Zobacz wszystkie (29)
O nas
Pracuję w gastronomii od 1999. W 2004 uzyskałem w Zgorzelcu tytuł Technika technologii żywienia ze specjalizacją w żywieniu zbiorowym.
Od 2008 roku zdobywałem doświadczenie w najlepszych restauracjach na wrocławskim rynku. Zasad rzemiosła i reguł Sztuki uczył mnie pan Jarosław Bugajski. Jeden z czołowych szefów kuchni Wrocławia, z ponad 40 letnim starzem.
Sam również pełniłem funkcję Szefa Kuchni w wielu restauracjach. W 2012 Byłem odpowiedzialny za otwarcie Chopper baru. Kultowego już miejsca spotkań na rynku.
Wygrałem dwukrotnie ogólnopolski konkurs gastronomiczny dla szefów kuchni sieci SPHINXA.
Brałem udział w wielu szkoleniach na terenie Polski i Europy. Współpracowałem z telewizją Polsat przy organizacji koncertu grupy Pink Floyd. Współpracowałem z ekipą cateringowa Pink Floyd podczas ich trasy Polsce.
Od 6lat zdobywam doświadczenie jako Sushi Chef w czołowych restauracjach serwujących kuchnie Japońską we Wrocławiu. Od kilku lat pracuję na własnej działalnosci.
Miałem przyjemność współpracować ze zdobywczynią 1 miejsca programu Master Chef, panią Beatą Śniechowską.
Pełniłem funkcję Szefa zmiany w jej autorskiej restauracji "Młoda Polska bistro i pianino", ogłoszonej wydarzeniem gastronomii wrocławskiej roku 2019.
Szkolenie z Sushi odbyłem pod okiem jednego z dwóch mistrzów tej sztuki, Artura Palij-sana. Szefa baru w najstarszej "suszarni" na rynku otwartej od 2005roku, "Sakana".
Obecnie organizuję kursy z przygotowywania Sushi z dojazdem do klientów. A także świadczę szeroką gamę specjalistycznych usług gastronomicznych.
Obecnie znów w Zgorzelcu, szukam ciekawych ofert.
Od 2008 roku zdobywałem doświadczenie w najlepszych restauracjach na wrocławskim rynku. Zasad rzemiosła i reguł Sztuki uczył mnie pan Jarosław Bugajski. Jeden z czołowych szefów kuchni Wrocławia, z ponad 40 letnim starzem.
Sam również pełniłem funkcję Szefa Kuchni w wielu restauracjach. W 2012 Byłem odpowiedzialny za otwarcie Chopper baru. Kultowego już miejsca spotkań na rynku.
Wygrałem dwukrotnie ogólnopolski konkurs gastronomiczny dla szefów kuchni sieci SPHINXA.
Brałem udział w wielu szkoleniach na terenie Polski i Europy. Współpracowałem z telewizją Polsat przy organizacji koncertu grupy Pink Floyd. Współpracowałem z ekipą cateringowa Pink Floyd podczas ich trasy Polsce.
Od 6lat zdobywam doświadczenie jako Sushi Chef w czołowych restauracjach serwujących kuchnie Japońską we Wrocławiu. Od kilku lat pracuję na własnej działalnosci.
Miałem przyjemność współpracować ze zdobywczynią 1 miejsca programu Master Chef, panią Beatą Śniechowską.
Pełniłem funkcję Szefa zmiany w jej autorskiej restauracji "Młoda Polska bistro i pianino", ogłoszonej wydarzeniem gastronomii wrocławskiej roku 2019.
Szkolenie z Sushi odbyłem pod okiem jednego z dwóch mistrzów tej sztuki, Artura Palij-sana. Szefa baru w najstarszej "suszarni" na rynku otwartej od 2005roku, "Sakana".
Obecnie organizuję kursy z przygotowywania Sushi z dojazdem do klientów. A także świadczę szeroką gamę specjalistycznych usług gastronomicznych.
Obecnie znów w Zgorzelcu, szukam ciekawych ofert.
Opinie
Na Oferteo od 5 lat
5 gwiazdek 100%
4 gwiazdki 0%
3 gwiazdki 0%
2 gwiazdki 0%
1 gwiazdka 0%
498767
markValuePositive
Józef
S
2021-06-26 09:36:46.4287
-1
false
Zaangażowanie , profesjonalizm na wysokim poziomie . Osoba godna polecenia. J. Skowron
false
false
498678
markValuePositive
Józef
S
2021-06-25 20:32:00.118864
-1
false
Profesjonalizm, odpowiedzialność i duże doświadczenie. Sprawne zarządzanie pracą ludzi w kuchni, ciekawe pomysły, życzliwe podejście do innych oraz pogodne usposobienie.
Człowiek który robi to co lubi i fajnie mu to wychodzi.
Ma autorytet i na niego w pełni zasługuje.
Dlatego pociągnie każdy zespół i to ekspresowo.
Powodzenia Panie Dawidzie!
false
false
498294
markValuePositive
Macin
G
2021-06-24 14:31:33.990658
-1
false
Bardzo fajnie przeprowadzony pokaz robienia sushi na ogrodzie wśród grupy znajomych.
false
false
497067
markValuePositive
Krzysztof
J
2021-06-21 07:47:59.250544
-1
false
Szczerze polecam.
Świetna obsługa z miłą atmosferą, a do tego pełen profesjonalizm i wysoki poziom dań.
false
false
Specjaliści z Twojej okolicy
Oferty
Catering
Polska
- Wrocław
50.00 zł
Jestem kucharzem z 22letnim starzem. Pracuję na zlecenie przy organizacji imprez różnego rodzaju. Sprzedaję tylko usługi, pracuję w wyznaczonym miejscu na udostępnionych przez klienta produktach. Nie dowożę jedzenia na wynos. Nie pracuje za stawki godzinowe. Cateringu rozliczam od osoby w cenie 50zl/os. (Np. 300osob to 1500zl). Jestem ekspertem w d...ziedzinie kuchni polskiej, francuskiej, włoskiej a od 6lat zdobywam doświadczenie jako Sushi master.
Szkolenia z Sushi
Polska
- Wrocław
250.00 zł
Dojeżdżam do klientów z całym sprzętem potrzebnym aby przeprowadzić szkolenie z zakresu przygotowywania Sushi. Kurs trwa średnio 4h, następnie przygotowuję Catering dla uczestników z tego co przygotowali sami. Dodatkowo przygotowuje też poczęstunek dla wszystkich.
Serwowane Sushi jest zawszę w ilościach, za które w restauracji zapłacili by państwo... więcej niż wynosi koszt cateringu z kursem.
Cena 250zl osoby przy minimum 4 osobach. Kurs odbywa się we skazanym przez klienta miejscu. W przypadku większej liczby uczestników proszę pamiętać że pomieszczenie w którym będzie szkolenie musi posiadać odpowiednią ilość miejsca. (Min 0,5m blatu kuchennego na każdego uczestnika). Możliwa jest rotacja na stanowiskach.
Co chcesz zlecić lub kupić?
Wybierz usługę, której potrzebujesz, aby złożyć zapytanie:
Catering
Catering dla firm i instytucji
Catering na imprezy i święta
Catering dietetyczny
Imprezy i uroczystości
Organizacja wesel
Powiązane produkty i usługi:
Animator dla dzieci, Ciasta na zamówienie, Cukiernia, Gastronomia, Torty Wrocław, Torty weselne Wrocław, Zespół na wesele Wrocław
O Firmie
Adres
Ulica
ul.Kościuszki, 25Kod pocztowy
50-011Miasto
WrocławNIP
615-189-21-00Godziny pracy
Brak informacji
Preferowana forma kontaktu
e-mail, telefon
Obszar działania
Dolnośląskie
Dane rejestrowe
Firma
Nazwa firmy
DAWID MIESZAŁA
Imię (pierwsze)
DAWID
Drugie imię
STANISŁAW
Nazwisko
MIESZAŁA
Data rozpoczęcia działalności
2019-10-07
NIP
6151892100
Regon
384572492
Siedziba
Kraj
Polska
Województwo
DOLNOŚLĄSKIE
Powiat
zgorzelecki
Gmina
Zgorzelec
Miejscowość
Zgorzelec
Kod pocztowy
59900
Ulica
ul. Francuska
Numer nieruchomości
28
Numer lokalu
10
Zakres działalności (PKD)
Kod PKD
Nazwa
1085Z
WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ
Przeważające PKD
4711Z
SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH Z PRZEWAGĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH
4617Z
DZIAŁALNOŚĆ AGENTÓW ZAJMUJĄCYCH SIĘ SPRZEDAŻĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH
5610A
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
5621Z
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)