Podany adres e-mail nie jest powiązany
z żadnym zapytaniem.

Bistro 15.7

Wiadomość została wysłana

Trzymaj rękę na pulsie! Wykonawca
niedługo
powinien się z Tobą
skontaktować.

Wiadomość do:

O specjaliście

Witamy serdecznie ,
chcielibyśmy zaoferować Państwu nasz produkt własnej roboty. Jesteśmy małą lokalną firmą która produkuje domowe zapiekanki ,które są robione od a do z przez Nas . Zapiekanki mają minimum 50cm długości z własnym farszem z pieczarek oraz cebulki( jest to nasza tajna receptura od kilkunastu lat). Zapiekanki są posypane oryginalnym włoskim serem mozzarella a nie jakąś tanią podróbką,chyba że ktoś woli ser gouda(nie seropodobna podróbka),takim również możemy posypać.
Zaufało nam już kilka sklepów oraz punktów gastronomicznych i bardzo chwalimy sobie naszą współpracę
Wystarczy że skosztujesz raz a już nigdy więcej nie będziesz szukał innych zapiekanek,dostawców czy producentów.
Możliwa obsługa dużych eventów ,imprez okolicznościowych,imprez firmowych. Dysponujemy swoimi własnymi piecami kwarcowymi renomowanej francuskiej firmy,a także roller grillami do parówek.
Robimy : zapiekanki ,hot dog'i,bułeczki drążone, koftę grecką.
Zapraszamy do współpracy wszystkich chętnych.

Branża

Obszar działania

Pomorskie

Opinie

Brak opinii 0 opinii

Jesteś zadowolonym Klientem firmy?

Dodaj opinię

Otrzymaj bezpłatną wycenę

od specjalistów takich jak Bistro 15.7
Wykonanie jakich wyrobów chcesz zlecić?

Kontakt

Formularz kontaktowy

captchaImage
Następny obraz
Klikając w przycisk „Wyślij” wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez Oferteo S.A., która będzie ich Administratorem. Mamy siedzibę we Wrocławiu (50‑559) przy ul. Świeradowskiej 51‑57/102A. Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe w celu zapewnienia komunikacji pomiędzy Tobą, a tym Dostawcą usług lub produktów, w tym poinformowania Dostawcy kto jest nadawcą wiadomości. Na wypadek rozstrzygania ewentualnych roszczeń lub sporów będziemy przechowywać Twoje dane przez 12 miesięcy. w ten sposób zabezpieczamy interesy Oferteo i wszystkich naszych Użytkowników. Gwarantujemy spełnienie Twoich praw wynikających z ogólnego rozporządzenia o ochronie danych (RODO) tj. prawo dostępu, sprostowania oraz usunięcia Twoich danych, ograniczenia ich przetwarzania, prawo do ich przenoszenia, prawo wniesienia sprzeciwu, niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji wyżej wymienionego celu. Więcej na temat sposobu, czasu przetwarzania i przekazywania Twoich danych osobowych oraz skarg, znajdziesz w Polityce Ochrony Prywatności.

Adres

Nadole Os Na Stoku 45, 84-250 Gniewino

WWW

bistro15.7@wp.pl

Telefon

888 ••• ••• Pokaż numer

Dane rejestrowe

Firma

Nazwa firmy EMILIA WIKAR
Imię (pierwsze) EMILIA
Drugie imię EDYTA
Nazwisko WIKAR
Data rozpoczęcia działalności 2017-06-06
NIP 5881971969
Regon 220250910

Siedziba

Kraj Polska
Województwo POMORSKIE
Powiat wejherowski
Gmina Gniewino
Miejscowość Nadole
Kod pocztowy 84250
Poczta Gniewino
Ulica ul. Osiedle na Stoku
Numer nieruchomości 45

Forma prawna

Kod i nazwa podstawowej formy prawnej 9 - Osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą
Kod i nazwa szczegółowej formy prawnej 099 - Osoby fizyczne prowadzące działalność gospodarczą
Kod i nazwa formy własności 214 - Własność krajowych osób fizycznych

Rejestracja

Data wpisu do bazy REGON 2017-06-07
Data powstania 2017-06-06
Data rozpoczęcia działalności 2017-06-06
Data zawieszenia działalności 2021-12-10

Zakres działalności (PKD)

Kod PKD Nazwa
5610B RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Przeważające PKD
5610A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
5630Z PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW

Jednostki lokalne

Regon Nazwa Adres
22025091000032 EMILIA WIKAR ul.Pomorska
Wejherowo
POMORSKIE
wejherowski
22025091000025 EMILIA WIKAR ul.Zamostna
Bolszewo
POMORSKIE
wejherowski

Dane zostaną pobrane i zaktualizowane w ciągu kilku minut.
W razie potrzeby prosimy o kontakt przez Formularz kontaktowy.