowego
Pasztet z żurawiną
Pomidory z mozzarellą i pesto bazyliowym / szaszłyki caprese
Śledź z cebulką
Śledź korzenny z kolorowym pieprzem
Wrapy z tortilli (z kurczakiem, z łososiem i ogórkiem, z warzywami)
Ryba po grecku
Paprykarz a’la Jachtowa podawany na bagietce
Carpaccio z buraka z serem podane na sałatach
Jajka faszerowane
Tartinki
Paszteciki drożdżowe z sosem tzatziki
Sałatka jarzynowa
Sałatka a’la grecka
Bukiet sałat z grillowanym kurczakiem, warzywami i sosem miodowo-musztardowym
Sałatka brokułowa z fetą i sosem czosnkowym
Sałatka z gorgonzolą, gruszką i orzechami włoskimi
Słodki stół Premium
4 rodzaje ciast bankietowych – 150 g/os (sernik, szarlotka, ciasto czekoladowe z kremem, ciasto z owocami), mini desery – 4 rodzaje, ciasteczka bankietowe w ozdobnych słojach, szaszłyki owocowe polane czekoladą
Dodatki na słodki stół
Mini desery (ok. 90 g) : Tiramisu, Kinder bueno, Bezowa chmurką z maliną, kolorowe galaretki
Ptysie ze śmietaną/ mini eklerki/ muffinki / mini pączki
Pop-corn/ wata cukrowa
Torty – wycena indywidualna
Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą i zapraszamy serdecznie do Jachtowej
Menu Weselne IV
Menu IV
Powitanie Pary Młodej chlebem i solą oraz gości kieliszkiem wina musującego
Zupa - jedna do wyboru
Aromatyczny rosół królewski z własnoręcznie robionym makaronem
Krem z pomidorów z pesto bazyliowym i śmietaną
Krem z białych warzyw z chrupiącymi grzankami i chipsem marchewkowym
Krem z pomidorów z grzanką tymiankową
Kre...m z groszku z wędzonym łososiem
Danie główne – trzy mięsa do wyboru – podane na paterach
Roladka z kurczak zawijana w szynce polskiej ze szpinakiem i z serem Camembert
Sznycel drobiowy w panierce z orzechów podana z sosem żurawinowym
Soczysty filet z kurczaka zapiekany pod mozzarellą z pomidorami
Soczysty devolay nadziewany masełkiem lub serem
Tradycyjny złocisty schab panierowany
Delikatna karkówka wolno pieczona w sosie własnym z rozmarynem
Sakiewka z polędwiczki wieprzowej z grzybami podana w sosie pieczeniowym/ piwnym
Chłopskie bitki wieprzowe z szynki podane w pikantnym sosie lub sosie piwnym
Polędwiczki wieprzowe w aromatycznym sosie z grzybów leśnych
Nadziany schab kompozycją kasz, pieczarkami oraz serem podany z sosem grzybowym
Soczysty Cordon Blue z duszonymi pieczarkami
Schab marynowany w winiaku
Konfitowane kacze udko w sosie wiśniowo-żurawinowym
Dorsz atlantycki w sosie koperkowym
Dodatki skrobiowe – dwa do wyboru
Ziemniaki gotowane z masłem i koprem
Chrupiące cząstki ziemniaków pieczone w ziołach
Kasza bulgur z warzywami
Kolorowy ryż
Mix kasz
Kluski śląskie
Dodatki warzywne – dwa do wyboru
Warzywa gotowane z masełkiem
Kompozycja surówek sezonowych
Sałatka ze świeżych warzyw polana sosem vinegret
Fasolka szparagowa z masłem i bułką tartą
Kolacja – jedno danie do wyboru
Do kolacji podajemy: cząstki ziemniaczane w ziołach lub ryż z warzywami
Chrupiące udko kurczaka
Szaszłyki drobiowe
Faszerowane papryki mięsem i ryżem w sosie pomidorowym
Bakłażan zapiekany z szynką i z serem mozzarella
Sakiewka drobiowa nadziewana pieczarkami i cebulą oraz zapieczona serem
Drobiowy strogonoff
Wołowina po burgundzku
Pierwszy ciepły nocny posiłek – jedno danie do wyboru
Tradycyjny barszcz czerwony z pasztecikiem
Pikantna zupa gulaszowa
Tradycyjny żurek z jajkiem i białą kiełbasą
Aromatyczne flaczki na ostro podane z chrupiącą bagietką
Zupa rybna a’la Jachtowa
Przystawki zimne – dziesięć do wyboru
do przystawek zimnych podajemy: pieczywo oraz masło i oliwy smakowe
Schab pieczony ze śliwkami
Pieczony rostbef z musem chrzanowym
Czosnkowe paluchy z ciasta drożdżowego
Galantyna z kurczaka / kaczki
Galaretki drobiowe
Półmisek mięs pieczystych
Tartinki z musem jajecznym / z musem mięsnym i dipem czosnkowym
Kiełbasa chorizo z grillowanym ananasem i papryką na ostro
Dorsz w galarecie
Roladki szpinakowe z łososiem
Śledzie z pieprzem podane na pieczonym ziemniaku
Chrupiące sakiewki z ciasta francuskiego nadziane kurczakiem i szpinakiem
Chrupiące sakiewki z ciasta francuskiego nadziane szynką i serem
Cykoria faszerowana sałatką z kukurydzą i jajkiem
Melon w szynce parmeńskiej z dodatkiem rukoli
Pasztet z żurawiną
Pomidory z mozzarellą i pesto bazyliowym / szaszłyki caprese
Śledź w śmietanie
Śledź z cebulką
Śledź korzenny z kolorowym pieprzem
Koktajl krewetkowy
Wrapy z tortilli (z kurczakiem i mango, z łososiem i ogórkiem, z warzywami)
Mini burgery
Ryba po grecku
Paprykarz a’la Jachtowa podawany na bagietce
Roladka szpinakowa
Roladki z szynki z nadzieniem chrzanowym
Carpaccio z buraka z serem kozim podane na rukoli
Jajka faszerowane
Tatar ze śledzia na grzance z sosem cytrynowym
Paszteciki drożdżowe z sosem tzatziki
Marynowane warzywa
Sałatka jarzynowa
Sałatka ziemniaczana z ogórkiem kiszonym i czerwoną cebulą
Sałatka a’la grecka
Bukiet sałat z grillowanym kurczakiem, warzywami i sosem miodowo-musztardowym
Sałatka brokułowa z fetą i sosem czosnkowym
Bukiet sałat z pieczonym burakiem, kozim serem i pestkami dyni
Sałatka z gorgonzolą, gruszką i orzechami włoskimi
Sałatka z glonów z krewetkami
Drugi ciepły nocny posiłek – jedno danie do wyboru
Filet z kurczaka przyrządzony metodą sous vide, serwowany z gulaszem warzywnym
Filet z sandacza w sosie cytrynowym
Żeberka w sosie winnym
Żeberka w glazurze miodowej
Dorszowa roladka z fasolką
Zrazy
Krewetki na grillowanym ananasie z musem z avocado
Risotto z grzybowymi leśnymi
Rarytasy pierogowe
Słodki stół
Ciasta własnego wypieku (150 g/os) – jabłecznik, sernik, ciasto czekoladowe z kremem, ciasto z owocami
Desery: bezowa chmurka, tęczowe galaretki, Kinder Bueno
Szaszłyki owocowe polane czekoladą
Ciasteczka bankietowe w ozdobnych słojach
Napoje
Woda niegazowana z cytrusami – bez ograniczeń
Soki 100 % (pomarańczowy, jabłkowy, czarna-porzeczka) – bez ograniczeń
Napoje gazowane: coca-cola, fanta, sprite, woda – bez ograniczeń
Kawa, herbata – bez ograniczeń
Wino musujące na powitanie gości weselnych
Oferta zawiera: menu, obsługę kelnerską, media, wystrój ( tj. wyposażenie sali, obrusy, skirtingi, pokrowce na krzesła, zastawę, serwety), parking, możliwość korzystania z tarasu widokowego oraz ogrodu (możliwa ceremonia zaślubin).
