Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Karol
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa, wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: 2024-11-01
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, środa, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
Dodatkowe informacje: Bartłomiej Jaje
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: Laktoze
Dni: niedziela, poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrzymanie wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wegetariańska/wegańska, niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa, wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: keto
Alergia: brak
Dni: niedziela, sobota
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: 2021-01-21
Dodatkowe...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: cukrzycowa, niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Restauracja Brzozowy Gaj
Restauracja Brzozowy Gaj to wyjątkowe miejsce, gdzie zasmakować mogą Państwo w daniach przygotowanych według tradycyjnych receptur kuchni polskiej. Niezwykły wystrój i lokalizacja na krakowskim Kazimierzu...
|
Restauracja "Droga 226" Paweł Szarowicz
Restauracja bazuje na naturalnych i zdrowych produktach od lokalnych dostawców. Specjalizujemy się w kuchni polskiej, jak i produktach z grilla. W naszej ofercie posiadamy potrawy serwowane na kamieniach wulkanicznych. Prowadzimy również usługi cateringowe, dostosowujemy się do wymagań i...
|
PPHU Rarytas M.A. Chrukin
Jesteśmy producentem wyrobów garmażeryjnych produkowanych bez jakichkolwiek konserwantów , w tradycyjny sposób . Dostarczamy swoje produkty na terenie woj. śląskiego małopolskiego i świętokrzyskiego. Działalność rozpoczęliśmy w 1997 r.Oferujemy...
|
Restauracja ToTu
Restauracja To-Tu po krótkiej przerwie ponownie otwarta!!!
Kucharz z wieloletnim doświadczeniem w branży proponuje Państwu tradycyjne dania kuchni polskiej, zdrowe jedzenie ,bez konserwantów
przyrządzane codziennie...
|
otoCatering
Firma otoCatering istnieje od 2013 roku, po przekształceniu Restauracji "Na Zakręcie". Dewizą założycieli jest JAKOŚĆ, którą Konsumenci dostrzegą w serwowanych posiłkach oraz poziomie świadczonych usług.
Przygotowywane dania stwarzane są z...
|
Qnik Anna Franaszek
Główny zakres naszej działalności to eventy, catering i organizacja imprez - to mój świat dzielenia się dobrymi emocjami. Realizujemy zlecenia od 2014....
|
Malwi-Cafe
Oferujemy możliwość przygotowania małego przyjęcia do 25 -osób na różne uroczystości jak równierż posiadamy w ciągłej ofercie szeroki wybór ciast domowych jak i nie typowych zamówień .Do dyspozycji klijentów... mamy szeroki wybór gofrów z...
|
Food Catering&Lunch
Realizujemy zlecenia od 2014.
W ramach działalności wykonujemy catering domowy, przerwy kawowe, finger food, kanapki bankietowe, lunch dla firm.
Firma obsługuje Poznań, Przeźmierowo,...
|
ARRUBA P.W. PIOTR KURLEJ
Restauracja zajmująca się usługami cateringowymi, piknikami, eventami, grillami itp. Nasi klienci to zarówno firmy jak i osoby prywatne. Specjalizujemy się w usługach gastronomicznych na wysokim poziomie. Dowieziemy Wasze zamówienie własnym transportem pod wskazany adres. Działamy w...
|
Łukasz Pieprzyca Gastrocaterinfo
Zapraszamy do kontaktu, jeżeli potrzebujesz ofert w zakresie otwarcia restauracji.
Realizujemy prace od 2000.
Jesteśmy dostępni dla Klientów na terenie...
|
WenderEDU Business Center
WenderEDU Business Center jest nową instytucją na wrocławskim rynku, skupiającą wokół siebie różnorodne aktywności biznesowe. Nasze Centrum świadczy usługi wynajmu sal na wszelakiego rodzaju szkolenia, konferencje, narady biznesowe,...
|
HACCP POZNAN
CERTYFIKOWANY AUDITOR WEWNĘTRZNY SYSTEMÓW ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ I HACCP
ASYSTENT JAKOŚCI PCBC
Sporządzam dokumentację dla:
- żłobków,
- przedszkoli,
- restauracji,
- barów szybkiej obsługi,
- gastronomii mobilnej,
- hurtowni spożywczych,
- stołówek pracowniczych,
- zakładów przetwórstwa...
|
Bar Mleczny Jaśko
Bar Jaśko rozpoczął działalność w 2014 roku.
Po odniesionym sukcesie w roku 2016 roku udało się nam utworzyć dodatkowo dwie sale okolicznościowe o nazwie " A Nóż Widelec...".
Nasza specjalnością jest kuchnia polska, katering imprezowy, obsługa kateringu na spotkaniach firm...
|
Liczba wyświetleń strony: 23 |