Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Maciej
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: średniej klasy
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 71 i więcej
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: cukrzycowa, niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Rodzaj współpracy: Firma potrzebuje Podwykonawcy
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety: wysokoproteinowa, niskotłuszczowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: bezglutenowa, wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: Hashimoto
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 71 i więcej
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 6
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: bezglutenowa, niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 71 i więcej
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Remark
W naszej ofercie znajdziecie Państwo obiady tradycyjne i wegetariańskie. Co tydzień proponujemy nowe menu. Organizujemy bankiety, uroczystości rodzinne, pikniki,imprezy...
|
Ciabbatta Catering
Kompleksowa obsługa gastronomiczna imprez i wydarzeń towarzyskich to dla nas „bułka z masłem”. Od 2009 roku przygotowujemy oprawy kulinarne bankietów, imprez firmowych, spotkań biznesowych, przyjęć...
|
Bar restauracyjny KOGA
W przeciągu całego roku organizujemy wszelkiego typu imprezy okolicznościowe - wieczory panieńskie i kawalerskie, urodziny, imieniny, 18-tki, bankiety, stypy, chrzciny, komunie i innego typu przyjęcia.
Swoim gościom oferujemy przepyszną kuchnię, bogate menu alkoholi i ciekawy wystrój lokalu. Poza tym dysponujemy także...
|
Catering Weselny
Catering weselny należący do Prestige hand service - Team działa od 2005 roku i ciągle ulepszamy ofertę dla naszych klientów. Działamy głównie w powiatach cieszyńskim oraz bielskim w województwie śląskim. Posiadamy referencje z wysoko kategoryzowanych hoteli oraz z instytucji państwowych....
|
Restauracja Domek Smaków
Restauracja Domek Smaków mieszcząca się w Gliwicach-Sośnicy zajmuje się profesjonalną obsługą w zakresie cateringu do firm jak i osób prywatnych, posiłków regeneracyjnych dla pracowników, korytek mięsnych, obiadów abonamentowych oraz organizacją wszelkich imprez okolicznościowych.
Dysponujemy salą o pięknym, klimatycznym wnętrzu, które jest w sta...
|
Kebej Bożena
Firma „Ubój zwierząt rzeźnych i sprzedaż mięsa” zajmuje się skupem zwierząt, ich ubojem oraz sprzedażą gotowego mięsa. Na rynku jesteśmy obecni od 1992 roku. Skupujemy bydło oraz cielęta. W sprzedaży posiadamy ćwierci wołowe, podroby, tusze wołowe, tusze cielęce, tłuszcze oraz skóry wołowe i cielęce....
|
Aluśka Alina Wszelaczyńska-Żuk
Witam,
Zajmujemy się przygotowywaniem śniadań oraz cateringów dla firm oraz osób prywatnych . Obsługujemy sklepy jak i maszyny vendingowe .
Nasze menu znajdziecie Państwo na stronie...
|
PRIME Eliza Byzdra-Mól
Specjalizujemy się w obsłudze gastronomicznej podczas eventów, konferencji, imprez firmowych i rodzinnych. Oferujemy usługi na najwyższym, profesjonalnym poziomie. Impreza z naszym udziałem gwarantuje niezapomniane wrażenia. Jako jedyni posiadamy mobilny wózek ze specjalną maszyną do mieszania lodów na oczach klienta, gwarantując...
|
JM Kasprzak
Zajmujemy się działalnością transportowa,dysponujemy busem 8 osobowym lub ciężarowym ładunek 1t+laweta lub przyczepa do 2t.Transportujemy auta,towary i inne ładunki,oferujemy usługi w zakresie przewozu osób.Ceny usług do ustaleń i negocjacji.Zapraszamy do kontaktu tel: Jacek Kasprzak bądź email: jaco_lbn@w...
|
Miriam Maria Janowska
W ramach działalności oferujemy catering dla firm i instytucji, catering okolicznościowy, dostarczanie obiadów dla pracowników firm i na budowy, lunche, kanapki.
Realizujemy zlecenia od 2012. Teren działania firmy to województwo mazowieckie, Warszawa. Wystarczy, że...
|
Firmy cateringowe Częstochowa - Kulinaria Catering Cichoccy
Kulinaria Catering Cichoccy - nie jesteśmy tylko zwykła firma cateringowa - to rodzinna działalność budowana przez wykwalifikowany zespół z wieloletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej. Do każdej...
|
BLACK & WHITE CATERING
Firma Black and White Catering proponuje Państwu współpracę w zakresie kompleksowej obsługi następujących imprez:
IMPREZY FIRMOWE - PRZERWY KAWOWE, SZKOLENIA, PRZYJĘCIA ŚWIĄTECZNE, OBSŁUGA KONFERENCJI
BANKIETY - KOKTAIL PARTY, GALE, UROCZYSTE KOLACJE
IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE -...
|
PIKNIK
Nasza firma zajmuję się głuwnie gastronomiją ,gotujemy potrawy z kuchni Polskej,Amerykańskej,Ukrainskej,Gruzinskiej,Europejskiej,robimy kateringy imprezowe oraz...
|
Hotel i Restauracja Nowy Dwór w Świlczy, Rzeszów
Trzygwiazdkowy Hotel i Restauracja Nowy Dwór z siedzibą w Świlczy to "bliźniacza" placówka Hotelu o tej samej nazwie, mieszczącego się w Zaczerniu pod Rzeszowem. W lokalu mieszczą...
|
Food Luuz PartyBox & Catering
Zachwycamy smakiem i sposobem podania
Pyszne jedzenie to podstawa naszego cateringu.
Posiadamy nowoczesne centrum cateringowe z kuchniami bankietowymi, kuchnią centralną i chłodniami w których możemy przygotować jedzenie najwyższej ...
|
Kura Domowa Bistro
Jesteśmy firmą działającą na rynku już od kilku lat. Naszą specjalnością są obiady domowe w wersji fit, obiady dla firm, catering oraz catering dietetyczny. Nasze usługi świadczymy w Białymstoku i...
|
Broadway Club & Restaurant
Dwupoziomowy klub muzyczny i restauracja/pub w centrum Zamościa, 4 minuty pieszo na Stare Miasto.
Górny poziom - klub muzyczny Broadway Club - otwarty w weekendy
Dolny poziom - klimatyczna pełna zieleni restauracja/pub Hollywood Caffee & Pub - otwarty każdego dnia bez poniedziałku
Nowoczesny, dwupoziomowy lokal z bardzo dużą przestrzenią do tańca...
|
KUŹNIA - HOTEL Klub Restauracja
Kuźnia to klub połączony z restauracją i hotelem. Króluje w nim muzyka lekka i taneczna. Na pewno nie usłyszycie tu techna, ani hip-hopu. Kuźnia powstała w 1995 roku jako klub młodzieżowy. Tyklo przez...
|
Liczba wyświetleń strony: 1 |