Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Adam
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: Ketogeniczna
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: za 2-3 miesiące
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: średniej klasy
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: Dieta podstawowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety: Nie
Alergia: brak
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety: .
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 71 i więcej
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 1
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: bezglutenowa, cukrzycowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: dziecięcym
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety: niskowęglowodanowa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: bezbiałkowa, bezglutenowa, cukrzycowa
Alergia: buraki, mleko, wołowinę, ziemniaki
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: cukrzycowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: wysokiej...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 8
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
ISKRA Anna Iskierka
Polecam domowe ;
Kanapki tradycyjne, bankietowe.
Obiady - Polędwiczki z sosem grzybowym dod. do uzg. - Rolada wołowa w sosie własnym z kluskami śląskimi i modro kapusta.
Pierogi z mięsem,...
|
JKGASTRO Kamil Jabczyński
Specjalizujemy się w przygotowywaniu różnorodnych dań, przekąsek, przerw kawowych na eventy firmowe, imprezy plenerowe, spotkania biznesowe, spotkania rodzinne.
Na zlecone wydarzenia najczęściej...
|
Bistro Finezjia
Dla Was oferujemy:
Najlepsza kuchnia regionalna.
Lokalny produkty.
Pyszne jedzenie według starych receptur.
Przystępne ceny i szybkość obsługi.
Catering.
Obsługa imprez od...
|
TATIN Bistro
Tatin Bistro – Francuskie smaki w sercu Nadodrza
Zlokalizowane na parterze nowoczesnego budynku kliniki Medicus przy placu Strzeleckim, bistro Tatin zza szyby wygląda jak niepozorna kawiarenka. W ciepłym, ale eleganckim wnętrzu, w którym dominuje naturalne drewno, od...
|
Pici Projekt Grzelczak Wilman Sp. J
PICI PASTA to autorski koncept kulinarny. Gotujemy sezonowo, na bazie składników z naszego ogródka. Wszystko, czego skosztujesz w PICI tworzone jest wyłącznie przez nas - makarony, pieczywo, przetwory. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w organizacji...
|
Partyfood
Jesteśmy na rynku od 2005 roku.
Nasza specjalność to catering w tym również cateing dietetyczny, catering na uroczystości, spotkania - bez ograniczeń jeśli chodzi o wielkość,
na terenie woj....
|
A&A Foremski Organizajca imprez okolicznościowych
Jesteśmy nową rozwijającą się firmą zajmującą się organizacją wszystkiego rodzaju imprez okolicznościowych rozpoczynając od ślubów poprzez bankiety i imprezy urodzinowe oraz kończąc na tym czego nikt nie lubi czyli organizacji styp. Dysponujemy szerokim wachlarzem sal oraz innych obiektów imprezowych....
|
FUH ANMAR ANETA BERNADZIK
Jesteśmy firmą, która działa na rynku od 2001 roku.
Chcemy, aby przygotowywane przez nas posiłki były nie tylko zdrowe ale także smaczne. Wiemy, jak ważne są surowce z których gotujemy dlatego też starannie wybieramy naszych dostawców. Dobry produkt jest podstawą gotowania.
Dowieziemy na czas ciepłe i smaczne domowe pos...
|
RAFPAL Rafał Szczepane
Nasza firma powstała w 2010 roku przede wszystkim z myślom o wielbicielach dobrej herbaty.
Nasza marką sztandarową jest Ahmad Tea London. Z czasem naszą ofertę rozszerzyliśmy na inne artykuły spożywcze znanych marek takich jak...
|
Modne Bistro
OFERUJEMY WYJĄTKOWE WARUNKI WSPÓŁPRACY I BARDZO KORZYSTNE CENY. KAŻDY KLIENT DECYDUJĄCY SIĘ NA WSPÓŁPRACĘ Z NASZĄ FIRMA JEST PRZEKONANY O NAJLEPSZYM WYBORZE.
OBSŁUGUJEMY FIRMY ODPOWIEDZIALNE ZA WYŻYWIENIE SWOICH PRACOWNIKÓW, ORAZ UCZESTNIKÓW ZDARZEŃ I SZKOLEŃ PRZEZ NICH ORGANIZOWANYCH....
|
Liczba wyświetleń strony: 8 |