O nas
Arrivo to pizzeria, restauracja oraz firma cateringowa prowadzona przez Dawida Mikę, z siedzibą w Kobierzycach, w powiecie wrocławskim. Od momentu otwarcia w marcu 2001 roku, Arrivo stawia sobie za cel zapewnienie smacznych potraw z kuchni włoskiej oraz innych.nnW zakresie świadczonych usług Arrivo oferuje:n1. Pizzę w wielu nietypowych odsłonach, dostosowanych do preferencji klientów;n2. Menu uwzględniające różnorodne wymagania dietetyczne, w tym opcje wegetariańskie oraz bezglutenowe;n3. Catering na różnego rodzaju wydarzenia, takie jak wesela, urodziny czy spotkania firmowe, z możliwością personalizacji menu.nnArrivo dąży do zrozumienia unikalnych oczekiwań każdego klienta, co przekłada się na profesjonalną obsługę. Wysoka staranność w wykonywaniu zamówień oraz dążenie do współpracy opartej na wzajemnym zrozumieniu to kluczowe zasady tej firmy. Arrivo ma na celu zdobywanie zaufania klientów poprzez rzetelną i sumienną pracę, co sprawia, że klienci chętnie wracają.nnObszar działalności Arrivo obejmuje powiat wrocławski, co zapewnia łatwy dostęp do szerokiego grona klientów. Wzmacnia to ich zaangażowanie w lokalną społeczność, oferując smaczne jedzenie na wyciągnięcie ręki.
Opinie
Wykonawca nie ma jeszcze opinii.
Co chcesz zlecić lub kupić?
Wybierz usługę, której potrzebujesz, aby złożyć zapytanie:
Usługi gastronomiczne
Catering
O Firmie
Adres
Ulica
Spółdzielcza 9Kod pocztowy
55-040Miasto
KobierzyceNIP
912-133-29-64Godziny pracy
Brak informacji
Preferowana forma kontaktu
e-mail, telefon
Obszar działania
Dane rejestrowe
Firma
Nazwa firmy
ARRIVO DAWID MIKA
Imię (pierwsze)
DAWID
Nazwisko
MIKA
Data rozpoczęcia działalności
2001-04-01
NIP
9121332964
Regon
932644061
Siedziba
Kraj
Polska
Województwo
DOLNOŚLĄSKIE
Powiat
wrocławski
Gmina
Kobierzyce
Miejscowość
Kobierzyce
Kod pocztowy
55040
Poczta
Kobierzyce
Ulica
ul. Spółdzielcza
Numer nieruchomości
9
Zakres działalności (PKD)
Kod PKD
Nazwa
5610A
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Przeważające PKD
4511Z
SPRZEDAŻ HURTOWA I DETALICZNA SAMOCHODÓW OSOBOWYCH I FURGONETEK
5520Z
OBIEKTY NOCLEGOWE TURYSTYCZNE I MIEJSCA KRÓTKOTRWAŁEGO ZAKWATEROWANIA
5610B
RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
5621Z
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)