Dodatkowe informacje
W prezencie od Jachtowej otrzymują Państwo nocleg w Apartamencie Pary Młodej ze śniadaniem podanym do łóżka
Rabat na nocleg dla gości weselnych (baza noclegowa na 54 miejsc)
Czas trwania wesela - do 10 h (powyżej obowiązuje dodatek za obsługę nocną)
Dla dzieci w wieku od 3-10 lat oraz obsługi technicznej (tj. orkiestra, DJ, fotograf) rabat w wysokości 30 % za menu
Dzieci w wieku do 3 lat korzystające z Menu Pirat (talerzyk oraz co zrabują z talerza rodzica) – nieodpłatnie
Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą i zapraszamy serdecznie do Jachtowej
Menu Weselne III
Menu III
Powitanie Pary Młodej chlebem i solą oraz gości kieliszkiem wina musującego
Zupa - jedna do wyboru
Aromatyczny rosół królewski z własnoręcznie robionym makaronem
Krem z pomidorów z pesto bazyliowym i śmietaną
Krem z białych warzyw z chrupiącymi grzankami i chipsem marchewkowym
Krem z pomidorów z grzanką tymiankową
Kr...em z groszku z wędzonym łososiem
Danie główne – trzy mięsa do wyboru – podane na paterach
Roladka z kurczak zawijana w szynce polskiej ze szpinakiem i z serem Camembert
Sznycel drobiowy w panierce z orzechów podana z sosem żurawinowym
Soczysty filet z kurczaka zapiekany pod mozzarellą z pomidorami
Sakiewka drobiowa wypełniona po brzegi nadzieniem z mozzarellą
Soczysty devolay nadziewany masełkiem lub serem
Tradycyjny złocisty schab panierowany
Delikatna karkówka wolno pieczona w sosie własnym z rozmarynem
Chłopskie bitki wieprzowe z szynki podane w pikantnym sosie lub sosie piwnym
Polędwiczki wieprzowe w aromatycznym sosie z grzybów leśnych
Nadziany schab kompozycją kasz, pieczarkami oraz serem podany z sosem grzybowym
Soczysty Cordon Blue z duszonymi pieczarkami
Schab marynowany w winiaku
Konfitowane kacze udko w sosie wiśniowo-
Dorsz atlantycki w sosie koperkowym
Dodatki skrobiowe – dwa do wyboru
Ziemniaki gotowane z masłem i koprem
Chrupiące cząstki ziemniaków pieczone w ziołach
Kasza bulgur z warzywami
Kolorowy ryż
Mix kasz
Kluski śląskie
Dodatki warzywne – dwa do wyboru
Warzywa gotowane z masełkiem
Kompozycja surówek sezonowych
Sałatka ze świeżych warzyw polana sosem vinegret
Fasolka szparagowa z masłem i bułką tartą
Kolacja – jedno danie do wyboru
Do kolacji podajemy: cząstki ziemniaczane w ziołach lub ryż z warzywami
Chrupiące udko kurczaka
Szaszłyki drobiowe
Faszerowane papryki mięsem i ryżem w sosie pomidorowym
Bakłażan zapiekany z szynką i z serem mozzarella
Sakiewka drobiowa nadziewana pieczarkami i cebulą oraz zapieczona serem
Drobiowy strogonoff
Wołowina po burgundzku
Ciepły nocny posiłek – jedno danie do wyboru
Tradycyjny barszcz czerwony z pasztecikiem
Pikantna zupa gulaszowa
Tradycyjny żurek z jajkiem i białą kiełbasą
Aromatyczne flaczki na ostro podane z chrupiącą bagietką
Zupa rybna a’la Jachtowa
Przystawki zimne – dziesięć do wyboru
do przystawek zimnych podajemy: pieczywo oraz masło i oliwy smakowe
Schab pieczony ze śliwkami
Pieczony rostbef z musem chrzanowym
Czosnkowe paluchy z ciasta drożdżowego
Galantyna z kurczaka / kaczki
Galaretki drobiowe
Półmisek mięs pieczystych
Tartinki z musem jajecznym / z musem mięsnym i dipem czosnkowym
Kiełbasa chorizo z grillowanym ananasem i papryką na ostro
Dorsz w galarecie
Roladki szpinakowe z łososiem
Śledzie z pieprzem podane na pieczonym ziemniaku
Chrupiące sakiewki z ciasta francuskiego nadziane kurczakiem i szpinakiem
