O nas
Nazywam się Izabela,
jestem związana z branżą gastronomiczną od prawie 10 lat. Zdobywałam doświadczenie w gastronomii i zarządzaniu w Szczecinie, Wrocławiu i Warszawie.
Świetnie rozumiem potrzeby dzisiejszego klienta, potrafię dopasować ofertę pod każdy rodzaj wydarzenia.
Współtworzyłam wiele gastronomicznych projektów, konceptów, eventów. Jestem laureatką wielu prestiżowych konkursów w branży gastronomicznej, między innymi: Lady Amarena, Havana Club Cocktail Grand Prix, Campari Academy.
Jeśli planujesz event który uwzględnia usługi gastronomiczne ale nie wiesz jak się za to zabrać lub po prostu szukasz podwykonawcy, napisz do mnie, znajdziemy rozwiązanie odpowiednie dla Ciebie.
jestem związana z branżą gastronomiczną od prawie 10 lat. Zdobywałam doświadczenie w gastronomii i zarządzaniu w Szczecinie, Wrocławiu i Warszawie.
Świetnie rozumiem potrzeby dzisiejszego klienta, potrafię dopasować ofertę pod każdy rodzaj wydarzenia.
Współtworzyłam wiele gastronomicznych projektów, konceptów, eventów. Jestem laureatką wielu prestiżowych konkursów w branży gastronomicznej, między innymi: Lady Amarena, Havana Club Cocktail Grand Prix, Campari Academy.
Jeśli planujesz event który uwzględnia usługi gastronomiczne ale nie wiesz jak się za to zabrać lub po prostu szukasz podwykonawcy, napisz do mnie, znajdziemy rozwiązanie odpowiednie dla Ciebie.
Opinie
Wykonawca nie ma jeszcze opinii.
Specjaliści z Twojej okolicy
Oferty
Wynajem sprzętu
od 50 zł
Zdarzają się eventy bezobsługowe na które klient potrzebuje jedynie wypożyczyć potrzebny sprzęt.
Zakupy
od 100 do 500 zł
Czasem klient chce zrobić potrzebne zakupy sam ale najczęściej woli oddać to w moje ręce aby finalny koszt zakupów był jak najmniejszy a ilości odpowiednio obliczone.
Obsługa imprezy
od 500 zł
Obsługa i koordynacja czyli wszystko to co dzieje się w trakcie eventu.
Organizacja i harmonogram imprezy
od 150 do 1000 zł
Szczegółowy harmonogram imprezy, planowanie budżetu, ułożenie menu
Wynajem sprzętu
od 50 zł
Zdarzają się eventy bezobsługowe na które klient potrzebuje jedynie wypożyczyć potrzebny sprzęt.
Obsługa imprezy
od 500 zł
Obsługa i koordynacja czyli wszystko to co dzieje się w trakcie eventu.
Zakupy
od 100 do 500 zł
Czasem klient chce zrobić potrzebne zakupy sam ale najczęściej woli oddać to w moje ręce aby finalny koszt zakupów był jak najmniejszy a ilości odpowiednio obliczone.
Organizacja i harmonogram imprezy
od 150 do 1000 zł
Szczegółowy harmonogram imprezy, planowanie budżetu, ułożenie menu
Oferuję wynajęcie podwykonawcy tj barmana, kucharza, kelnera (cena za godzinę)
od 50 do 150 zł
Czasem na event potrzebna jest profesjonalna osoba do obsługi, np barman który robi drinki, kucharz który przygotowuje posiłki i kelner który pilnuje aby wszystkie potrzeby gości zostały zaspokojone.
Co chcesz zlecić lub kupić?
Wybierz usługę, której potrzebujesz, aby złożyć zapytanie:
Catering
Catering dla firm i instytucji
Catering na imprezy i święta
Usługi gastronomiczne
Lokale gastronomiczne
Personel gastronomiczny do wynajęcia
Imprezy i uroczystości
Organizacja wesel
Organizacja imprez
Dekorowanie wnętrz
Powiązane produkty i usługi:
Animator dla dzieci, Aranżacja wnętrz, Catering, Fotograf, Projektowanie mieszkania Szczecin, Projektowanie wnętrz Szczecin, Torty Szczecin, Wypożyczalnia namiotów Szczecin, Zespół na wesele Szczecin
O Firmie
Adres
Ulica
Ku Słońcu 6/3Kod pocztowy
71-073Miasto
SzczecinNIP
8522681032Godziny pracy
Brak informacji
Preferowana forma kontaktu
e-mail, telefon
Obszar działania
Zachodniopomorskie, Niemcy
Dane rejestrowe
Firma
Nazwa firmy
Maniolo Ethnic Food IZABELA OLBRACHT
Imię (pierwsze)
IZABELA
Drugie imię
IRENA
Nazwisko
OLBRACHT
Data rozpoczęcia działalności
2022-04-02
NIP
8522681032
Regon
521662321
Siedziba
Kraj
Polska
Zakres działalności (PKD)
Kod PKD
Nazwa
5610B
RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Przeważające PKD
7022Z
POZOSTAŁE DORADZTWO W ZAKRESIE PROWADZENIA DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ I ZARZĄDZANIA
5630Z
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW
5629Z
POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA
5621Z
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
4711Z
SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH Z PRZEWAGĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH