O nas
Firma "Dan Mar" Marek Daniel, z siedzibą w Mysłowicach, specjalizuje się w usługach cateringowych. Działa na rynku od maja 1997 roku, co pozwoliło jej zgromadzić znaczące doświadczenie w branży.
W ofercie firmy znajduje się szeroka gama usług, obejmujących przygotowanie posiłków na różne okazje, takie jak bankiety, wesela, imprezy firmowe oraz przyjęcia okolicznościowe. "Dan Mar" dba o to, aby dostosowywać się do zmieniających się potrzeb klientów, co owocuje innowacyjnością w komponowaniu menu oraz podnoszeniem standardów obsługi.
Usługi cateringowe są świadczone przede wszystkim w powiecie Mysłowice, gdzie firma zdobyła uznanie wśród odbiorców. Dodatkowo, "Dan Mar" zapewnia wysoką jakość obsługi, co stanowi integralną część jej działalności.
W ofercie firmy znajduje się szeroka gama usług, obejmujących przygotowanie posiłków na różne okazje, takie jak bankiety, wesela, imprezy firmowe oraz przyjęcia okolicznościowe. "Dan Mar" dba o to, aby dostosowywać się do zmieniających się potrzeb klientów, co owocuje innowacyjnością w komponowaniu menu oraz podnoszeniem standardów obsługi.
Usługi cateringowe są świadczone przede wszystkim w powiecie Mysłowice, gdzie firma zdobyła uznanie wśród odbiorców. Dodatkowo, "Dan Mar" zapewnia wysoką jakość obsługi, co stanowi integralną część jej działalności.
Opinie
Wykonawca nie ma jeszcze opinii.
Co chcesz zlecić lub kupić?
Wybierz usługę, której potrzebujesz, aby złożyć zapytanie:
Usługi gastronomiczne
Catering
O Firmie
Adres
Ulica
ŻytniaKod pocztowy
41-412Miasto
MysłowiceNIP
222-047-97-15Godziny pracy
Brak informacji
Preferowana forma kontaktu
e-mail, telefon
Obszar działania
Dane rejestrowe
Firma
Nazwa firmy
"DAN MAR" MAREK DANIEL
Imię (pierwsze)
MAREK
Drugie imię
BERNARD
Nazwisko
DANIEL
Data rozpoczęcia działalności
1997-05-01
NIP
2220479715
Regon
273458470
Siedziba
Kraj
Polska
Województwo
ŚLĄSKIE
Powiat
Mysłowice
Gmina
Mysłowice
Miejscowość
Mysłowice
Kod pocztowy
41412
Poczta
Mysłowice
Ulica
ul. Żytnia
Numer nieruchomości
N/N
Zakres działalności (PKD)
Kod PKD
Nazwa
5621Z
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
Przeważające PKD