Chrupiące sakiewki z ciasta francuskiego nadziane szynką i serem
Cykoria faszerowana sałatką z kukurydzą i jajkiem
Melon w szynce parmeńskiej z dodatkiem rukoli
Pasztet z żurawiną
Pomidory z mozzarellą i pesto bazyliowym / szaszłyki caprese
Śledź w śmietanie
Śledź z cebulką
Śledź korzenny z kolorowym pieprzem
Koktajl krewetkowy
Wrapy z tortilli (z kurczakiem i mango, z łososiem i ogórkiem, z warzywami)
Mini burgery
Ryba po grecku
Paprykarz a’la Jachtowa podawany na bagietce
Roladka szpinakowa
Roladki z szynki z nadzieniem chrzanowym
Carpaccio z buraka z serem kozim podane na rukoli
Jajka faszerowane
Tatar ze śledzia na grzance z sosem cytrynowym
Paszteciki drożdżowe z sosem tzatziki
Marynowane warzywa
Sałatka jarzynowa
Sałatka ziemniaczana z ogórkiem kiszonym i czerwoną cebulą
Sałatka a’la grecka
Bukiet sałat z grillowanym kurczakiem, warzywami i sosem miodowo-musztardowym
Sałatka brokułowa z fetą i sosem czosnkowym
Bukiet sałat z pieczonym burakiem, kozim serem i pestkami dyni
Sałatka z gorgonzolą, gruszką i orzechami włoskimi
Słodki stół
Ciasta własnego wypieku (150 g/os) – jabłecznik, sernik, ciasto czekoladowe z kremem, ciasto z owocami
Desery: bezowa chmurka, tęczowe galaretki, Kinder Bueno
Szaszłyki owocowe polane czekoladą
Ciasteczka bankietowe w ozdobnych słojach
Napoje
Woda niegazowana z cytrusami – bez ograniczeń
Soki 100 % (pomarańczowy, jabłkowy, czarna-porzeczka) – bez ograniczeń
Kawa, herbata – bez ograniczeń
Wino musujące na powitanie gości weselnych
Oferta zawiera: menu, obsługę kelnerską, media, wystrój ( tj. wyposażenie sali, obrusy, skirtingi, pokrowce na krzesła, zastawę, serwety), parking, możliwość korzystania z tarasu widokowego oraz ogrodu (możliwa ceremonia zaślubin).
Dodatkowe informacje
W prezencie od Jachtowej otrzymują Państwo nocleg w Apartamencie Pary Młodej ze śniadaniem podanym do łóżka
Rabat na nocleg dla gości weselnych (baza noclegowa na 54 miejsc)
Czas trwania wesela - do 10 h (powyżej obowiązuje dodatek za obsługę nocną)
Dla dzieci w wieku od 3-10 lat oraz obsługi technicznej (tj. orkiestra, DJ, fotograf) rabat w wysokości 30 % za menu
Dzieci w wieku do 3 lat korzystające z Menu Pirat (talerzyk oraz co zrabują z talerza rodzica) – nieodpłatnie
Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą i zapraszamy serdecznie do Jachtowej
Menu Weselne II
Menu II
Powitanie Pary Młodej chlebem i solą oraz gości kieliszkiem wina musującego
Zupa - jedna do wyboru
Aromatyczny rosół królewski z własnoręcznie robionym makaronem
Krem z pomidorów z pesto bazyliowym i śmietaną
Krem z białych warzyw z chrupiącymi grzankami i chipsem marchewkowym
Danie główne – dwa mięsa do wyboru – podane ...na paterach
Roladka z kurczak zawijana w szynce polskiej ze szpinakiem i z serem Camembert
Sznycel drobiowy w panierce z orzechów podana z sosem żurawinowym
Soczysty filet z kurczaka zapiekany pod mozzarellą z pomidorami
Tradycyjny złocisty schab panierowany
Soczysty devolay nadziewany masełkiem lub serem
Delikatna karkówka wolno pieczona w sosie własnym z rozmarynem
Chłopskie bitki wieprzowe z szynki podane w pikantnym sosie lub sosie piwnym
Sakiewka drobiowa wypełniona po brzegi nadzieniem z mozzarellą
Dodatki skrobiowe – dwa do wyboru
Ziemniaki gotowane z masłem i koprem
Chrupiące cząstki ziemniaków pieczone w ziołach
Kolorowy ryż
Mix kasz
Kluski śląskie
Dodatki warzywne – dwa do wyboru
Warzywa gotowane z masełkiem
