Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Karol
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa, wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: 2024-11-01
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, środa, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
Dodatkowe informacje: Bartłomiej Jaje
...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 71 i więcej
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 6
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa, wysokoproteinowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: wysokiej...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: ...
|
SMAKOVNIA
Nasza działalność rozpoczęła się w 2015 roku. Nasza specjalność to usługi cateringowe dla firm i osób prywatnych, na terenie woj. wielkopolskiego i nie tylko.
Wyróżniamy się:
• zbilansowanymi posiłkami skomponowanymi przez dietetyków,
• różnorodnością...
|
Restauracja ,, 4 PORY ROKU "
Restauracja 4 PORY ROKU już od dziewięciu lat ma zaszczyt gościć u siebie klientów z dziećmi. To one są inspiracją naszej działalności , staramy się aby czas u nas spędzony przez rodziców z pociechami był...
|
Kurcze Piórko
Witam, jesteśmy firmą, która zajmuje się organizowaniem każdego rodzaju przyjęć od podstaw oraz dostarczaniem śniadań oraz obiadów do firm. Obsługujemy również:
przyjęcia okolicznościowe, eventy, szkolenia itp, itd. Działamy na terenie całego Mazowsza. Nasza firma...
|
REMIZ Marek Modrzewski
Świadczymy kompleksową pomoc domową, a zakres wykonanych prac zależy od Państwa indywidualnych potrzeb i oczekiwań. Realizujemy jednorazowe zlecenia, a także jesteśmy otwarci na nawiązywanie stałej współpracy.
Skorzystaj z...
|
Time for cake sp z o. o
Zajmujemy się produkcją tradycyjnych domowych ciast z najlepszej jakości naturalnych składników. Korzystamy tylko i wyłącznie z prawdziwych surowców takich jak masło, świeże jaja czy owoce. nie dodajemy koncentratów, chemicznych ulepszaczy czy "przedłużaczy trwałości" Produkujemy również ciasta bezglutenowe, bez...
|
Drobnostka
Firma zajmuje się wykonywaniem zleceń dla Klientów indywidualnych i biznesowych. Działamy na obszarze Górnego...
|
Patrycja Kubiak
Świadczymy usługi na rynku od 2014. Nasz zakres działania to obsługa, catering, od małych spotkań do dużych imprez.
Nasze...
|
Mobil-System Piotr Strauch
SPRZEDAŻ CHŁODNII I MROŹNII VebaBox do transportu w kontrolowanej temperautrze (OD -20stopni do +25stopnie)
VebaBox to holenderskie przenośne kontenery chłodnicze do każdego typu samochodu o DMC 3,5t., unikalność tego produktu polega na tym że VebaBox działa z wykorzystaniem niskiego napięcia (12V/24V) prądu stałego pochodzącego z akumulatora samochodu....
|
eatfit24.pl Jadwiga Małgorzata Mieszkowicz
Jesteśmy pracownią gastronomiczną, gdzie tworzymy niepowtarzalne przekąski i dania na imprezy rodzinne i dla firm.
Oferujemy produkcję od podstaw do gotowego produktu spożywczego. bazujemy tylko na produktach wysokiej jakości, regionalnych i bio.
Obsługujemy zaró...
|
Jadło u chłopka
Oferujemy catering dla mniejszych i większych firm, obiady domowe, posiłki regeneracyjne, obsługę gastronomiczną uroczystości i imprez, produkty garmażeryjne (pierogi, uszka, krokiety, gołąbki itp.) na zamówienie lub w systematycznej dostawie, wypiek ciast.
Przyjmujemy zamówienia...
|
RAFPAL Rafał Szczepane
Nasza firma powstała w 2010 roku przede wszystkim z myślom o wielbicielach dobrej herbaty.
Nasza marką sztandarową jest Ahmad Tea London. Z czasem naszą ofertę rozszerzyliśmy na inne artykuły spożywcze znanych marek takich jak Lavazza , Jacobs, Jagr, Sandra, Sandrini, Jasmeen.
W naszej ofercie można znaleźć: herbaty...
|
Sala Bankietowo-Konferencyjna Malaga
CENTRUM BANKIETOWO – KONFERENCYJNE MALAGA
Położone 15 minut od centrum Łodzi, w spokojnej i cichej okolicy.
W eleganckich wnętrzach i przyjaznej atmosferze oferujemy Państwu zorganizowanie każdej imprezy okolicznościowej, między innymi:
Eventy, bale firmowe, spotkania integracyjne, bankiety, rauty, wigilie, szkolenia,...
|
Z miłością do natury
Wierzymy, że połączenie świeżych, sezonowych produktów, innowacyjnego projektu menu i kreatywnego kunsztu jedzenia ma fundamentalne znaczenie dla stworzenia wysokiej jakości gastronomii. Dążymy do filozofii jedzenia, która oddaje istotę współczesnej kuchni w prostym, ale wyrafinowanym...
|
Liczba wyświetleń strony: 53 |