Podany adres e-mail nie jest powiązany
z żadnym zapytaniem.

Czy to jest Twoja firma?

Akademia Sztuki Kulinarnej Anmark Pierzak Teresa, Buchacz Andrzej,Pierzak Gabriel Sp.J.

Wiadomość została wysłana

Trzymaj rękę na pulsie! Wykonawca
niedługo
powinien się z Tobą
skontaktować.

Wiadomość do:

O specjaliście

Firma dostarcza produkty w branżach Catering Sosnowiec

Opinie

Brak opinii 0 opinii

Jesteś zadowolonym Klientem firmy?

Dodaj opinię

Powiązane produkty i usługi: Catering

Kontakt

Adres

Baczyńskiego 14, 41-203 Sosnowiec

WWW

anmak-catering.com.pl

Telefon

(32 ••• ••• Pokaż numer

Dane rejestrowe

Firma

Nazwa firmy AKADEMIA SZTUKI KULINARNEJ "ANMARK" BUCHACZ ANDRZEJ, PIERZAK GABRIEL SPÓŁKA JAWNA W LIKWIDACJI
Data rozpoczęcia działalności 1992-09-01
NIP 6440011034
Regon 271587972

Siedziba

Kraj Polska
Województwo ŚLĄSKIE
Powiat Sosnowiec
Gmina Sosnowiec
Miejscowość Sosnowiec
Kod pocztowy 41203
Poczta Sosnowiec
Ulica ul. Krzysztofa Kamila Baczyńskiego
Numer nieruchomości 14

Forma prawna

Kod i nazwa podstawowej formy prawnej 2 - Jednostka organizacyjna niemająca osobowości prawnej
Kod i nazwa szczegółowej formy prawnej 118 - Spółki jawne
Kod i nazwa formy własności 214 - Własność krajowych osób fizycznych

Rejestracja

Organ rejestrowy SĄD REJONOWY KATOWICE-WSCHÓD W KATOWICACH, VIII WYDZIAŁ GOSPODARCZY KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO
Rodzaj rejestru lub ewidencji 138 - REJESTR PRZEDSIĘBIORCÓW
Data powstania 1992-09-01

Zakres działalności (PKD)

Kod PKD Nazwa
5621Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
Przeważające PKD
7312D POŚREDNICTWO W SPRZEDAŻY MIEJSCA NA CELE REKLAMOWE W POZOSTAŁYCH MEDIACH
7312C POŚREDNICTWO W SPRZEDAŻY MIEJSCA NA CELE REKLAMOWE W MEDIACH ELEKTRONICZNYCH (INTERNET)
7312B POŚREDNICTWO W SPRZEDAŻY MIEJSCA NA CELE REKLAMOWE W MEDIACH DRUKOWANYCH
7312A POŚREDNICTWO W SPRZEDAŻY CZASU I MIEJSCA NA CELE REKLAMOWE W RADIO I TELEWIZJI
7311Z DZIAŁALNOŚĆ AGENCJI REKLAMOWYCH
6820Z WYNAJEM I ZARZĄDZANIE NIERUCHOMOŚCIAMI WŁASNYMI LUB DZIERŻAWIONYMI
5630Z PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW
5629Z POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA
5610A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
5520Z OBIEKTY NOCLEGOWE TURYSTYCZNE I MIEJSCA KRÓTKOTRWAŁEGO ZAKWATEROWANIA
1013Z PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO

Dane zostaną pobrane i zaktualizowane w ciągu kilku minut.
W razie potrzeby prosimy o kontakt przez Formularz kontaktowy.

Otrzymaj bezpłatną wycenę

od specjalistów takich jak Akademia Sztuki Kulinarnej Anmark Pierzak Teresa, Buchacz Andrzej,Pierzak Gabriel Sp.J.