Kompozycja surówek sezonowych
Sałatka ze świeżych warzyw polana sosem vinegret
Kolacja – jedno danie do wyboru
Chrupiące udko kurczaka
Szaszłyki drobiowe
Faszerowane mięsem i ryżem papryki w sosie pomidorowym
Sakiewka drobiowa nadziewana pieczarkami i cebulą oraz zapieczona serem
Drobiowy strogonoff
Ciepły nocny posiłek – jedno danie do wyboru
Tradycyjny barszcz czerwony z pasztecikiem
Pikantna zupa gulaszowa
Tradycyjny żurek z jajkiem i białą kiełbasą
Aromatyczne flaczki na ostro podane z chrupiącą bagietką
Zupa rybna a’la Jachtowa
Przystawki zimne – dziesięć do wyboru
do przystawek zimnych podajemy: pieczywo oraz masło i oliwy smakowe
Schab pieczony ze śliwkami
Czosnkowe paluchy z ciasta drożdżowego
Galantyna z kurczaka
Galaretki drobiowe
Półmisek mięs pieczystych
Roladki szpinakowe z łososiem
Śledzie z pieprzem podane na pieczonym ziemniaku
Chrupiące sakiewki z ciasta francuskiego nadziane kurczakiem i szpinakiem
Chrupiące sakiewki z ciasta francuskiego nadziane szynką i serem
Cykoria faszerowana sałatką z kukurydzą i jajkiem
Pasztet z żurawiną
Pomidory z mozzarellą i pesto bazyliowym / szaszłyki caprese
Śledź w śmietanie
Śledź z cebulką
Śledź korzenny z kolorowym pieprzem
Wrapy z tortilli (z kurczakiem i mango, z łososiem i ogórkiem, z warzywami)
Ryba po grecku
Paprykarz a’la Jachtowa podawany na bagietce
Roladka szpinakowa
Roladki z szynki z nadzieniem chrzanowym
Carpaccio z buraka z serem kozim podane na rukoli
Jajka faszerowane
Tatar ze śledzia na grzance z sosem cytrynowym
Tartinki (z łososiem, pastą jajeczną, szynką parmeńską)
Paszteciki drożdżowe z sosem tzatziki
Marynowane warzywa
Sałatka jarzynowa
Sałatka ziemniaczana z ogórkiem kiszonym i czerwoną cebulą
Sałatka a’la grecka
Bukiet sałat z grillowanym kurczakiem, warzywami i sosem miodowo-musztardowym
Sałatka brokułowa z fetą i sosem czosnkowym
Bukiet sałat z pieczonym burakiem, kozim serem i pestkami dyni
Sałatka z gorgonzolą, gruszką i orzechami włoskimi
Słodki stół
Ciasta własnego wypieku (150 g/os) – jabłecznik, sernik, ciasto czekoladowe z kremem, ciasto z owocami
Ciasteczka bankietowe w ozdobnych słojach
Napoje
Woda niegazowana z cytrusami – bez ograniczeń
Kawa, herbata – bez ograniczeń
Wino musujące na powitanie gości weselnych
Oferta zawiera: menu, obsługę kelnerską, media, wystrój ( tj. wyposażenie sali, obrusy, skirtingi, pokrowce na krzesła, zastawę, serwety), parking, możliwość korzystania z tarasu widokowego oraz ogrodu (możliwa ceremonia zaślubin).
Dodatkowe informacje
W prezencie od Jachtowej otrzymują Państwo nocleg w Apartamencie Pary Młodej ze śniadaniem podanym do łóżka
Rabat na nocleg dla gości weselnych (baza noclegowa na 54 miejsc)
Czas trwania wesela - do 10 h (powyżej obowiązuje dodatek za obsługę nocną)
Dla dzieci w wieku od 3-10 lat oraz obsługi technicznej (tj. orkiestra, DJ, fotograf) rabat w wysokości 30 % za menu
Dzieci w wieku do 3 lat korzystające z Menu Pirat (talerzyk oraz co zrabują z talerza rodzica) – nieodpłatnie
Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą i zapraszamy serdecznie do Jachtowej
Menu Weselne I
Menu I
Powitanie Pary Młodej chlebem i solą oraz gości kieliszkiem wina musującego
Zupa - jedna do wyboru
Aromatyczny rosół królewski z własnoręcznie robionym makaronem
Krem z pomidorów z pesto bazyliowym i śmietaną
Krem z białych warzyw z chrupiącymi grzankami i chipsem marchewkowym
