Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Agata
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: bezglutenowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: wysokiej klasy
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: Standardowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: wysokiej klasy
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wegetariańska/wegańska, wysokoproteinowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: papryka
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: bezglutenowa
Alergia: Kokos, oliwki
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: Pieczarki ryby
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Twój Styl... Twoje Wnętrze... Mieszkaj Pięknie...
Twój Styl...
Twoje Wnętrze...
Mieszkaj Pięknie ! ! !
Kompleksowe prace budowlane:
ocieplenia,remon ty,wykończenia i aranżacje wnętrz :
* Domy
* Mieszkania
* Biura
* Lokale
Dołącz do grona naszych zadowolonych klientów :)
Służymy fachowym doradztwem i profesjonalnym wykon...
|
Radosław Wierzbicki Firma handlowo-Usługowa "NEW AGE",Restauracja dużo dobrego
Wykonujemy prace od 2013.
Nasza branża to catering, obsługa imprez okolicznościowych, dostarczanie posiłków całodobowych do domu starców, kuchnia polska.
Obszar, na którym obsługujemy Klientów to powiaty wołowski i lubiński....
|
Pizzeria Babilon
Z pizzerii Babilon dowozimy zamówienia na różnych obszarach w Krakowie.
Naszą pizzę wyróżniaa świeżość i najwyższa jakość składników.
W naszym...
|
Margot
Od lat specjalizujemy się w wytwarzaniu tradycyjnych produktów.
Nasza manufaktura specjalizuje się głównie w produkcji ręcznie robionych konfitur.
Na bazie naszych produktów...
|
Gastro Center Dariusz Derela
Gastro Center to obsługa cateringowa na bankietach, konferencjach, weselach, imprezach plenerowych - głównie w Warszawie i jej okolicach. GC zapewnia również wsparcie na każdym etapie współpracy:...
|
Maziej-Catering
Od 2003r. Firma Maziej-Catering jest ekspertem w dziedzinie żywienia zbiorowego o najwyższej jakości, zachowując przy tym konkurencyjne ceny.
Potrawy przygotowane są ze świeżych, naturalnych produktów od najlepszych dostawców z całej Polski.
W ofercie firmy jest również możliwość dowozu posiłków regeneracyjnyc...
|
Chata Smaku Mateusz Kuligowski
Wachlarz usług firmy obejmuje imprezy okolicznościowe, catering.
Wykonujemy zlecenia od 2016 roku.
Nasze usługi świadczymy w Lesznie.
Zależy...
|
Groszek Catering
Witam, mam przyjemność zaoferować Państwu swoje usługi w zakresie organizowania wyżywienia na wszelkiego rodzaju imprezach okolicznościowych. Jeśli nie posiadają Państwo czasu i pomysłu na przygotowanie potraw, zadzwońcie koniecznie do mnie!
Przygotuję: komunię, chrzciny, wieczory panieńskie i kawalerskie, imieniny, urodziny, kolację dla znajomy...
|
MIRABILE DICTU
Organizuję:
-imprezy firmowe
-eventy
-spotkania integracyjne
-koncerty
-pikniki
-bale urodzinowe i kernawałowe
- imprezy na świeżym powietrzu
- spotkania z ciekawymi ludźmi
-...
|
UFAX
Zamierzasz kupić mieszkanie lub dom. Wybór jest ogromny. Jak nie dać się zwieść pozorom? Przed podjęciem ostatecznej decyzji o zakupie, zazwyczaj mamy kilka opcji wyboru.
Wykonamy pełną analizę i ocenę każdej z wybranej nieruchomości pod kontem lokalizacji.Zapewniamy naszym klientom profesjonalną obsługę i...
|
Kulinaria weselna "ABSURD" Owsianka Grzegorz
Jesteśmy firmą nastawioną na spełnianie Państwa oczekiwań i w związku z tym wiemy jak olbrzymiego znaczenia nabiera odpowiednia oprawa gastronomiczna całej uroczystości np. weselnej. Jesteśmy kreatywni i niezawodni a do każdego...
|
DUET Renata Pietrasiewicz-Heliniak
Firma DUET Renata Pietrasiewicz - Heliniak
oferuje dania kuchni polskiej i regionalnej.Aktualnie prowadzi Bufet studencki Wyzszej Szkoly Inzynieryjno-Ekonomicznej w Rzeszowie. Obsluguje zgodnie z zamowieniami klientow indywidualnych,firmy i instytucje. Z uslug firmy korzysta uczelnia....
|
Liczba wyświetleń strony: 12 |