Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Karol
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: bezbiałkowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 71 i więcej
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 1
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: 2024-06-01
Dodatkowe informacje: Jest to osoba w podeszłym wieku
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: Zielona herbata
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: średniej klasy
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: zbilansowana
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: bezbiałkowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: bezglutenowa, cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: średniej klasy
Termin realizacji: jak...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: Wrzodziejace zapalenie jelita grubego
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: normalna
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa, wysokoproteinowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrzymanie wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: Żadna
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: standardowa
Termin...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrzymanie wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni:...
|
TATIN Bistro
Tatin Bistro – Francuskie smaki w sercu Nadodrza
Zlokalizowane na parterze nowoczesnego budynku kliniki Medicus przy placu Strzeleckim, bistro Tatin zza szyby wygląda jak niepozorna kawiarenka. W ciepłym, ale eleganckim wnętrzu, w którym dominuje naturalne...
|
Kantyna Portowa
Restauracja Kantyna Portowa to perfekcyjne miejsce na spędzenie sympatycznego wieczoru lub zwyczajne zjedzenie dobrego, sytego posiłku, bowiem wyjście do restauracji nie musi wymagać szczególnej okazji. W naszej restauracji każdy kęs to zestawienie perfekcyjnie dobranych składników, do których będziesz chciał...
|
Maria Michalska Stegienko Karo Bis Firma Usługowo Produkcyjna
Jesteśmy firmą działającą na terenie Warszawy i okolic od 2002 roku...
Dzięki zamiłowaniu do gotowania staramy się sprostać nawet najwyższym oczekiwaniom naszych klientów.
Naszymi największymi zaletami są:
- wieloletnie doświadczenie
- indywidualne podejście do każdego zamówienia
-...
|
ALVERCI Agnieszka Kwiatkowska-Milbrandt
Okres naszej działalności rozpoczął się w 2014 roku.
Główny zakres naszej działalności to obsługa imprez, catering, catering dietetyczny.
Teren działania firmy to Łód...
|
PARLER
Firma PARLER nieprzerwanie od 2002 r.
świadczy usługi: wspólnotom i spółdzielniom mieszkaniowym,
klientom komercyjnym i osobom prywatnym.
Swoją pracę wykonujemy w najkrótszym możliwym czasie z zachowaniem największej staranności, przy użyciu maszyn i urządzeń czyszczącyc...
|
Catering Blue
Blue catering zajmuje się kompleksową organizacją imprez.
Wykonujemy usługi cateringowe zarówno małe prywatne, jak i duże imprezy firmowe.
Z nami każdy może być pewny doskonałej jakości i pierwszej klasy obsługi każdego wydarzenia.
Nasze doświadczenie...
|
Gospoda Catering
Jesteśmy firmą cateringową działającą na terenie Warszawy i okolic. Dostarczamy catering na spotkania biznesowe, imprezy szkolne oraz przyjęcia rodzinne. W menu posiadamy bardzo duży wybór dań gorących, pysznych...
|
Gastro-Partner
Pomidore - Profesjonalny Catering.
Z przyjemnoÅciÄ
zorganizujemy dla Panstwa :
- PrzyjÄcia okolicznoÅciowe
- Bankiety
- Konferencje
- PrzyjÄcia wigilijne i wielkanocne
- Garden...
|
Bastum
Bastum powstała na kanwie połączenia sił 10 letniego doświadczenia w branży hotelarskiej, gastronomii i event marketingu, co zainspirowało stworzeniem silnej i stabilnej GRUPY LUDZI,...
|
Axionea
Świadczymy usługi kreacji, marketingu i PR, wzmacniające wizerunek marki oraz skutecznie promujące produkty i usługi za pomocą tradycyjnych nośników (na które składają się projektowanie materiałów...
|
Smaczny Obiad
Jesteśmy rodzinną firmą przygotowującą obiady z pasją do gotowania. Nie używamy żadnych półproduktów! Towar wysokiej jakości wybieramy sami!
Nasz catering obsługuje szkoły, budowy, firmy prywatne, ale także w sezonie letnim - półkolonie dla dzieci. Działamy od dwóch lat, a jesteśmy już bardzo poważaną firmą,...
|
Qnik Anna Franaszek
Główny zakres naszej działalności to eventy, catering i organizacja imprez - to mój świat dzielenia się dobrymi emocjami. Realizujemy zlecenia od 2014....
|
Bongo Bros
Witamy Państwa,
Jesteśmy nowootwartą firmą z branży gastronomicznej. Dysponujemy własnym lokalem zlokalizowanym na Warszawskiej Białołęce, w dogodnym punkcie komunikacyjnym. Posiadamy również szerokie zaplecze...
|
Arena Orient Express
Firma Arena Orient Express zajmuje się zaopatrzeniem zakładów gastronomicznych w orientalne produkty spożywcze oraz urządzenia gastronomiczne potrzebne do stworzenia i prowadzenia lokalu typu kebab.
Nasza firma produkuje i dostarcza szeroki wachlarz mrożonych wyrobów mięsnych typu kebab i gyros,...
|
GANPORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Zapraszamy do kontaktu, jeżeli usługi, które Cię interesują to gastronomia, organizacja imprez, catering.
Rozpoczęliśmy działalność w 2014 roku.
Obszarem naszej działalności są ...
|
Acai Bar
Bądź zdrowy z natury!
Włącz do swojej diety super zdrowe, tropikalne owoce o super właściwościach!
W naszj ofercie znajdą Państwo szeroki wybór egzotycznych owoców w postaci rozdrob- nionej, głęboko mrożonej pulpy...
|
Sigma Analiza
Oferta skierowana jest do:
- podmiotów prowadzących działalność gospodarczą, zainteresowanych statystyczna, finansową analizą danych, dotychczasowych osiągnięć lub posiadanych informacji archiwalnych
- podmiotów zainteresowanych optymalizacją i statystyczną kontrolą swoich procesów
- firm chcących zapoznać swoich pracowników z metodami analizy danych,...
|
Przepis Studio Kulinarne Agnieszka Marczewska
Zapraszamy do kontaktu, jeżeli usługi, których szukasz to catering okolicznościowy, zdrowe posiłki, warsztaty kulinarne. Wykonujemy zlecenia od 2017.
Terenem naszej działalności jest powiat piaseczyński. W naszej pracy kierujemy się przede...
|
Feel Coffee
Bar mobilny, przerwa kawowa.
Dzięki doświadczonym baristom, oraz atmosferze która potrafimy stworzyć przy barze.
Dzięki nam mogą państwo spróbować najlepszych mieszanek kawy.
Najnowsze Australijskie trendy...
|
Jadło u chłopka
Oferujemy catering dla mniejszych i większych firm, obiady domowe, posiłki regeneracyjne, obsługę gastronomiczną uroczystości i imprez, produkty garmażeryjne (pierogi, uszka, krokiety, gołąbki itp.) na zamówienie...
|
Restauracja Karpielówka
Nasza działalność rozpoczęła się w 2003 roku. Nasza specjalność to restauracja, na terenie w lokalu. Restauracja Karpielówka działa już od 16 lat. Powstała w 2003 r. na warszawskim Ursynowie, u zbiegu ulic Indiry Gandhi i Dereniowej.
Nazwa wywodzi się od Kościeliska Karpielówki...
|
Elżbieta Sawka Przysmak Gusto
Rozpoczęliśmy działalność od 2012.
Sfera działań firmy to catering, przerwy kawowe, żywienie zbiorowe, obsługa stołówek, kantyn, zdrowe żywienie, pierogi. Obszar, na którym obsługujemy...
|
Liczba wyświetleń strony: 31 |