Danie główne - jedno do wyboru
Roladka z k...urczak zawijana w szynce polskiej ze szpinakiem i z serem Camembert
Sznycel drobiowy w panierce z orzechów podana z sosem żurawinowym
Soczysty filet z kurczaka zapiekany pod mozzarellą z pomidorami
Tradycyjny złocisty schab panierowany
Soczysty devolay nadziewany masełkiem lub serem
Delikatna karkówka wolno pieczona w sosie własnym z rozmarynem
Chłopskie bitki wieprzowe z szynki podane w pikantnym sosie
Sakiewka drobiowa wypełniona po brzegi nadzieniem z mozzarellą
Dodatki skrobiowe – 1 do wyboru
Ziemniaki gotowane z masłem i koprem
Chrupiące cząstki ziemniaków pieczone w ziołach
Kolorowy ryż
Mix kasz
Kluski śląskie
Dodatki warzywne – 1 do wyboru
Warzywa gotowane z masełkiem
Kompozycja surówek sezonowych
Sałatka ze świeżych warzyw polana sosem vinegret
Kolacja – 1 danie do wyboru
Chrupiące udko kurczaka
Szaszłyki drobiowe
Faszerowane mięsem i ryżem papryki w sosie pomidorowym
Sakiewka drobiowa nadziewana pieczarkami i cebulą oraz zapieczona serem
Drobiowy strogonoff
Ciepły nocny posiłek
Tradycyjny barszcz czerwony
Przystawki zimne - 7 do wyboru
do przystawek zimnych podajemy: pieczywo oraz masło i oliwy smakowe
Schab pieczony ze śliwkami
Czosnkowe paluchy z ciasta drożdżowego
Galantyna z kurczaka
Galaretki drobiowe
Półmisek mięs pieczystych
Roladki szpinakowe z łososiem
Śledzie z pieprzem podane na pieczonym ziemniaku
Chrupiące sakiewki z ciasta francuskiego nadziane kurczakiem i szpinakiem
Chrupiące sakiewki z ciasta francuskiego nadziane szynką i serem
Cykoria faszerowana sałatką z kukurydzą i jajkiem
Pasztet z żurawiną
Pomidory z mozzarellą i pesto bazyliowym / szaszłyki caprese
Śledź w śmietanie
Śledź z cebulką
Śledź korzenny z kolorowym pieprzem
Wrapy z tortilli (z kurczakiem i mango, z łososiem i ogórkiem, z warzywami)
Ryba po grecku
Paprykarz a’la Jachtowa podawany na bagietce
Roladka szpinakowa
Roladki z szynki z nadzieniem chrzanowym
Carpaccio z buraka z serem kozim podane na rukoli
Jajka faszerowane
Tatar ze śledzia na grzance z sosem cytrynowym
Tartinki (z łososiem, pastą jajeczną, szynką parmeńską)
Paszteciki drożdżowe z sosem tzatziki
Marynowane warzywa
Sałatka jarzynowa
Sałatka ziemniaczana z ogórkiem kiszonym i czerwoną cebulą
Sałatka a’la grecka
Bukiet sałat z grillowanym kurczakiem, warzywami i sosem miodowo-musztardowym
Sałatka brokułowa z fetą i sosem czosnkowym
Bukiet sałat z pieczonym burakiem, kozim serem i pestkami dyni
Sałatka z gorgonzolą, gruszką i orzechami włoskimi
Słodki stół
Ciasta własnego wypieku (150 g/os) – jabłecznik, sernik, ciasto czekoladowe z kremem, ciasto z owocami
Ciasteczka bankietowe w ozdobnych słojach
Napoje
Woda z cytrusami bez ograniczeń
Dodatkowo oferujemy:
Dodatkowe dania w trakcie wesela
Bigos staropolski z pajdą chleba
Krokiety
Aromatyczne leczo
Mini pizza fagottini
Turecke ciasto borek z ziemniakami/ z serem i szpinakiem/ z serem
Tarta ze szpinakiem i kozim serem/ z kurczakiem i suszonymi pomidorami
Krem z dyni z oliwą truflową
Krem z grzybów leśnych z kwaśną śmietaną
Zupa grzybowa z łazankami
Penne ze szpinakiem i łososiem w sosie śmietankowym
Penne z kurczakiem i podgrzybkami
Dodatkowe dania w trakcie wesela
Filet z kurczaka sous vide serwowane z gulaszem warzywnym
Filet z sandacza w sosie cytrynowym
Żeberka w sosie winnym
Żeberka w glazurze miodowej
Dorszowa roladka z fasolką
Zrazy
Krewetki na grillowanym ananasie z musem z avocado
Risotto z grzybami leśnymi
Rarytasy pierogowe
Stół wiejski
szynka wędzona, salceson biały, kaszanka, pasztet z pieprzem, boczek pieczony, kiełbasy domowe (3 rodzaje), chleb wiejski jasny, chleb z ziarnami, ogórki kiszone w kamionce, smalec z skwarkami i papryką/ pomidorem, smalec z skwarkami i cebulą, chrzan, musztarda, sos tatarski
Słodki stół Premium
4 rodzaje ciast bankietowych – 150 g/os (sernik, szarlotka, ciasto czekoladowe z kremem, ciasto z owocami), Desery: tiramisu, ptasie mleczko, kolorowe galaretki, Kinder Bueno, ciasteczka bankietowe w ozdobnych słojach, szaszłyki owocowe polane czekoladą
Candy Bar –
ciasteczka oraz cukierki w ozdobnych słojach, lizaki, pianki, pop-corn, mini gofry, szaszłyki owocowe polane czekoladą, domowa lemoniada, dekoracje
Dania Szefa Kuchni
Rostbef wołowy marynowany w musztardzie francuskiej ( ok. 2,5 kg)
Napoje
Napoje bez ograniczeń (soki 100 % - pomarańcz, jabłko, nektar z czarnej porzeczki )
Wódka biała (Żubrówka biała)
Wino włoskie półwytrawne czerwone/białe podane w karafkach
Wino włoskie półwytrawne czerwone/białe podane w beczce dębowej 3 l
Oferta zawiera: menu, obsługę kelnerską, media, wystrój ( tj. wyposażenie sali, obrusy, skirtingi, pokrowce na krzesła, zastawę, serwety), parking, możliwość korzystania z tarasu widokowego oraz ogrodu (możliwa ceremonia zaślubin).
Dodatkowe informacje
W prezencie od Jachtowej otrzymują Państwo nocleg w Apartamencie Pary Młodej ze śniadaniem podanym do łóżka
Rabat na nocleg dla gości weselnych (baza noclegowa na 54 miejsc)
Czas trwania wesela - do 10 h (powyżej obowiązuje dodatek za obsługę nocną)
Dla dzieci w wieku od 3-10 lat oraz obsługi technicznej (tj. orkiestra, DJ, fotograf) rabat w wysokości 30 % za menu
Dzieci w wieku do 3 lat korzystające z Menu Pirat (talerzyk oraz co zrabują z talerza rodzica) – nieodpłatnie
Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą i zapraszamy serdecznie do Jachtowej
Stół Wiejski
MAŁY STÓŁ WIEJSKI ( dla około 25 os.)
Karkówka pieczona pikowana czosnkiem - 1,75 kg
Boczek pieczony wiejski - 1,75 kg
Szynka wiejska wędzona - 1,75 kg
Salceson swojski - 1,75 kg
Kiełbasa sucha wędzona - 1,75 kg
Smalec domowy ze skwarkami - 1kg
Ogórki kiszone
Chleb wiejski
Chrzan tarty
Musztarda
Pikle
ŚREDNI STÓŁ WIEJSKI ( dla okoł...o 50 os. )
Karkówka pieczona pikowana czosnkiem - 3 kg
Boczek pieczony wiejski - 3 kg
Szynka wiejska wędzona - 3 kg
Schab pieczony - 3 kg
Pasztet z żurawiną - 3 kg
Salceson swojski - 3 kg
Kaszanka domowa - 3 kg
Kiełbasa sucha wędzona - 3 kg
Smalec domowy ze skwarkami - 2 kg
Ogórki kiszone
Chleb wiejski
Chrzan tarty
Musztarda
Pikle
DUŻY STÓŁ WIEJSKI ( dla około 100 os)
Karkówka pieczona pikowana czosnkiem - 5 kg
Boczek pieczony wiejski - 5 kg
Szynka wiejska wędzona - 5 kg
Schab pieczony - 5 kg
Pasztet z żurawiną - 5 kg
Salceson swojski - 5 kg
Kaszanka domowa - 5 kg
Kiełbasa sucha wędzona - 5 kg
Kabanosy - 5 kg
Boczek wędzony - 5 kg
Ogonówka - 5 kg
Smalec domowy ze skwarkami - 3 kg
Ogórki kiszone
Chleb wiejski
Chrzan tarty
Musztarda
Pikle
konferencja
• Wynajem sali konferencyjnej 45 m2
Ustawienie: teatralne – 40 osób, szkolne – 26 osób, podkowa – 18 osób
Wyposażenie: Rzutnik, ekran, flipchart,
• Wynajem sali konferencyjnej 165 m2
Ustawienie: teatralne – 149 osób, szkolne – 96 osób, podkowa – 66 osób
Wyposażenie: Rzutnik, ekran, flipchart
PRZERWA KAWOWA
I. Przerwa kawowa
...
(kruche ciasteczka, kawa, herbata, soki owocowe, woda mineralna)
II. Przerwa kawowa propozycja
(ciasto domowe, kruche ciasteczka, kawa, herbata, soki owocowe, woda mineralna)
USŁUGA GASTRONOMICZNA
I. Propozycja
Zupa / Danie główne
Napoje: woda mineralna
Co chcesz zlecić lub kupić?
Wybierz usługę, której potrzebujesz, aby złożyć zapytanie:
Imprezy i uroczystości
Organizacja wesel
Wyjazdy integracyjne
Organizacja imprez
Usługi gastronomiczne
Lokale gastronomiczne
Catering
Catering dla firm i instytucji
Catering na imprezy i święta
Usługi dla firmy, biura
Organizacja wyjazdów integracyjnych
Powiązane produkty i usługi:
Catering dietetyczny, Cukiernia, Dmuchańce, Firmy cateringowe, Fotograf, Gastronomia Szczecin, Animator dla dzieci Szczecin, Torty na zamówienie Szczecin, Torty weselne Szczecin, Urodziny dla dzieci Szczecin
O Firmie
Adres
Ulica
Lipowa, 5Kod pocztowy
71-734Miasto
SzczecinNIP
852-242-27-73Godziny pracy
Brak informacji
Preferowana forma kontaktu
e-mail, telefon
Obszar działania
Zachodniopomorskie, Lubuskie
Dane rejestrowe
Firma
Nazwa firmy
MARIS PIOTR PIETRUSZCZAK
Imię (pierwsze)
PIOTR
Drugie imię
PAWEŁ
Nazwisko
PIETRUSZCZAK
Data rozpoczęcia działalności
2011-08-04
NIP
8522422773
Regon
321090150
Siedziba
Kraj
Polska
Województwo
ZACHODNIOPOMORSKIE
Powiat
Szczecin
Gmina
Szczecin
Miejscowość
Szczecin
Kod pocztowy
71703
Ulica
ul. ks. Wacława Blizińskiego
Numer nieruchomości
10
Zakres działalności (PKD)
Kod PKD
Nazwa
5510Z
HOTELE I PODOBNE OBIEKTY ZAKWATEROWANIA
Przeważające PKD
7490Z
POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ PROFESJONALNA, NAUKOWA I TECHNICZNA, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
7120B
POZOSTAŁE BADANIA I ANALIZY TECHNICZNE
7112Z
DZIAŁALNOŚĆ W ZAKRESIE INŻYNIERII I ZWIĄZANE Z NIĄ DORADZTWO TECHNICZNE
5630Z
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW
5629Z
POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA
5621Z
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
5610B
RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
5610A
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
5520Z
OBIEKTY NOCLEGOWE TURYSTYCZNE I MIEJSCA KRÓTKOTRWAŁEGO ZAKWATEROWANIA
5210B
MAGAZYNOWANIE I PRZECHOWYWANIE POZOSTAŁYCH TOWARÓW
5040Z
TRANSPORT WODNY ŚRÓDLĄDOWY TOWARÓW
4669Z
SPRZEDAŻ HURTOWA POZOSTAŁYCH MASZYN I URZĄDZEŃ
4663Z
SPRZEDAŻ HURTOWA MASZYN WYKORZYSTYWANYCH W GÓRNICTWIE, BUDOWNICTWIE ORAZ INŻYNIERII LĄDOWEJ I WODNEJ
3315Z
NAPRAWA I KONSERWACJA STATKÓW I ŁODZI
3312Z
NAPRAWA I KONSERWACJA MASZYN
3311Z
NAPRAWA I KONSERWACJA METALOWYCH WYROBÓW GOTOWYCH
3012Z
PRODUKCJA ŁODZI WYCIECZKOWYCH I SPORTOWYCH
3011Z
PRODUKCJA STATKÓW I KONSTRUKCJI PŁYWAJĄCYCH